Samsung Galaxy J7 (2016): Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Μετά την αναβάθμιση της σειράς A, η οποία φέρνει το premium design σε πιο οικονομικές τιμές από τις ναυαρχίδες, οι Κορεάτες ετοιμάζονται να αναβαθμίσουν και την πιο οικονομική σειρά J, που την περασμένη χρονιά της απέφερε πολλά χρήματα στα ταμεία.

Αυτή φορά διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy J7 (2016), το οποίο αναφέρεται ότι θα έρθει με οθόνη FullHD μάλλον στις 5.5 ίντσες και λογικά θα δούμε Super AMOLED panel.

Επιπλέον το νέο J7 αναφέρεται ότι θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 650 (προηγουμένως γνωστό ως SD 618), η μνήμη RAM δεν επισημαίνεται, αλλά περιμένουμε να δούμε 3GB. H κάμερα θα είναι 13 Megapixel με αισθητήρα Samsung S5K3L2XX, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με αισθητήρα Samsung S5K5E3YX, 1.1µm pixels και φακό 23mm f/2.2.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μάλλον θα δούμε και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που αν ισχύει τότε η Samsung θα ανεβάσει τον πήχη στα οικονομικά smartphones. Τέλος, περιμένουμε μπαταρία 4300mAh και υποδοχή γα κάρτες microSD.

galaxy j7 2016 specs, Samsung Galaxy J7 (2016): Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsakias

ναι καλα ολα αυτα αν ειναι αληθεια πολυ καλα αλλα αν ισχυειουν τα παραπανω τοτε πολυ πιθανο να δουμε πτωση στα πιο ακριβα μοντελα της σειρας galaxy s και δεν ξερω αν θα αρεσει πολυ αυτο στην samsung

forneverarrow

Νομίζω ότι η Samsung έχασε κάπως την κατεύθυνση της. Η σειρά J, η Α τα S… Και το καθένα με διαφορετικές κατηγορίες συσκευών. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μόνο η HTC έχει μια σταθερή εικόνα στα μοντέλα της στο Android και φυσικά η Apple στο iOS. Δεν το βλέπω λογικό να με βομβαρδίζει με συσκευές και όταν θέλω να επιλέξω να ψάχνω τις λεπτομέρειες σαν να στήνω PC!
Προτιμώ ένα high end, ένα μεσαίο και ένα φτηνό.

Όσο για τη συσκευή, μια χαρά φαίνεται αλλά δυστυχώς για τη Samsung μόνο τα δυο τελευταία S παίρνουν update, όποτε δεν θα έδινα λεφτά για οποιοδήποτε άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.