To Samsung Galaxy J8 στο Geekbench με Exynos 7870 SoC;

Samsung Galaxy J8, To Samsung Galaxy J8 στο Geekbench με Exynos 7870 SoC;

Ύστερα από το Samsung Galaxy J4 ένα νέο μέλος των Galaxy J smartphones φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή του στο γνωστό benchmarking site Geekbench. O λόγος για τον κωδικό SM-J800FN, που εκτός απροόπτου ανήκει στο Samsung Galaxy J8.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Geekbench το νέο Samsung Galaxy J8 θα ανήκει στην κατηγορία των Android smartphones με οκταπύρηνο Exynos 7870 SoC χρονισμένο στο 1.6 GHz συνδυασμένο με 3GB μνήμης RAM. Πρόκειται δηλαδή για ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα προηγούμενων μοντέλων της σειράς, όπως τα Galaxy J7 και Galaxy J7 prime.

Αν όντως λοιπόν το νέο Samsung Galaxy J8 βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής μένει να δούμε σε τι θα διαφοροποιηθεί από τους προκατόχους τους πλην της έκδοσης του νεότερου Android 8.0 λειτουργικού φυσικά.

Η αλήθεια είναι ότι η Samsung στοχεύει πολύ στην σειρά Galaxy J παρουσιάζοντας αρκετά μοντέλα με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους προκειμένου να κρατηθεί στη mid-range κατηγορία που τείνει να γίνει μονοπώλιο των Κινέζων κατασκευαστών.

Οι Huawei, Meizu και Xiaomi παίζουν καλά το «παιχνίδι» σε αυτή την τάξη συσκευών λανσάροντας μέχρι στιγμής πολύ καλές “value for money” προτάσεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κλεανθης Νελτσενλης

Παιδια τωρα το j4 θα αντικαταστησει καποιο απο τα αλλα j5 η το j7 η θα κυκλοφορουν ; (θα πεσει η τιμη στα παλια 😉

VasiliS7edge

Στην Κίνα δεν παίζει η σειρά J νομίζω αλά η C. Επίσης J4 στην Κίνα πάλι δεν παίζει γιατί το 4 είναι κακοτυχία για τους κινέζους.

Δημήτρης

Μια απ τα ίδια η Samy! Βαρεθήκαμε να βλέπουμε μέτριες σε επιδόσεις συσκευές με ακριβές τιμές, τη στιγμή που τα κινέζικα κινητά προσφέρουν ανώτερα χαρακτηριστικά με χαμηλότερη τιμή!

Κλεανθης Νελτσενλης

@Δημήτρης Ναι ομως καλο ειναι να παιρνεις κατι με ονομα. Εγγυηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.