Samsung Galaxy J7+: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και dual camera 13MP+5MP

samsung galaxy j7+ official, Samsung Galaxy J7+: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και dual camera 13MP+5MP

Έχοντας κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 μόλις πριν από λίγες ημέρες, άνοιξε πλέον ο δρόμος για τη Samsung έτσι ώστε να παρουσιάσει κι άλλα μοντέλα με διπλή κάμερα στη πλάτη. Ένα από αυτά είναι και το Samsung Galaxy J7+, που μόλις έκανε το ντεμπούτο του.

Το Samsung Galaxy J7+ έρχεται με κάμερα 13 Megapixel και 5 Megapixel, όπως έδειχναν οι διαρροές όλο αυτό το διάστημα. Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών FullHD Super AMOLED και έχει κατασκευή από αλουμίνιο. Σε αντίθεση με τα Galaxy J7 (2017) και J7 Pro, δεν φορά τον δικό της Exynos 7870, αλλά όπως φαίνεται είναι ο Mediatek Helio P20, αν και δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά το όνομά του, η συχνότητα 2.4GHz και τα προηγούμενα leaks “δείχνουν” τον P20. Φέρνει μνήμη RAM 4GB αντί για 3GB, που βρίσκουμε στα δυο παραπάνω μοντέλα, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD έως και 256GB.

samsung galaxy j7+ official, Samsung Galaxy J7+: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και dual camera 13MP+5MP

Φτάνοντας στην κάμερα του Samsung Galaxy J7+, ο αισθητήρας 13 Megapixel διαθέτει διάφραγμα φακού f/1.7, ενώ ο 5 Megapixel έχει f/1.9. Η δεύτερη κάμερα δίνει τη δυνατότητα του post-shot focusing και bokeh effects. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει κάμερα 16 Megapixel (f/1.9)

Μια αξιοσημείωτη αλλαγή σε σύγκριση με τα J7 Pro και J7 (2017), είναι το downgrade στην μπαταρία, η οποία είναι 3000mAh αντί για 3600mAh. Αν και οι φυσικές διαστάσεις και των τριών μοντέλων είναι ακριβώς ίδιες, μάλλον για την μικρότερη μπαταρία, ευθύνεται η διπλή κάμερα. Άλλα χαρακτηριστικά του Galaxy J7+ είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί, η always on display και το Bixby Home app.

samsung galaxy j7+ official, Samsung Galaxy J7+: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και dual camera 13MP+5MP

Το Galaxy J7+ είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Ταϊλάνδη με τιμή περίπου στα 390 δολάρια, μετά τις 17 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις. Ακόμη είναι ασαφές αν θα έρθει σε άλλες αγορές και πόσο θα κοστίζει.

samsung galaxy j7+ official, Samsung Galaxy J7+: Επίσημα με οθόνη 5.5″ και dual camera 13MP+5MP

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panoslast

Σε αυτή την τιμή παίρνω mi6

bezilys

Μαρεσει πάντως που λένε μόνο ότι η Sony μένει στο ίδιο design/στυλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.