Samsung Galaxy Mega 2, με 5.9″ οθόνη, 64-bit επεξεργαστή και 12 MP κάμερα;

Μετά τα νέα mid-low-range smartphones από τις σειρές Core, Ace και Young που παρουσίασε πριν από 2 μέρες, η Samsung σύμφωνα με τις διαρροές ετοιμάζει και τη συνέχεια του Samsung Galaxy Mega. Το Samsung Galaxy Mega 2 διέρρευσε με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά από το GFXBenchmark. Είναι midranger που έρχεται να συναγωνιστεί τα phablets από Lenovo, Huawei και άλλους κινεζικούς κατασκευαστές.

Έρχεται με συρρικνωμένη οθόνη στις 5.9 ίντσες αντί για 6.3 που είχε το αρχικό Samsung Galaxy Mega με ανάλυση 720×1280 pixels HD. Ο επεξεργαστής έχει ενδιαφέρον καθώς θα έχει το πρώτο 64-bit chipset της Qualcomm, τον Snapdragon 410, quad-core χρονισμένο στα 1.2 GHz με Adreno 306 GPU. Επομένως θα το δούμε να αναβαθμιζεται σε Android L. Προς το παρόν θα τρέχει με Android 4.4.3 KitKat.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι εξίσου αξιοπρεπή, 2 GB RAM, 8 GB ενσωματωμένη μνήμη, 12 MP εξωτερική κάμερα με 1080p video recording και 5 MP εμπρόσθια κάμερα επίσης με 1080p video.

, Samsung Galaxy Mega 2, με 5.9″ οθόνη, 64-bit επεξεργαστή και 12 MP κάμερα;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ένα καλό mid range phablet που όμως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα υπερκοστολογηθεί όπως και τα περισσότερα galaxy.Μακάρι να βγω λάθος..
Υ.Γ θα ήθελα FHD οθόνη αλλά mid range θεωρείται οπότε μια χαρά είναι στα 720p

P

Και με 64 bit και 2g ram έπαψε πια να ειναι θέμα μάρκετινγκ ….

Akn

samsung με 5mp μπροστινή κάμερα μμμ μπράβο. . . αλλά άργησες οι Κινέζοι το έχουν εδώ και πολύ καιρό

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Δυστυχώς η Samsung δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα κινητά!
Οι τιμές που ήξερε κάποτε,πρέπει να αλλάξουν!

Theodore.

Eγω,αλλο ειδα.Οτι μιλαει για 810,οπότε αυτο παει να πει οτι θα μπει απο φετος σε κινητα της Samsung,αρα,γιατι οχι και στο Note 4;
Λες;Κι εγω ελεγα οτι θα εμπαινε στο 5 ο 810,αρα θα εκανα skip το 4…

kostas13

Όσο υπάρχουν σαμι sheep’s Δεν βλέπω να πέφτουν οι τιμές.σε αυτή την κατηγορία δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από το flex σε τιμή και χαρακτηριστικά.

Τομ

Οσοι λετε τους αλλους προβατα για τις αγορες τους ειστε τα μεγαλυτερα προβατα.

nikos

η samsung δεν μπορεί να καταλάβει ότι όσο κυκλοφορούν παλαιότερα κινητά με παρόμοια specs και πολύ χαμηλότερη τιμή κανείς δεν πρόκειται να προτιμήσει τα καινούργια!Δηλαδή…Αυτοί τη στιγμή στην αγορά κυκλοφορούν τα samsung galaxy note 2 & note 3 neo με ισάξια ή και ανώτερα specs στα 300+ ευρώ!Αυτό σημαίνει ότι το galaxy mega 2 δεν πρέπει να έχει αρχική τιμή ανώτερη από 400ευρώ(που σημαίνει στο σκρουτζ σε δύο μήνες 300ευρώ)!Βέβαια αυτό αποκλείεται αφού εγώ υπολογίζω άνετα ένα 500αρι Ελλάδα!

AlexanderKar

@Theodore και εγω αυτο ελεγα και συνεχιζω να το λεω ο 810 θα μπει ντεφακτο στο 5 και γιατι οπως λενε δεν ειναι ετιμος (κανε μια μικρη αναζητηση 😛 ) και γιατι στο επισημο site της qual εχουν αναφερει οτι ο εξαπυρινος snap (δεν θυμαμαι μοντελο ) θα μπει στα κινητα του πρωτου εξαμηνου του ΄15 και ο 810 ο οκταπυρινος στο δευτερο εξαμηνο συνεπως δεν νομιζω στο 4 συν οτι οπως παει θα βαλουν τον exynos…ειδωμεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.