Samsung Galaxy J8+: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 625

samsung galaxy j8 plus εμφανίστηκε geekbench snapdragon 625, Samsung Galaxy J8+: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 625

Η Samsung συνεχίζει να ρίχνει τα “χαρτιά” της στην κατηγορία των mid-range smartphone με το Galaxy J8 Plus το οποίο έκανε την εμφάνισή του στο Geekbench με τεχνικά χαρακτηριστικά που αξίζουν την προσοχή μας.

Το νέο μέλος της σειράς J από τη Samsung με τον κωδικό SM-J805G φαίνεται πως ανήκει στο Galaxy J8 Plus και έκανε το πέρασμά του από την πλατφόρμα του Geekbench με σκορ το οποίο είναι μεν απλά καλό, με 749 πόντους στο single-core και 3708 πόντους στο multi-core test, αλλά βλέπουμε ότι η συσκευή διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να είναι mid-range αλλά δε θα αφήσουν τους χρήστες ανικανοποίητους.

Αυτό έχει να κάνει με τον επεξεργαστή που βρίσκουμε στην “καρδιά” του J8 Plus μιας και μπορεί να είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 625 χρονισμένος στα 1.8GHz και επεξεργαστή γραφικών την Adreno 506. Πολλοί θα αναφωνήσουν “πάλι ο Snapdragon 625;”, ο οποίος βρίσκεται για άλλη μια φορά σε smartphone της συγκεκριμένης κατηγορίας, δε μπορεί να συγκριθεί με αυτούς των high-end ναυαρχίδων αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν καταναλώνει πολλή ενέργεια και συμβάλλει στην εξοικονόμηση μπαταρίας, της οποίας τη χωρητικότητα στην παρούσα φάση δε γνωρίζουμε.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα Android θα δούμε ότι “τρέχει” την έκδοση Android 8.0.0 Oreo, κάτι το οποίο είναι ευχάριστο, ενώ φαίνεται πως η μνήμη RAM της συσκευής βρίσκεται στα 4GB, αρκετή για να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την ταυτόχρονη λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgaras

Οχι αλλο καρβουνο με τον 625 μας τα εχεται πριξει με αυτον το επεξεργαστη καθε μερα και ενα νεο κινητο με τον 625 δεν ειναι ενεργοβορος αλλα σχετικα αδυναμος σε σχεση με τους αλλους που κυκλοφορουν τωρα

alxgiann

Snapdragon έξι-είκοσι-πέντε; Μέχρι και η xiaomi μετα από 2 χρόνια και 2 ντουζίνες κινητά με αυτό τον επεξεργαστή, θα έχει 636 φέτος. Αλλά θα μου πεί κανείς, είναι μια αναβάθμιση ο 625 από τον exynos 7870 που φοράει όλη η σειρά J..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.