Samsung Galaxy Nexus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Nexus το πρώτο Android smartphone με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Ice Cream Sandwich. Το Galaxy Nexus έχει οθόνη αφής 4.65 ίντσες Super AMOLED ανάλυσης 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel. Δείτε τα βίντεο.

Το Samsung Galaxy Nexus αναμένεται στην ελληνική αγορά τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου με τιμή που θα κυμαίνεται μεταξύ 600 και 650 ευρώ.

update: Παιδιά σε κάποια φάση στο βίντεο λέω ότι θα μικρύνει η οθόνη σε όσα κινητά αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich επειδή θα πιάσουν χώρο στην οθόνη τα εικονικά κουμπιά. Μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει και όσα σημερινά smartphones αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα κουμπιά που έχουν.
– Πάντως ισχύει το ότι όσα κυκλοφορήσουν με Ice Cream Sandwich το ωφέλιμο της οθόνη θα είναι μικρότερο επειδή τα εικονίδια-κουμπιά καταλαμβάνουν χώρο στην οθόνη.
– Φάκελο φτιάχνεις όταν ακουμπάς τη μια εφαρμογή πάνω στην άλλη.

Samsung Galaxy Nexus
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4460 Dual-Core 1.2GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.65 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video Full HD 1920×1080 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC, Βαρόμετρο, Pogo Pin
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 135.5×67.94×8.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

, Samsung Galaxy Nexus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Nexus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Nexus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Nexus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

62 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis.R

Κωστα το πλαισιο ειναι μεταλλικο η πλαστικο? Γτ ετσι οπως γυαλιζει μου φαινεται για μεταλλο

stelios2510

Εμενα το συγκεκριμενο κινηο δεν μου πολυαρεσει…..και νομιζω οτι γι αυτο συμβαλλει και το τραγικο android ice cream sandwich……πολυ μονοτονια εχει πεσει κατι που δεν ταιριαζει εαν το σκεφτει κανεις καλα σε android κινητα ……τεσπα γνωμη μου……

Antonis

Κωστα αυτο που ειπες για τα πληκτρα στην οθονη αφης δεν νομιζω να ισχυει. Παραδειγμα το razr που θα παρει την 4.0 αρχες 2012, δε πιστευω πως θα του βαλουν και πληκτρα στην οθονη αφης αφου θα εχει τα κανονικα. Επισης καπου το ειδα στο youtube να το αναφέρει ενας αλλα δεν θυμαμαι το link :p.

dimitris7

απιστευτο το ICS για μενα.απλο,γρηγορο,τακτοποιημενο και με φοβερο multitusk(αν και κοπιαρει το webos για να λεμε και την αληθεια)ειναι η πρωτη φορα που δεν θα με πειραζε αν η συσκευη μου δεν θα αναβαθμιζοταν σε καποια μελλοντικη εκδοση.δεν νομιζω οτι χρειαζεται να προστεθει κατι αλλο πλεον.οσο αφορα το nexus ωραια συσκευη αν και νομιζω οτι θα χρειαζοταν μεγαλυτερη μνημη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ωραιο review Κωστα.
Οσο για το κινητο , τωρα που ειδα το βιντεο , μπορω να πω οτι ειμαι 100% σιγουρος οτι θα περιμενω το Galaxy S3..
Δεν μου αρεσε η ιδεα του να βρισκονται μεσα στην οθονη τα πληκτρα.. Δηλαδη τα capacitive τι προβλημα ειχαν ?
Επισης το αδικαιολόγητο λαθος ειναι η έλλειψη υποδοχής MicroSD. Ειδικα για το 16αρι.
Τελος , η samsung επιμενει στις αθλιες πλαστηκουρες και εχει αρχισει να με εκνευριζει…

Anastasios Spanidimitriou

Πολύ καλό το βίντεο και ακόμα καλύτερη η συσκευή.
Εγώ που έχω και Honeycomb μπορώ να βγάλω πιο πολλά συμπεράσματα. Γενικότερα έχει διορθώσεις και από 2.3. και από 3.2 γι αυτό κλείνει πολλές τρύπες από τα άλλα 2 λειτουργικά.
Μια παρατήρηση.
Στο σημείο που βάζεις τις οθόνες δίπλα δίπλα λες ότι παρ όλο που έχει 4,65 τις χρησιμοποιούν τα εικονικά κουμπιά οπότε η ωφέλιμη οθόνη είναι περίπου 4,3.
Εγώ να πω ότι το λειτουργικό σε πλήρη οθόνη κρύβει τα κουμπιά και χρησιμοποιεί 4,65. Παράδειγμα αν δεις σε βίντεο, φωτογραφίες, παιχνίδια και οτιδήποτε σε πλήρη οθόνη θα καταλάβεις.
Αυτό είναι το Ατού θα έλεγα γιατί δεν έχουμε καθόλου κουμπιά για να πιάνουν χώρο στο σασί της συσκευής. Η οθόνη σε βασικές λειτουργίες είναι περίπου 4,3 χωρίς τα πλήκτρα όμως σε πλήρη οθόνη κερδίζει όλο τον χώρο και απεικονίζει 4,65 χωρίς να χρειάζεται περισσότερος χώρος στο σασί για τα κουμπιά. Είναι πολύ έξυπνη λειτουργία.

Anastasios Spanidimitriou

Και κάτι ακόμα μάλλον οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε ICS δεν θα έχουν τα εικονικά πλήκτρα αφού έχουν έξω από την οθόνη ξεχωριστά. Ο λόγος για να μην χάνουν μέρος της εικόνας.

radiohead

Πραγματικά μπράβο για τα εκτενή και σοβαρά review σου που κατα την γνώμη μου βρίσκονται πολυ κοντα στο επίπεδο ξένων sites οπως το engadget, κατι που ειναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, γιατι κατι αλλα ελληνικά blogs που εχω δει ειναι .. ασε μην σχολιάσω καλύτερα

Το nexus δεν με εντυπωσίασε καθόλου και νομίζω οτι αν η samsung δεν αρχίσει να προσέχει το design και την ποιότητα κατασκευής των συσκευών της, θα της βγάλει κόκκινη κάρτα το αγοραστικό κοινό, γιατι ειδικά σε εποχές οικονομικής κρίσης οταν κάποιος σκάει 600 ευρώ απαιτεί πολλά περισσότερα απο φτηνή πλαστικούρα και καπάκια που τρίζουν στο κούμπωμα και θυμίζουν Alcatel των 50 ευρώ.

stavros

Μηπως Κωστα για να κανεις φακελο απλα πατας μια εφαρμογη και τη βαζεις πανω σε μια αλλη εφαρμογη και γινεται μονος του ο φακελος?

Silender

Φάκελος στο ICS πρέπει να γίνεται αφήνοντας ένα εικονίδιο επάνω σε κάποιο άλλο.

ikostas

Ωραίο το review… Λείπει όμως το face unlock που ακούγαμε ότι έχει… :-\
Μονότονο αλλά τακτοποιημένο το ICS πιστεύω με μερικά tweeks ακόμα μπορεί να γίνει τέλειο… Απλά είναι κάτι το διαφορετικό… Δε το έχουμε συνηθίσει ακόμα…

Silender

Ώπα σόρρυ δεν είχες ανοίξει τους χάρτες ποτέ και βρήκε στίγμα το GPS πριν ακόμα εμφανίσει την περιοχή???

πολύ γρήγορα έγινε ή μου φάνηκε?

stelios GR

δεν σου φανηκε, οντως ειναι γρηγορο το κλειδωμα και σε αυτο βοηθαει το βαρομετρο που εχει μεσα η συσκευη……
το nexus s μου αρεσει παρα πολυ, ειναι απιστευτο…οσο για το λογισμικο κι αυτο μου φαινεται εξαιρετικο, γρηγορο και πολυ ομαλο (smooth, σε απταιστα ελληνικα 🙂 ) και η μονη παραφωνια για μενα ειναι οτι οντως δειχνει λιγο μονοτονο σαν layout…κατα τα αλλα μου φαινεται αρκετα εντυπωσιακο…

argiriscuderias

το ηχειο του ειναι κλαφτα.σαν του galaxy s 2 χαλια!εξωτερικη sd δεν εχει,Και εγω μετα απο αυτο το βιντεο παω για galaxy s3 ελπιζω μονο να φτιαξουν το ηχειακι και να ειναι plus η super amoled.

Kostas P.

Moυ αρεσει 🙂

marc

Ειναι αρκετα μπερδευτικο το ICS….ελπιζω στο S2 να μην ισχυσει αυτο με τα κουμπια :-\

Dimos

Παιχνίδια δεν είδαμε νομίζω η κάνω εγώ λάθος?

bill1989

εγω,παντως βλεπω οτι απο την gingerbread και μετα η εταιρια ωριμαζει πολυ,κατι που βγαινει πιο εντονα στο ics..δειχνει σταθερο,παραμετροποιησημο,ντιζαινατο και μενει να δουμε και την διαχειριση ενεργειας..αυτα ζηταει ενας καταναλωτης για αρχη…(επισης,φοβερο και η νεα λειτουργια με την καμερα!!!!)

Αλέξανδρος

Εντυπωσιάστηκα με το πόσο γρήγορα τράβαγε η κάμερα φωτογραφίες!! πολύ καλό χαρακτηριστικό! επίσης να πω ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά του ICS μου θύμιζαν κάποιους launcers που έχουν βγει για το android όπως πχ το GO launcer EX, έχει πολλά κοινά σημεία… παρ’όλα αυτά το βρήκα πολύ ωραίο απλό και λιτό… σίγουρα θα υπάρξουν σχεδιαστικές πινελιές από HTC με το sense και από άλλες εταιρίες…

ps. Ωραίο review Κώστα.. αα και να προτείνω κάτι για να μην ξεχνάς λειτουργίες, μπορείς πριν ξεκινήσεις το hands on να γράφεις όλα τα πράγματα που θες να πείς γιατί το άγχος δεν βοηθάει!!!

dimpep

Κώστα νομίζω ότι το τσιπάκι NFC βρίσκεται μέσα στην μπαταρία, δες, το γράφει και πάνω 🙂

Alex

Τρομερό κινητό για μένα, όλο το πακέτο και του λειτουργικό. Άριστο για άλλη μια φορά το Review σου Κώστα, πλέον μετά από αυτό δεν αγοράζω κινητό που δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί σε ICS. Οι δυνατότητες παραμετροποίησης του λειτουργικού είναι απίστευτες!

Tolis

το θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

frank

κωστα πες την αληθεια
που βρηκες το κινητο και σε κυνηγανε οι σειρηνες απο κατω?
ειδα και τις αμυχες στους κομπους των δακτυλων
ποια βιτρινα του hong kong εσπασες?

Geo

Οι αμυχές είναι απο το RAZR…. το έκοψε το ξυράφι!!! χαχαχα

giorgaras

Ναι ρε Κωστα λεγε να παω να το κλεψω και εγω γιατι δεν μου περισευουναι λεφτα να τω πληρωσω 600 ευρω ειναι αυτα μπορει και παραπανω

Npapanikolaou

Κωστα το θελουμε κι αυτο στην Θεσσαλονικη.

Lefteris

Κώστα αυτό που είπες με τα κουμπια ( ότι πάντα καταλαμβάνουν μέρος της οθόνης) δεν ισχύει καθώς κατα την αναπαραγωγή βίντεο το κινητό εκμεταλλεύεται ολη την οθονη! Επίσης είναι ωραιος και ο τρόπος που κλεινεις τις εφαρμογες ( απο το multitasking ) και τις ειδοποιησεις, με swype δλδ!
Κατα τ’ αλλα τελειο review οπως πάντα!

LambrosN

Απιστευτο!!Σταθερο, γρηγορο, παραμετροποιησιμο, πανεμορφο! Το θελουμε τωρα!!

fred

Πραγνατικα πολυ ωραιο το κινητο.ανυπομονω να δω ics στο sgsii μου.μπραβο κωστα

Γιάννης

Παιδιά όσοι λέτε για πλήκτρα ηρεμήστε, λάθος έχει κάνει ο Κώστας. Γιατί και στην ICS που τρέχω τώρα στο Nexus S (port από SDK) τα capacitive πλήκτρα που έχει λειτουργούν κανονικότατα και η οθόνη έχει μόνο το ωφέλειμο μέρος!

Manos

Ευχαριστούμε Κώστα ωραίος

Stamatis

Δεν είδες μάλλον την παρουσίαση του ICS ε? 😛
Δεν έδειξες:
1)PhotoEditing
2)FaceUnlock
3)Σύρσιμο για να κλείσεις τα apps όταν βρίσκεσαι στο Multitasking mode
4) Ομοίως για να κλείσεις τα tabs στον Browser
5)Sync με τα bookmarks του chrome
6)Πρόσβαση του notification bar από το lockscreen

παυλος

δν μου αρεσε μπορω να πω..περιμενα κατι παραπανω απο συνεργασια samsung και google επισις δεν μου αρεσε καθολου το ISC πολυ λιτο..

dimitris7

παντως αυτο με τον “ωφελειμο” χωρο οντως δεν ισχυει.απ την στιγμη που στην μονη λειτουργια(παρακολουθηση βιντεο) που χρειαζεσε ολη την οθονη τα κουμπια εξαφανιζονται δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα.

mikemilos

μπορει να του κανεις ενα quadrant test να δουμε τι ψαρια πιανει??? γιατι ακουγεται λιγο αρχαια η gpu που θα εχει … θα ειναι η ιδια με του προηγουμενου nexus η sgx540… μαγαλο λαθος αν το εχουν κανει αυτο… το iphone το καινουριο φοραει sgx543!!! που εχει τρελη δυναμη! επισης το nexus θα εχει πολυ καλη αποδωση η καμερα του σε low light καταστασεις συμφωνα με τα λεγομενα τους!! κανε ενα test να μας πεις!!!! αααα να μην ξεχασω καλημερα…. 🙂

Αντώνης

Σχετικά με το part 2: Για να κάνεις φακέλους, χρειάζεσαι 2 εικονίδια το λιγότερο στην οθόνη, και απλά σέρνεις το ένα πάνω στο άλλο.

pk

@mikemilos
η gpu εχει overcklokαριστει πολυ και λενε οτι ειναι στα σημεια καλυτερη απο του sgs2

Κώστας

Φαίνεται ένα πολύ καλό και λειτουργικό κινητό τηλέφωνο αν και για να είμαι ειλικρινέις θα προτιμούσα το Νόκια Χ6 για το οποίο έχω ακόυσει απίστευτες κριτικές και περιμένω πως και πως να το αγοράσω μολονότι κάποιοι φίλοι με αποθαρρύνουν.Ποιά είναι η δική σας συμβουλή;Προσωπικά θέλω ένα κινητό τηλέφωνο να μην ξεπερνα τα 400 ευρώ, να έχει μια καλη ποιότητα κάμερας και λήψης βίντεου, φυσικά φλάς, μπροστινή κάμερα για βίντεο κλήσεις, να είναι εύκολη η μετάβαση μέσα στο μενού, και να έχει καλά ηχεία.αυτά νομίζω είναι τα χαρακτηριστικά που αναδυκνείουν άλλωστε ένα κινητό τηλέφωνο.

Απόστολος

Ψιλοπαντόφλα το κινητό. Δεν αξίζει όπως δεν αξιζουν και τα περισσότερα. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις λάπτοπ ή νετμπουκ και κάνεις και δουλειά και θα σου κρατήσει για 2-3 χρόνια. Οι περισσότεροι μισθοι εκεί θα φθάσουν 6-7 κατοστάρικα. Αξίζει ο μισθός ενός μήνα για αυτήν την συσκευή? Εαν σας περισσεύουν τα λεφτά μοιράστε τα σε κανα φτωχό απο αυτούς που ζητιανεύουν φαι απο την εκκλησία. Το μόνο θετικό είναι η οθόνη super amoled για να χαζεύεις καμια φωτό κατά τα άλλα σε 6 μήνες θα είσαι πίσω σε τεχνολογία οπότε του χρόνου χτυπήστε το εαν το βρείτε γύρω στα 250 ευρώ..

argiriscuderias

Αποστολος,εδω που μπηκες ειναι blog τεχνολογιας και γραφουν αυτοι που εχουν τρελα με αυτα και ενδιαφεροντε για αγορες.αμα εισαι θεουσος να μπεις σε blog εκκλησιας να τα πεις αυτα! 🙂

Xaris

Κώστα το shutter lag είναι χαρακτηριστικό της συσκευής ή του ice cream sandwich?

αγγελος

πολυ καλη συσκευη και επιτελους το αντροιντ μεγαλωσε και σοβαρεψε..
το επομενο μου κινητο..:)

Απόστολος

argiriscuderias η ανηθικότητα είναι χαρακτηριστικό της εποχής. Δηλαδή αυτοί που έχουν τρέλα όπως λες με τα κινητά δεν πρέπει να βλέπουν τα προβλήματα της κοινωνίας? Για αυτό κατάντησε έτσι η Ελλάδα.

argiriscuderias

και βεβαια πρεπει,αλλα εδω οπως λεει και ο cVlachakis μιλαμε αυστηρα για τεχνολογια υπαρχουν αλλα blog για να αναλυσεις της κοινωνιας τ’ αδικο.μακαρι να ειχα 1280χ720 και στο galaxy sII μου..

B Βασιλης

Δε μου αρεσε, και περισσοτερο δε μου αρεσε το ΙCS, πολυ μονοτονο και απλο λες κα φτιαχτηκε για τον παππου μου.. επισης, καθολου μα καθολου δε μου αρεσε που πανω στη μπαρα δεν υπαρχουν καποιες αμμεσες επιλογες…παω για sg2

pakitgr

ΚΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΟ NFC CHIP ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HW ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!!!

Nick

Κωστα, τα software κουμπια εξαφανιζονται στα legacy κινητα με hardware buttons
https://www.theverge.com/2011/10/27/2518221/android-40-hardware-buttons

Nick

Ωχ συγνωμη, τωρα ειδα οτι εχεις κανει update το αρθρο

Nick

@pakitgr: Είναι τεχνολογίας RF
https://en.wikipedia.org/wiki/Radio-frequency_identification

LiTTle

Τσουχτερη η τιμη. Το αξίζει όμως. Αλλωστε ανηκει στην κατηγορια developer’s phone και οπως φαινεται απο τον προκατοχο του ηρθε για να μεινει και οχι να χαθει στο 6μηνο! Θα πω στον Άι-Βασίλη πως θέλω αυτό το δωρο για την Πρωτοχρονια!!!!!

ΗΛΙΑΣ Χ.

αν αγορασουμε ενα κινητο που θα αναβαθμιστει σε ICS (π.χ. Sony Ericsson Xperia neo V ) και εχει ιδι hardkeys θα δουλευουν, και αν ναι θα εχει την μαυρη αυτη μπαρα κατω η οχι???????

georgekab

@ ΗΛΙΑΣ σε όλες τις συσκευές που θα πάρουν ICS τα hardkeys και τα capasitive θα λειτουργούν κανονικά και δεν θα υπάρχουν τα κουμπιά στην οθόνη.

nikos

To ics είναι λιτό εδώ γιατί είναι το λεγόμενο AOSP (android open source project), δηλαδή, καθαρό αγνό android από τη μαμά google. Σιγά σιγά που θα βγαίνουν και τα επόμενα κινητά με ics, οι εταιρείες θα τα εμπλουτίζουν με wigdets και πλουσιότερα gui. Όποιος ασχολείται με custom roms, kernels κτλ, είναι το ιδανικό κινητό. Για απλή προβλεπόμενη χρήση, περιμένετε να βγούνε μελλοντικά μοντέλα. Έτσι ήταν πάντα με τα android.

taksidiotis

δεν με πειθει και τοσο ωστε να δωσω το sg2,κι αλλο περισσοτερο μεγεθος???χμ,δε νομιζω.

Χρηστος

ρε παιδια κατι ακυρο :PP εμενα τα samsung κινητα δν με πολλι ενθουσιαζουν το μονο που μου αρεσει και το γουσταρο ειναι ι οθονη!!!! 😀

Βασίλης Ταγαράκης

Κώστα,η οθόνη είναι gorilla glass ????

Apo_delirium

Καλησπέρα παιδια… Ξέρουμε αν τωρα με την Jelly bean ειναι στα ελληνικα το μενου και το πληκτρολογιο??

Android

Καλησπερα εμενα μου αρεσει το λογισμηκο android 4.0 Ice Cream Sandwich αλα δεν μου αρεσει οτι δεν εχει κουμπια

gian

ρε παιδιά είναι καλή εποχή τώρα που είναι στα 300? η πάλιωσε λέτε?

+1 στην ερώτηση του Βασίλη…. έχει gorilla glass?

tasos

Πάλιωσε; χαχα σ’ εμένα από σήμερα τρέχει android jelly bean 4.2.2!!!
Η αναβάθμιση ήρθε ΟΤΑ και πλέον είναι το μόνο (μαζί με το Nexus 4 φαντάζομαι) που είναι τόσο μπροστά σε λογισμικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.