Galaxy J7 Prime (2018): Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς σημαντικές βελτιώσεις

Samsung Galaxy J7 Prime (2018) διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά χωρίς αλλαγές, Galaxy J7 Prime (2018): Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς σημαντικές βελτιώσεις

Η σειρά Galaxy J της Samsung σημειώνει ικανοποιητικότατες πωλήσεις στις low-budget και mid-range κατηγορίες. Τα μοντέλα της οικογένειας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τιμών και αυτό την καθιστά αρκετά επιτυχημένη.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες υποτίθεται πως διέρρευσαν μέσω GFXbench τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy J7 Prime (2018) το οποίο αναμένουμε μέσα στον χειμώνα. Να σημειωθεί πως το προηγούμενο J7 Prime μοντέλο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2016, κάτι που σημαίνει πως μάλλον ήρθε η ώρα για την αντικατάσταση του με έναν νέο εκπρόσωπο. Παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που θα χωρίζει τις δύο συσκευές, η Samsung φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, διατηρώντας την πλειοψηφία των χαρακτηριστικών στα ίδια επίπεδα.

Samsung Galaxy J7 Prime (2018) διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά χωρίς αλλαγές, Galaxy J7 Prime (2018): Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς σημαντικές βελτιώσεις

Συγκεκριμένα, η συσκευή θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, επεξεργαστή τον οκταπύρηνο Exynos 7870, κάρτα γραφικών την Mali-T830, 3GB μνήμη συστήματος και 32GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Αναφορικά με τις κάμερες, τόσο η κύρια, όσο και η εμπρόσθια είναι της τάξης των 13 Megapixels με δυνατότητα λήψης βίντεο FullHD. Τέλος, το νέο J7 Prime (2018) θα αποσταλεί στους αγοραστές με προ-εγκατεστημένο το Android 7.1.1 Nougat. Ουσιαστικά, οι μόνες διαφορές με το ήδη υπάρχον J7 Prime μοντέλο είναι ο αναβαθμισμένος selfie φακός (13MP από 8MP) και το λογισμικό, 7.1.1 Nougat.

Υποθέτουμε πως η Samsung θα παρουσιάσει το J7 Prime (2018) μαζί με την υπόλοιπη… ομάδα νέων J μοντέλων. Όπως προαναφέρθηκε, η ανακοίνωση μάλλον θα λάβει χώρα πριν τα τέλη του χειμώνα, ίσως κοντά στην επισημοποίηση των Galaxy S9 και S9+. Αναμένουμε για τους ανανεωμένους εκπροσώπους της Samsung στις τιμολογιακές κατηγορίες από 150 έως 300 ευρώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Έχω εδώ και λίγες εβδομάδες το J7 2017 και έχω να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα!

Η κατασκευή εξαιρετική, η μπαταρία δεν πεθαίνει με τίποτα και η οθόνη από τον πλανήτη Samsung. Ναι, δεν είναι S8 αλλά είναι πολύ καλό για τα χρήματα που έδωσα και για τις δυνατότητες που έχει.

Ioannis

Δυστυχως τιποτα το ιδιαιτερο για την σειρα J και φετος. Η ιδια σχεδιαστικη γραμμη με περισυ. Καμια σχεση με την νεα σειρα Α.

Panos7GR

Και να σκεφτείς πως μόλις πριν μερικές μέρες κάποιοι έκραζαν το Sony Xperia XA2…
Δες bezels! Φήμες λένε πως πάνω σε αυτά τα bezels θα γράψει ο Κορεάτης designer την αυτοβιογραφία του. Όσο για το σχεδιασμό; Απαρχαιωμένος! Κανένα βήμα εξέλιξης από την πρώτη σειρά του 2015…

Ειλικρινά απορώ γιατί υπάρχει σειρά J. Γιατί κάποιος να αγοράσει μοντέλα της; Α, ναι… Γράφει “Samsung” και είναι και “Galaxy”, και τι σημασία έχει αν είναι “J” και όχι “S”. Tι Λωζάνη, τι Κοζάνη που λέει και ο σοφός λαός μας, εξάλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.