Samsung Galaxy J4: Με Exynos 7570 στο Geekbench;

Samsung Galaxy J4 2018, Samsung Galaxy J4: Με Exynos 7570 στο Geekbench;

Μια συσκευή που πιθανότατα είναι το Samsung Galaxy J4 έκανε την εμφάνισή της στο Geekbench.

Η συσκευή –η οποία αναμένεται να αντικαταστήσει το Samsung Galaxy J3 (2017)- εμφανίστηκε στη βάση του γνωστού ιστότοπου μετρήσεων με Android 8.0 Oreo και το Exynos 7570 για SoC, το οποίο περιλαμβάνει τετραπύρηνο Cortex-A53 CPU. Επιπλέον, η καταχώριση δείχνει ότι η συσκευή θα έρχεται με RAM στα 2GB.

Σε γενικότερο όμως πλαίσιο, η Samsung διατηρεί στο Galaxy J4 το ίδιο SoC και RAM με το J3 (2017). Εκτός από το Android Oreo, απομένει να δούμε αν το επερχόμενο κινητό θα έχει κάποια βελτίωση στην κάμερα ή στον αποθηκευτικό χώρο.

Το πότε ακριβώς θα ανακοινωθεί το J4 δεν είναι γνωστό, αλλά το Galaxy J3 ανακοινώθηκε τον Ιούλιο. Όλα δείχνουν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreask

Σειρά J. Η μεγαλύτερη αποτυχία του αιώνα. Δεν φτάνει που τα δίνουν όσο θέλουν γτ έχει την στάμπα Samsung… Είναι και τραγικά τηλέφωνα.

Salmatias Daltis

Ιδεα μου η εχει κουρασει λιγο η sammy με τα μοντελα της μιας χρονιας υποστηριξης ; πραγματικα ποιος νοιαζεται και παιρνει mid-range ? Ενω στην ουσια μονο οι ναυαρχιδες στηριζονται για καιρο

VasiliS7edge

Η J είναι πολύ καλή σειρά και η μεγαλύτερη επιτυχία της Samsung καθώς μεγάλος τζιρος έρχεται από αυτήν την σειρά. Είναι άριστα σε ποιότητα, οθόνη και από την εμπειρία μου με το πρώτο J5 μόνο θετικά έχω να πω, κανενα lag και με αξία μετά πώλησης (όταν το πούλησα έχασα 20€ μόνο). Όσο για το J4 με το Exynos θα πετάει.

alxgiann

Έχω πάρει στην γυναίκα μου το J5 (2017). Για την κατηγορία τιμής του, αξιοπρεπέστατες επιδόσεις και πολύ καλή οθόνη. Δεν ξέρω πραγματικά τι πίνετε κάποιοι πριν σχολιάσετε εδώ.

JD

Πολυ καλα κινητα με οθοναρες amoled που κανουν κατι ips που βλεπω σε κατι xiaomi και huawei να φαινονται της πλακας. Μονο που θα ηθελα να ξεκινανε απο τα 32 gb χωρου γιατι τα 16 εινσι λιγα.

Kos

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του η συσκευή απευθύνεται σε χρήστες που έχουν τις ελάχιστες απαιτήσεις αδύναμος επεξεργαστής επίσης μικρή ram όπως μικρή είναι δυστυχώς και η μνήμη.Για αυτόν που θέλει το κάτι παραπάνω δεν θα τον καλύψει.Η σειρά j της Samsung είναι η καλύτερη απόδειξη γιατί εταιρείες σαν την Xiaomi πηγαίνουν τόσο καλά!!!

Alex

Καλή εμπορικά σειρά η J για την Samsung αλλά με κινητά απίστευτα ακριβά για την αξία τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Αποδείξει το J3 του 2016. Με μικρή μνήμη ram 1,5GB που οπότε έκανες κλήση άνοιγε το Bluetooth ( το ίδιο πρόβλημα σε 2 συσκευές ) και φυσικά χωρίς καμία διάθεση από την εταιρία για αναβάθμιση λογισμικού. Με καλή κάμερα και αυτονομία, αλλά τα κινέζικα κινητά τους τρώνε πλέον σε όλους τους τομείς και κυριος στην τιμή. Το J3 το ξεκίνησαν στα 200€ και μετά έπεσε στα 170€ όταν το πρώτο το πήρα 118€. Σαφώς καλύτερη πρόταση σε αυτή την κατηγορία η αναβαθμισμένη σειρά της alcatel και με εξαιρετική αντιπροσωπεία.

ChrizGR

Είναι απλά τα πραγματα…αν θέλετε ένα κινητό με άφθονη μνήμη ram (3gb+), πολυ αποθηκευτικο χώρο (32gb+), πολυ καλο λογισμικο με μηνιαίες αναβαθμίσης συστήματος για πάνω απο 2 χρόνια και επιδόσεις που πετάει ακόμη και μετα τα 2-3 χρόνια τότε η xiaomi είναι μονόδρομος….αντιθετως, αν θέλετε να σκάσετε ένα σωρό λεφτά πέρνωντας ένα κινητό 16gb αποθηκευτικό χώρο και 2gb ram το οποίο θα παίρνει αναβαθμίσεις μία φορά στο τετράμηνο για ενα χρονο και μετα απο το πολύ 1μιση χρόνο θα είναι για πεταμα τότε η samsung ειναι η καλυτερη επιλογη για να χασετε τα χρηματα σας. Αυτά είχα να πω απο την ίδια μου την εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.