Samsung Galaxy Note 4 (N910), πληροφορίες για 5.7’’ QHD οθόνη

Απ’ ότι φαίνεται το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 4 που περιμένουμε να παρουσιαστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το περσινό Samsung Galaxy Note 3 το οποίο θεωρείται από τις καλύτερες συσκευές με extra-large οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GSMArena το νέο Samsung Galaxy Note 4 θα έχει 5.7 ιντσών αλλά η ανάλυση δεν θα είναι 1,080 x 1,920 pixels όπως στο Samsung Galaxy Note 3 αλλά θα έχει Quad HD οθόνη 1,440 x 2,560 pixels. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο.

Ωστόσο πριν παρουσιάσει το Samsung Galaxy Note 4, περιμένουμε να μας δείξει το Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906) το οποίο θα έχει σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει, 5.2 ιντσών QHD οθόνη.

Παράλληλα, περιμένουμε και το Samsung Galaxy S5 mini (SM-G800) με 4.5 οθόνη ανάλυσης 720 x 1280 pixels.
, Samsung Galaxy Note 4 (N910), πληροφορίες για 5.7’’ QHD οθόνη

Samsung Galaxy Note 3
, Samsung Galaxy Note 4 (N910), πληροφορίες για 5.7’’ QHD οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Αυτο σημαινει οτι μειναμε σε ιντσες; Φτανει το αστειακι με τα μεγεθη;

spirios

tom χαχαχαχαχαχα εγραψες!

Darth

το αστειο με το μεγεθος δεν σταματαει καθε χρονο ανεβαινουν αντε να λεγαμε μεχρι 5 smartphone μεχρι 5,5 5,6 phablet…. μπα δεν το βλεπω ιδι τοσα phablet εχει στα 7 και smartphone ξεκινανε απο 5,5(ναυαρχιδες)

sosimple

Βιαζεσαι πολυ.. Ακομα φημες ειναι. Κατσε μη το δεις στις 6 ιντσες.. 🙂

greg

μην τους προκαλειτε παιδια μην το κανουν tablet στο τελος 😛

GIWRGOS

Σεπτέμβριο θα πέσει πολύ ανταγωνισμός με iphone6 και note4. Για να δούμε. ..

Τάσος

Λέτε να φοράει καινούργιο 8πυρινο??

eddy

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΠΙΣΩ……
Πηρα το S4 Black edition παιδια και ειναι απιστευτο….δεν γλειστραει απο το χερι!!!

Τομ

Το S4 black ειναι πανεμορφο βασικα. Αλλα το S5 ειναι αρκετα καλυτερο. Για μενα τουλαχιστον. Σε οθονη καμερα ταχυτητα και UI. Αλλα το S4 ειναι πολυ φτηνο και πολυ κινηταρα. Οποτε ισοπαλια στο vfm. Και το black πανεμορφο.

KAFROS

Παρότι το note 3 τα έδωσε κυριολεκτικά όλα όταν κυκλοφόρησε στο στρατόπεδο των android (και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα όταν τόσους μήνες μετά συνεχίζει να έχει καλύτερα specs ακόμα και από τις περισσότερες φετινές ναυαρχιδες), φέτος ίσως να μην αποτελεί την αυτονόητη επιλογή. Και εξηγούμαι: τα 3giga ram και ο 800αρης μπορεί να “σήκωσαν” άνετα όλες τις απαιτήσεις ακόμα και για φέτος στο android, αν όμως έρθει (όπως διαφαίνεται) η μεγάλη μετάβαση στα 64-bit στο λειτουργικό και το note 4 δεν ειναι έτοιμο 100% για κάτι τέτοιο (πχ αν δεν έχει τον 810-πράγμα πιθανό να συμβεί λόγω ημερομηνίας διαθεσιμότητας του επεξεργαστή?) τότε θα ξεπεραστεί πολύ γρήγορα από τις android ναυαρχιδες των αρχών του 2015.
Το περσινό note 3 (ακόμα και άν για εμένα δεν ειναι ακριβώς το τηλέφωνο που περίμενα όταν το αγόραζα) κοιτάει στα ματιά ο,τι κυκλοφορεί φέτος στο στρατόπεδο των android.
Το φετινό μοντέλο όμως κινδυνεύει να γίνει “yesterday’s big news” πολύ γρήγορα αν η samsung δεν το έχει προετοιμάσει να ανταποκριθει 100% στην κοσμογονια που έρχεται και ονομάζεται 64-bit OS.

Τάσος

Ερώτηση..αν πάρει κάποιος όχι 64μπιτο κινητό αντροιντ (π.χ note 4)και πάρει μετα αντροιντ 5.0 θα πηγαινει μπάλα το κινητό??Η θα είναι το αντροιντ 5 σχεδιασμενο για 64μπιτα κινητα και στα αλλά απλα θα ειναι καλο?Θέλω να πηγαινει σφαίρα το κινητό..Είμαι ανυπόμονος άνθρωπος μέχρι αηδιας..Μήπως να πάρω κάνα 930 Λουμία η κάνα 1520 που πάνε σφαίρα να ξεμπερδευω?

konstantine73

Μακαρι να μεινει στην fhd. Είναι εντελως ανουσιο και χαζομαρα τοσες μεγαλες αναλυσεις σε τοσο μικρες οθονες. Εχω το νοτε2 και είμαι μια χαρα με την 720p αναλυση του. Και κλασικα παλι θα εχουμε λαγκαρισματα γιατι η τερατωδης αναλυση θα καταπονει το soc. Ας μεινουν λοιπον στην 1080p και ας ασχοληθεί ο επεξεργαστης με πιο βασικα πραγματα όπως επιτελους ένα εντελως αλαγκαριστο android phone.
Πριν προλαβει να μου πει κανεις κατι, εχω ασχοληθεί πολύ με το νοτε3 (το εχει ο αδελφος μου) και ωρες ωρες λαγκαρει και αυτό….τελικα αυτή η 1080p ρουφαει τον snap800…..το soc του νοτε2 παντως μια χαρα διαχειρίζεται την 720p οθονη…..

k.boug

Για μενα πρεπει αν οχι να πεσει στις 5.5″ να μεινει στις 5.7″..
Να ειναι λεπτοτερο και ελαφρυτερο..
Δεν νομιζω οτι θα φερει καποια κοσμογονιμη αλλαγη..
την κρατανε για το επομενο..
Ενδεχομενος θα εχει qhd και τον καλυτερο 4πυρηνο που θα ειναι διαθεσιμος..
Σιγουρα την καμερα το s5
Και full bloatware..

doc77

S5 samsung υπέροχο……κάτοχος εδώ και δέκα μέρες …..σφαίρα,σταθερό, καλή κατασκευή και ας είναι από πλαστικό. Πρώην κάτοχος s4 πολύ καλό αρκετά πιο αργό και με πολλά lags!Όσο για note3, 4 πολύ μεγάλη οθόνη κατά την άποψή μου…

giannaras

Είχα το note3 περίπου 8 μήνες τι να πω φανταστικό τηλέφωνο το μέγεθος συνηθίζεται ευτυχώς ελαφρύ και λεπτό τον χειμώνα μέσα στο μπουφάν μια χαρά το καλοκαίρι Εντάξει είναι θέμα τώρα έχω το s5 η άποψη μου είναι ότι το s5 είναι πιο φρέσκο τρέχει καλύτερα η ram του παρόλο ότι είναι στα 2 δεν βλέπω κανένα πρόβλημα αν και στο note3 είχα κάνει την 4.4.2 παιδιά στο s5 δεν έχει καμία σχέση δεν ξέρω με στο 3 είχα πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές δεν μου δουλεύε για μένα χειμώνα note και καλοκαίρι s αν και το s5 έχει φάει θάψιμο για μένα είναι τηλέφωναρα

sokinfragoul

Κατι για να μην σπανε σαν ψευτικα κριτσινια κανανε?η το γνωστο αλλεργικο πλαστικο;παλι θα βγαλουν 5gb ram ddr3 θα βαλουν και exynos octa και οταν πανε να το παρουσιαζουν θα μυριζει βασιλικο απο τον αγιασμο και ενας παπας θα προσευχεται να μην luggαρει η ναυαρχιδα τους

Λευτέρης

Παιδιά ειμαι κάτοχος Note 3 εδώ και 10 μέρες.. Πρώην κάτοχός 5S.. Ξέρει κανείς αν πάρει το νεο TouchWiz??

Παναγιώτης

Φυσικα και θα το παρει το νεο TouchWiz. Ειμαι κατοχος του note 3 εδω και 7 μηνες, ειναι υπεροχο αναμφισβητητα και το καλυτερο κινητο μακραν, το μονο θεμα ειναι οτι θα το προτιμουσα στα 5.5 ιnches. Ωστοσο ειμαι πολυ μπερδεμενος στο γεγονος αν θα αγορασω το iPhone 6 η το Νοte 4, θα υπαρξει πολυ μεγαλος ανταγωνισμος στην αγορα πιστευω.

Λευτέρης

Υπάρχει κάποια εγκυρη πηγή??

Παναγιώτης

Όχι αλλά να σαι σίγουρος για αυτο

Παναγιώτης

Οτι και να εχει σαν specs, με το που θα βαλουν αυτη την αηδια το Touchwiz θα το σακατεψουν. Εχω το Note3 κατι λιγοτερο απο μηνα και ο Θεος μονο ξερει πως κρατηθηκα και δεν το rootαρα απο την 1η ωρα. Ας μην ηταν αυτο το knox (να μην εχω θεματα με την εγγυηση δηλαδη) και θα ειχε μπει custom rom απο την 1η μερα. Οχι οτι τη γλυτωσε, απλα τωρα ειπα να σφιξω τα δοντια κανα μηνα να δω μη βγαλει τιποτα… 10 και σημερα…

gt

Παιδια ειμαι κατοχος s5 εδω κ 3 μερες πολυ καλο το κιν δεν λεω αλλα μετα τα s2 s3 s4 κατι μου εχει μπει στο μυαλο για note4.Tι λετε;;;

Γιάννης

Καλησπέρα…

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα με ένα Note 4 Ν910Κ από Κορέα.

Έχω ήδη στην κατοχή μου ένα Ν910C και είμαι υπερβολικά ικανοποιημένος.
Ένας φίλος μου στέλνει ένα Ν910Κ το οποίο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά γενικά, αλλά απ’ότι διαβάζω είναι απο Κορέα και δεν ξέρω τι γίνεται με τις 3G/4G bands.

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος ξέρει η μπορεί να βοηθήσει στο θέμα 3G/4G.
Θα δουλεύει στην Ελλάδα το 3G και βέβαια το 4G… ????

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.