Samsung Galaxy J1(2016): Επίσημα με οθόνη Super AMOLED και τιμή 135 δολ.

Η Samsung έκανε επίσημη τη νέα έκδοση του Samsung Galaxy J1, το οποίο μάλιστα είχαμε δει να διαρρέει λίγο πριν τελειώσει το 2015. Το Samsung Galaxy J1(2016) έρχεται με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 480×800 pixels με τεχνολογία Super AMOLED και τετραπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 3475 1.3 GHz.

Το νέο Galaxy J1 έχει μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel, μπαταρία 2050mAh. Έχει 4G LTE συνδεσιμότητα και τρέχει Android 5.1.1 Lollipop.

Αν και δεν έγινε κάποια επίσημη ανακοίνωση (αναμενόμενο για τέτοιας κατηγορίας smartphone), το Samsung Galaxy J1(2016) είναι διαθέσιμο στο Ντουμπάι με τιμή περίπου 135 δολ/125 ευρώ (AED 499).

Να θυμίσουμε ότι τη χρονιά που μας πέρασε, η σειρά J απέφερε σημαντικά κέρδη στη Samsung. Μπόρεσε να απευθυνθεί στις αναδυόμενες αγορές με μια οικονομική λύση, κάτι που επιχειρούν να κάνουν κι άλλοι κατασκευαστές. Πρόσφατα ακούσαμε ότι η Apple ετοιμάζει το iPhone 5e για να πάρει μερίδιο από τις αναδυόμενες αγορές όπου smartphones με τιμές 500 και 600 δολ. δεν μπορούν να πουλήσουν.

samsung galaxy j1 2016, Samsung Galaxy J1(2016): Επίσημα με οθόνη Super AMOLED και τιμή 135 δολ.

samsung galaxy j1 2016, Samsung Galaxy J1(2016): Επίσημα με οθόνη Super AMOLED και τιμή 135 δολ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Galaxy s2 εσυ? γι αυτο τον λόγο η samsung δεν παει μπροστά 500 μοντελα κάθε χρόνο κ μηδέν υποστήριξη κ Φούλ lag

Γιώργος

Στα 4 τηλέφωνα που πωλούνται παγκοσμίως το ένα είναι Samsung. Δηλαδή αν πήγαινε και μπροστά πόσο θα πούλαγε? Μήπως νομίζεις ότι μιλάμε για καμία εταιριούλα της πλάκας με 2% μερίδιο αγοράς?

Scotty

Νίκο , μήπως τυχαίνει να σε λένε και Lefteri ? :P:P:P:P

VasilisA3

Φίλε Νίκο όλα τα μοντέλα του 2015 δεν έχουν καμία σχέση με άλλες χρονιές. Ιδικά η σειρά J αν το ψάξεις θα δεις ότι πρόκειται για κορυφαίο κινητό χωρίς ίχνος Lag. Το J1 με αρχική τιμή τα 125€ και με SAmoled είναι πολύ καλή επιλογή για επώνυμο κινητό. Όσο για την υποστήριξη έχω άλλη γνώμη. Εχθες επισκέφτηκα το service και είχα άψογη εξυπηρέτηση.

Νικος

Είχα Galaxy s2 κ s4, με τοσο lag κ υπερθέρμανση κ έκλεινε τοσο πολυ που πήγα σε iPhone k δεν ξανά αλλάζω!
Για την τιμή του ναι ειναι καλό αλλα το s2 είχε ίδια χαρακτηρίστηκα κ η Samsung δεν μπορούσε να το δώσει κ καλα 4.3 4.4 και 5??!!

ChrisG

καμία σχέση τα s2 και s4 με τις καινούριες σειρές A και galaxy(hardware και λογισμικό).τα s2 και s4 είχαν snapdragon που είχαν ιστορίες με υπερθέμανση.και τα iphones είχαν υπερθερμάνσεις όπως και η πλειοψηφία sony,lg,xiaomi κλπ.το να συγκρίνεις τεχνολογία του παρελθόντος με την καινούρια άκυρο απο κάθε πλευρά.είχα πολλές εταιρείες στο παρελθόν sony,lg,samsung,motorola…τις οποίες κατά καιρούς παρ’οτι δεν ήμουν ευχαριστημένος της ξαναπροτίμησα και ήμουν μια χαρά.σήμερα με note 4 έιμαι κάτι πολύ πιο ευχαριστημένος αν θα μπορούσα να πώ άψογα απο όλες τις πλευρές.το κινητό πάει μπάλα και με marshmallow θα μείνω για πολύ καιρό.(3 χρονάκια).όλες οι εταιρείες sony,lg ακόμη και οι νεοκινέζικες πλεόν έχουν κορυφαία ποιότητα και λογισμικό.

Gpapa

Μπράβο που πήγες σε iphone , βέβαια το φετινό iphone 6s στις 4.7″ είναι πολύ φτωχότερο σε δυνατότητες από το Samsung S5 που είναι μοντέλο διετίας αλλά εφόσον μπορείς να κάνεις ψευτο-εφέ στην καφετέρια με το κινητό με σημα το μήλο αυτό δεν παίζει ρόλο.

sera65

Οπα οπα οπα ένα giga RAM?? Που πας μωρή σαμμυ?? Αύξησε την τιμή και βάλε 2 RAM. Με 150€ παίρνεις επώνυμο κινεζικό και octa-core και 2 RAM. Αχ αχ αχ ………..

Chris_BMW

Gpapa@😂😂😂Τι είναι το 6s;;;; 😭😭😭άνοιξε κανα video στο YouTube να δεις !!! Αν δεν έχεις internet πήγαινε σε κανα internet καφέ!!Σχολιαζετε κ σε σάιτ τεχνολογίας τρομάρα σας ….

Nik

Εγω χρονια κοροιδευα τα σανσουνγκ για τις πλαστικουρες τα σκουπιδια αλλα κ τα λαγκαρισματα.
Πηρα Α5 μετα απο δοκιμη κ εχω μεινει αφωνος
Εχει κανει καλη δουλεια στο λογισμικο κ οχι μονο
Το κραξιμο επιασε τοπο

Ιωάννης jb

Γιώργος.. Μήπως θα ήταν πιο σωστό να έλεγες στα 5 το 1 είναι samsung??
Και συνεχώς ο παρονομαστής μεγαλώνει… του χρόνου τέτοιες μέρες μήπως φτάσει και 1 στα 7???
Μέτρια σειρά η j θα μπορούσε και πιο καλά σε όλους τους τομείς..
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που φτιάχνουν smartphones…

Kostas k.

@ ChrisG μια διόρθωση. Το galaxy s2 φόραγε exynos 4210 και όχι snapdragon. Κατά τ άλλα όσο υπάρχουν προτάσεις σαν το νέο redmi 3 της Xiaomi ότι και να κάνει η Samsung στην low end- mid range κατηγορία το έχει χαμένο το παιχνίδι.

ChrisG

εννοείται ότι με προτάσεις όπως το redmi 3 οι υπόλοιποι το παιχνίδι το έχουν χαμένο.εάν πάς στο άρθρο και δείς σχόλιο μου θα δείς τι είπα για τους βολεψάκιδες.μέσα ήταν και η samsung…για το s2 δεν θυμάμαι καλά…αλλά το s4 θυμάμαι ότι είχε 2 εκδόσεις exynos και snapdragon και τα περισσότερα προβλήματα τα είχε το δεύτερο.άλλωστε στους επεξεργαστές τα τελευταία χρόνια πλέον είναι μέρα με την νύχτα χρόνο με τον χρόνο.

giannis

Η σειρά j εχει (για πλαστικουρα) πολυ καλο feel στο χερι, οθοναρα και οντως ωραια εμπειρια χρησης.

@ChrisG να κανω το αλμα σε note 4 η να περιμενω το 5αρι; πηρε marshmallow το 4; πως πάει;

ChrisG

το note 4(το C έχω εγώ) θα πάρει το marshmallow τον φεβρουάριο.και άν αναλογιστείς το πόσο μπροστά είναι το android και το touchwiz της samsung ακόμη και εκεί να μείνει θα είναι κινητό άνετα 3ετίας και άνω υπολογίζω.εγώ προσωπικά ούτε θα το δώσω ούτε το αλλάζω διότι έχει τα πάντα.s-pen,sd,αποσπώμενη μπαταρία,μεταλλικό πλαίσιο,άψογο κράτημα και αίσθηση λόγω δερματίνη στο καπάκι,16mp άψογη κάμερα(η οποία με marshmallow θα αναβαθμιστεί λογικά σε features),μπαταρία όπως την πάς θα σε πάει,οθονάρα super amoled…δεν βλέπω το λόγο αναβάθμισης για τα επόμενα χρόνια.άν δεν σε ενδιαφέρει κάτι απο sd,και αποσπώμενη το note 5 είναι σαφέστατα η καλύτερη επιλογή.με κανά 500 και κάτι θα το πάρεις.

giannis

Σου λεω ηδη ακομα και το 3αρι με την τελευταία αναβάθμιση παει υπέροχα και εχει βελτιωσει και την μπαταρια. Με βλεπω για 4. Δεν μπορω να περιμένεις το 5αρι Περισσοτερο απο τον φλεβαρη και το 4αρι το γουσταρω ακριβως για ολα οσα γραφεις. Το 3αρι μου εχει ρημάξει γυρω γυρω απο πτωσεις και δεν αντεχω να το βλεπω αλλο (το γυαλι ομως ουτε αμυχη).
Ευχαριστώ!

ChrisG

για τα χτυπήματα σε καταλαβαίνω.έτσι είχε γίνει και ένα s3 ενός φίλου.αρκετά ευχαριστημένος…αλλά μετά απο πτώσεις γερές ξεφλούδισε γύρω γύρω και πήρε άλλο.το Note 4 δεν έχει πλαστικό αλλά αλουμίνιο γιάυτό και το τσίμπησα ως ένα λόγο παραπάνω αμέσως.πήγαινε να το δείς και απο κοντά για να βεβαιωθείς σε κάποιο store αν δεν το έχεις δεί ήδη.με 5,1,1 και τελευταίο firmware απλά πετάει.με το marshmallow που θα γίνουν όπως διάβασα επεμβάσεις αισθητικές(ακόμη πιο smooth τρελά,υπάρχει βίντεο στο sammobile για το beta 6.0.1)θα είναι…καταλαβαίνεις.

keysmith

δεν ξέρω πόσο καλή 5άρα κάμερα έχει (η samsung διαθέτει καλές 5άρες) αλλα για ψυχολογικούς λόγους θα έπρπε να είναι 8άρα (όχι ότι χρειάζονται). Και η μνήμη ας ήταν 1.5gb.

Τότε θα ήταν “άψογο” για την τιμή αλλά μάλλον θα ανταγωνίζονταν άλλα μοντέλα της ίδιας εταιρίας έτσι. Πάντως η πρόταση είναι λογική και έτσι και αναμένεται και καλύτερη street price σε λίγο καιρό κοντά στα.. 100€ φαντάζομαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.