Samsung Galaxy Note 3 Dual SIM [Κίνα]

Η Samsung ανακοίνωσε την dual-SIM έκδοση του Galaxy Note 3 (πρόσφατα κάναμε το σχετικό unboxing ενώ σύντομα αναμένεται το hands-on της συσκευής). Η συγκεκριμένη έκδοση του Note 3 προορίζεται για την αγορά της Κίνας, και όπως μάθαμε τελευταία είναι region/ SIM locked. Καλό θα ήταν λοιπόν, όσοι από εσάς ταξιδέψουν στην Κίνα – λέμε τώρα – να το ψάξουν λίγο το θέμα, κάνοντας για παράδειγμα σχετική ερώτηση στο support της Samsung Electronics Hellas.

Το Samsung Galaxy Note 3 dual-SIM βασίζεται επίσης στο Qualcomm Snapdragon 800 chipset και άρα λογικά υποστηρίζει τις ίδιες 4G/ LTE μπάντες με την διεθνή έκδοση N9005. Το κόστος του είναι 735 ευρώ στην Κίνα, κάτι που είναι φυσιολογικό αν σκεφτούμε ότι η απλή έκδοση κοστίζει 700 ευρώ. Ακόμα πάντως δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για διαθεσιμότητα και κόστος. Περιμένουμε πάντως να φτάσει και σε άλλες αγορές στους επόμενους μήνες.

Samsung Galaxy Note 3 Dual SIM, Samsung Galaxy Note 3 Dual SIM [Κίνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

η dual sim ειναι πολυ σημαντικη σε ενα τετοιο τηλεφωνο με επαγγελματικο χαρακτηρα καθως μπορεις να χρησιμοποιησεις 2 αριθμους προσωπικο και της δουλειας σε μια συσκευη.

αυτο με το region lock ειναι καταρα ωστοσο

Thodoris1988

Παιδια, θελω πληροφοριες για το πως μπορω να φερω το Note II N7102 απο Κινα με καποιον τροπο, ας πουμε να μη με πιασει τελωνειο (οπως γινεται με αλλα που γινονται Free Shipping). Το θελω για να μην εχω Region Lock, εχω το N7100 και θα εδινα οσο-οσο για το Dual SIM. Οπως ειμαι και ο tiamat, σε αυτη τη συσκευη ειναι απαραιτητο να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Επισης, ψαχτηκα και υπαρχουν καλα Κινεζικα MediaTek αλλα θελω αυστηρα αυτο.

tiamat

#thodoris και το κινεζικο να φερεις θα ναι και αυτο region lock το λεει και το αρθρο. ολα τα samsung θα ναι lock απο δω και στο εξης και γι’αυτο το κανανε σε παγκοσμια κλιμακα, ωστε να σταματησει ο κοσμος να το παιρνει απο εξω με καλυτερες τιμες…

zois

θα περνουν απο αγγλια αν ειναι σε καλυτερες οι τιμες!!!!!Ολοι ξερουν αγγλικα στο κατω κατω!!

kostas

bye bye region lock
by chainfire.
διαβαστε xda για λεπτομερεις.
ελπιζω να τα καταφερει και στο knox

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.