Το Samsung Galaxy J πάει Ταϊβάν, Το θέλουμε και Ευρώπη

Το Samsung Galaxy J κυκλοφορεί στην Ιαπωνία και σύντομα θα κάνει ντεμπούτο και στην Ταϊβάν όπως φαίνεται να προκύπτει από το παρακάτω teaser video. Πρόκειται για ένα 5ιντσο Android smartphone με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης Full HD και τον ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.3GHz με μνήμη RAM 3GB. Ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel δέχεται κάρτες μνήμης micro SD.

Update: Ανακοικώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy J για την Ταϊβάν.

Τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά αφορούν το μοντέλο με κωδικό (SC-02F) και ενδέχεται να υπάρξουν μικροαλλαγές στο πάχος και το συνολικό βάρος τη συσκευής. Το ιαπωνικό Galaxy J έχει πλαστικό πίσω κάλυμα, το teaser video όμως για την Ταϊβάν αφήνει να εννοηθεί ότι θα είναι αλουμινένιο(;).

Αν γίνει πράξη κάτι τέτοιο θα είναι μια νέα αρχή για τη Samsung με τη χρήση πιο ποιοτικών υλικών κατασκευής. Το ιαπωνικό Samsung Galaxy J δείχνει και είναι sexy και αυτό μας κάνει να το θέλουμε να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, ίσως τελικά το Samsung Galaxy S5 να έχει μεταλλικές λεπτομέριες. Τι λέτε;

Samsung Galaxy J πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy J, Το Samsung Galaxy J πάει Ταϊβάν, Το θέλουμε και Ευρώπη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Φαίνεαι πολύ ωραία συσκευή!

tiamat

ειναι το τελειο κινητο αλλα η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να βγει εκτος ιαπωνιας και κορεας γιατι αυτο θα σημαινει αυτοματα προδοσια για τους οπαδους της που την υποστηριξαν και τη τιμησαν αγοραζοντας το s4 και πληρωσαν πολλα λεφτα για να χουν την ναυαρχιδα.

επισης ελπιζω το s5 να ειναι παλι πλαστικο γιατι το λατρευω και το θεωρω το πιο ωραιο και εθιστικο υλικο για να πιανουν τα χερια ,οχι σα το ψυχρο τσιγκινο μεταλλο και μ’αρεσει παρα πολυ που ανοιγει η μπαταρια οποτε θες στα κινητα της

θοδωρης

Καινούριο UI ? Μήπως φοράει Tizen?

jimo

απο ποτε η Samsung θα αρχίσει να βγάζει κινητά με μεταλλικά μέρη; σταματά ρε Samsung να αντιγραφεις την apple δεν σου φταναν οιμυνησεις που πληρώσεις;

Yannis

δεν πρόλαβαν να βάλουν τον Snapdragon 800 στο s4 και για αυτό μας γέμισαν με παρόμοιο κινητά…. Sammy άλλη φορά να προσέχεις

μιχαλης

Jimo αληθεια το λες αυτο; δηλαδη επειδή αποφασισε να βαλει πιο πρεμιουμ υλικά σημαίνει ότι αντιγράφει ? Έλεος πια με τα κολλήματα σας . Όλες οι εταιρίες έχουν πάρει κάτι και απο τις αλλες και έτσι προχώρησε η τεχνολογία

Giorgos one x

Ωραίο κινητό θυμίζει S2 – note 1

Makis

Εντάξει κατανοητό να μην βγάζει όλη την ώρα καινούρια μοντέλα αλλά από την άλλη τι να κάνει, να περιμένει 5 χρόνια και καλά να μην προδώσει τους οπαδούς….business είναι παλικάρια….

Μιχάλης362

@jimo Όταν κάτι είναι καλό σε ένα Smartphone τότε ναι ας το αντιγράφει μια εταιρία, αν όλες έκαναν το ίδιο και αντέγραφαν τα θετικά μιας εταιρίας θα ήταν καλύτερα.

@θοδωρης δεν είναι tizen αυτό που φοράει το tizen έχει άλλο UI.

Θοδωρής

@μιχαλης262 αναβαθμισμένο TouzhWiz τότε ? ή κουστούμι του tizen ? ή ROM ? πάντως είναι κατι νέο και με τρώει η περιέργεια!

j

@Μιχάλης ναι αλλά αν η απλ βγάλει ένα ταμπλετοφωνο θα τρέξεις να πεις “αντιγράφει η απλ”

Basilis Papathanasiou

φαίνεται πολύ καλό! ανυπομονώ για το unboxing!

john

Είναι το Theme της Docomo … Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα android που κυκλοφορεί η εταιρία αυτή .

Nikos

Οικτρό!!!
οσο και να προσπαθει να προσφερει ποιοτητα στα κινητα της δεν μπορει δυστηχως!

μιχαλης

Εγώ δεν έχω πει σχεδόν ποτέ ότι αντιγράφουν μόνο σε καταστάσεις που κάνουν μπαμ όπως τα κινέζικα κινητά , το UI του LG δεν μπορώ να θυμηθώ αλλα . Και όχι αμα βγαλει δεν θα πω τίποτα όπως και δεν λέω και για τα αλλα ταμπλετοφωνα . Δεν είναι κολλημένος με καμια εταιρία όπως πολλοί που βλεπω απο εδώ που μισούν την Samsung , apple . Βλεπω καθαρά τα αποτελεσματα τις κάθε εταιρίας και σχολιάζω , όχι απο πριν . Αλλοι εδώ κράζανε τα πλαστικά της Samsung και τώρα κράζουν που θα βαλει μέταλλο . Σε λίγο θα καταντήσουμε να παίζουμε ξύλο μεταξύ μας σαν τους φανατικούς οπαδούς ομάδων εκεί έχουμε καταντήσει .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.