Samsung Galaxy Note 4, φήμες για QHD οθόνη

Μόλις ανακοινώθηκαν τα specs για το Samsung Galaxy S5 στο MWC τον Φεβρουάριο, τα βλέμματα στράφηκαν στο Samsung Galaxy Note 4 για το τι μας επιφυλάσσει η Samsung. Σύμφωνα λοιπόν με leaked πληροφορίες το Samsung Galaxy Note 4 θα έχει QHD οθόνη 1440 x 2560. Φήμες για QHD οθόνη είχαν κυκλοφορήσει και για το Samsung Galaxy S5 αλλά τελικά αποδείχτηκαν αναληθείς.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το Samsung Galaxy Note 4 θα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, ενώ, αν οι φήμες είναι αληθινές θα είναι το πρώτο Galaxy Note με αυτό το χαρακτηριστικό. Ίσως η νέα συσκευή της Samsung ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο στο πλαίσιο του IFA 2014. Μέχρι τότε οι φήμες θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν.
, Samsung Galaxy Note 4, φήμες για QHD οθόνη
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Savvas

Μαλιστα.Μαλλον ο πιθανος και αξιος αντικαταστατης του note 3 μου εκτος και αν με εντυπωσιασει το επερχομενο lg g3.Μεχρι τον Σεπτεμβριο εχουμε ακομα καιρο.Θα δουμε 4 giga ram αραγε? Θα δουμε επεξεργαστη χρονισμενο στα 2.6 λεω εγω τωρα? Θα δουμε αλλαγες δε διαστασεις και εμφανιση?Τεσπα,υπομονη και ειδωμεν!!

antteas

Σίγουρα θα έχει.Φως φανάρι ότι η Samsung θέλει να βάλει μπροστά την σειρά note σε σχέση με τα S

Φωτης

Παιδια καλός η κακός οταν βγαινει note ειναι κορυφη σε όλους τους τομείς..Μπορει να ειναι άλλη κατηγορία αλλα αυτα που κάνει κ εχει ενα note ειναι πολυ μπροστα για την εποχη σε σχέση με αλλα smartphone..Οποτε βλέπω να εχει κ φαντάζομαι κ γω QHD οθονη που εκει σε αυτές της ίντσες θα ειναι οτι πρέπει..4 GB ram κ δεν ξέρω τι άλλο ακόμα..Το σίγουρο ειναι οτι πάντα τα note οπως κ το 4 για την Samsung ειναι η ναυαρχίδα της εταιρίας κ βάζει οτι καλυτερο απο άποψη specs τεχνολογια..Αν δε πάρω το 3 σίγουρα θα περιμένω το 4 που θα ειναι οτι πιο τούμπανο!!!!

giannaras

Φίλε Savva έχουμε είδη το καλύτερο τηλέφωνο οπότε φαντάζομαι το 4 πως θα είναι έχω πάρει όλα τα S kei note το 3 είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό τώρα για το g3 αν πάλι δεν έχει κάρτα μνήμης δεν θα έχει τις πωλήσεις που θα πρέπει αν και θα είναι καλό τηλέφωνο όπως και το g2

Savvas

Giannaras φιλε μου, οντως το note 3 ειναι απιστευτο, απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις. Τι παραπανω να ζητησεις απο ενα smartphone αλλωστε?Κατα την γνωμη μου τιποτα αλλα η τεχνολογια εξελισσεται με γοργους ρυθμους και ως πιστοι σε αυτην κακως η’ καλως προσπαθουμε να την ακολουθουμε!Και εγω απο την σειρα s πηγα σε note 2,ειπα οτι δεν θα παω σε note 3 αλλα δεν αντεξα ο αθεοφοβος και απ οτι φαινεται δεν θα μπορεσω να αντισταθω και στο note 4…!Τεσπα εδω θα ειμαστε να τα λεμε!

tiamat

θεωρω τα νοτε οτι καλυτερο υπαρχει στα κινητα ,αλλα φοβαμαι πολυ το νεο νοτε για 2 σοβαρους λογους.

α) θα παει λογικα και αυτο στις 5,9′ ιντσες.
β) θα ειναι αδιαβροχο. αρα θα πρεπει να ξεχασουμε τα μικρα μπεζελ (οπως τα ξεχασαμε στο s5..)

αποτελεσμα αυτων των 2 θα ειναι μια ακομα πιο τραγικα μεγαλη και πλεον αδυνατη στο χειρισμο συσκευη…

Sot

Κλάψτε τώρα τσακάλια..
Οι εταιρείες αντί να κάνουν μικρά μπεζελ τα μεγαλώνουν.

Theo

Μπορεί το Note 3 να είναι κορυφή αλλά δεν πιστεύω να είναι καλύτερο από το s5 κι ας έχει 3 GB ram. Μην ξεχνάμε ότι δεν κάνουν τα specs το κινητό αλλά το λογισμικό κι ακόμα καλύτερα το πάντρεμα υλικού και λογισμικού. Εννοείται το Note 4 θα είναι καλύτερο από το s5 γτ θα βγει και 6 μήνες μετά. Απόλυτα φυσιολογικό. Αυτή τη στιγμή αυτά που φοράει το s5, και εννοώ επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μαζί με τις ναυαρχίδες των άλλων εταιριών είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή πριν βγει ο s805. Επίσης η samsung έχει δείξει ότι οποιαδήποτε προβλήματα εμφανίσουν τα S προσπαθεί να τα εξαφανίσει στα Note κι όντως το κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

jonjon

Παιδιά 3gb ram είναι το όριο προς το παρόν στο Android 32bit , αν το google ανακοινώσει 64bit στο συνέδριο θα ανεβούμε στα 4gb.

ΝίκοςN4
theo

πραγματικά διερωτόμαι ποιος σας είπε ότι 32bits υποστηρίζουν μόνο 3 giga ram. η γνωστή αυτη καραμέλλα δεν ισχύει απο το 95 και μετά. απλα τα windows δεν υποστήριζαν στο παρελθόν 4 γιγα ραμ. το έγραψα τουλάχιστον 2 φορές εδω στα φόρουμ και βλέπω κάθε λίγο και λιγάκι επαναλαμβάνεται. ευτυχώς κάποιοι ξέρουν η ψάχνουν λίγο το θέμα… η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο τη αμάθεια…

jonjon

@ΝικοςΝ4 οκ! Κατάλαβα λάθος 😉

gt77

Το συμπέρασμα είναι ένα..παμε για αλλα αφηνουμε τη σειρά S παω για note 4.Απο οτι συμπερενω δεν ειναι άσχημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.