Samsung Galaxy J2 2018: Με εστίαση στις on line αγορές και στα social media από 100 ευρώ

Galaxy J2 2018, Samsung Galaxy J2 2018: Με εστίαση στις on line αγορές και στα social media από 100 ευρώ

Η Samsung παρουσίασε ένα προσιτό smartphone με στόχο τις on line αγορές και το ‘socializing’. Το Galaxy J2 2018 έρχεται με προ-εγκατεστημένη την εφαρμογή Samsung Mall που προσφέρει άμεση προβολή των χαρακτηριστικών και τιμών ενός προϊόντος από μία φωτογραφία μέσα από δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάτι σαν μηχανή αναζήτησης προϊόντων δηλαδή. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσω του Visual Search της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληροφορίες ακόμη κι από φωτογραφία προϊόντος που βρίσκεται στην gallery της συσκευής τους. Αυτό γίνεται μέσα από αλγόριθμους εκμάθησης και AI χαρακτηριστικών της εφαρμογής.

Επίσης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μέσω του Samsung Mall να αποθηκεύσουν σε ένα ενιαίο καλάθι αγορών προϊόντα από διαφορετικά eshops.

Galaxy J2 2018, Samsung Galaxy J2 2018: Με εστίαση στις on line αγορές και στα social media από 100 ευρώ

Ταυτόχρονα, το Galaxy J2 2018 έρχεται με την προηγμένη υπηρεσία αποθήκευσης της Samsung, σύμφωνα με την οποία η συσκευή αποθηκεύει αυτόματα περιεχόμενο από τα social media apps στην εξωτερική κάρτα μνήμης.

Το οικονομικό smartphone τροφοδοτείται από Snapdragon SoC της Qualcomm (άγνωστο ποιο) σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης. Επίσης, ενσωματώνει 5” Super AMOLED οθόνη, 8 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος και 5 megapixel κάμερα μπροστά. Και οι δύο κάμερες είναι εξοπλισμένες με LED flash.

Το νέο Galaxy J2 2018 είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ινδίας σε χρυσό, μαύρο και ροζ χρώμα έναντι INR 8190, δηλαδή περίπου 100 ευρώ.

Galaxy J2 2018, Samsung Galaxy J2 2018: Με εστίαση στις on line αγορές και στα social media από 100 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.