Samsung Galaxy Note 3 Lite, Έρχεται το SM-N7505 και θα παρουσιαστεί στο MWC 2014

Εχθές, είχαμε αναφερθεί σε μία διαρροή, η οποία αφορούσε σε μία συσκευή της Samsung, με την ονομασία Samsung SM-N7505, η οποία υπάρχει περίπτωση να διατεθεί σε έκδοση με διαγώνιο οθόνης 5,7 ίντσες ή και σε έκδοση με οθόνη 5,49 ιντσών. Σήμερα επιβεβαιώθηκε, ότι η συσκευή που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Mobile World Congress 2014, είναι το Samsung Galaxy Note 3 Lite. Τουλάχιστον αυτή είναι η ονομασία που αναφέρει η ιστοσελίδα SamMobile.

Αρχικά, το Samsung Galaxy Note 3 Lite Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το hardware που θα ενσωματώνει. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί σε δύο μεγέθη οθόνης, αφού λέγεται ότι η Samsung δοκιμάζει μία έκδοση με 5.49 ίντσες οθόνη και μία με 5,7 ίντσες οθόνη.

Επίσης λέγεται ότι η κάμερα θα “υποβαθμιστεί” στα 8.0 Megapixels σε σχέση με αυτή που διαθέτει το κανονικό μοντέλο ενώ και η οθόνη, αναμένεται να είναι LCD αντί Super AMOLED.

Samsung Galaxy Note 3 Lite, Samsung Galaxy Note 3 Lite, Έρχεται το SM-N7505 και θα παρουσιαστεί στο MWC 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.