Samsung Galaxy Note 4, με YOUM OLED οθόνη;

Μόλις εχθές ακούσαμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Note 4 με κυρτή YOUM OLED οθόνη η οποία αγκαλιάζει τη συσκευή. Σήμερα μαθαίνουμε ότι η Samsung κατέθεσε αίτηση για πατέντα στην οποία περιγράφει την συσκευή που θα έχει τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Βλέπουμε λοιπόν τα σχέδια μιας συσκευής η οθόνη της οποίας επεκτείνεται στις πλευρές όπου και θα χρησιμοποιηθεί η YOUM οθόνη.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε ότι η Samsung έχει τροποποιήσει το user interface προκειμένου να χρησιμοποιηθούν όλες οι επιφάνειες. Στο παράδειγμα των σχεδίων βλέπουμε ότι στην αριστερή πλευρά έχουν τοποθετηθεί shortcuts εφαρμογών.

Ήδη γνωρίζουμε από στέλεχος της ίδιας της Samsung ότι η εταιρεία πειραματίζεται με νέες τεχνολογίες για την επόμενη γενιά του Galaxy Note. Ίσως λοιπόν τα παρακάτω σχέδια να ανήκουν στο Samsung Galaxy Note 4.
, Samsung Galaxy Note 4, με YOUM OLED οθόνη;
, Samsung Galaxy Note 4, με YOUM OLED οθόνη;
Στο video μπορείτε να δείτε πως ακριβώς είναι η YOUM οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
grand

Μακαρι ειναι απιστευτο σαμσουνγκ σε θεμα καινοτομιας εαν ειναι αληθεια ειναι παντα μπροστα.

Τομ

Τα κινητα ειναι εδω και καιρο στασιμα. Πρεπει να γινει κατι καινουριο για να δικαιολογησει την ετησια η και πιο συντομη ανανεωση τους. Αρκει αυτο το κατι να μην ειναι καινοτομια για την καινοτομια, αλλα να ειναι χρησιμο και σωστα υλοποιημενο. Αναμενουμε. Μονο apple και samsung κανουν δουλεια η αλλοι απλα πατανε στις ιδιες βασεις προσπαθωντας να φτιαξουν ενα το ιδιο καλο η και καλυτερο συνολο. Χωρις να προσφερουν κατι ομως.

panos.last

@tom Η lg με το g2 σε ποια απο τις βασιστηκε δηλαδη ?

Μιχάλης Φ.

Και από που θα την πιάνουμε την συσκευή, αφού θα έχει και στο πλάι οθόνη με εφαρμογές;

xtekto

@tom φίλε θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου,,,,,εγώ πιστεύω πως τα 2-3 τελευταία χρόνια μόνο lg και samsung κανουν δουλεια….και τολμουν να αλλαξουν 2-3 πραγματα….

Nio

Μονο η LG τολμησει με φοβερη καινοτομια με τα πληκτρα πισω. Αυτο το βιντεακι υπαρχει παραπανω απο ενα χρονο…..
Την συσκευη θα την κρατας με μανταλακι και η θηκη θα ναι με τρυπες σαν τα γαντια γυμναστηριου.

Panos7GR

@Toμ: LG G Flex, νομίζω είναι αρκετό για να ξανασκεφτείς.
Επίσης αυτή τη στιγμή που γράφω είναι αρκετά αργά για να αρχίζω να ρίχνω απανωτές μπόμπες της LG γενικά στο χώρο των κινητών. Πριν το Galaxy S την Samsung την ξέρανε οι περισσότεροι από τα ψυγεία, τοστιέρες και πλυντήρια. Στο μόνο που την παραδέχομαι είναι για την κατηγορία phablet. Και όχι γιατί έβαλε απλά μεγάλη οθόνη και τούμπανα χαρακτηριστικά, αλλά γιατί ανέστησε το πενακι με το φοβερό S-Pen της.

grand

@panos7gr δεν εχει λογικη αυτο που λες δεν παραδεχεσαι την σαμσουνγκ σε τιποτα εκτος κατηγοριας φαμπλετ. Δλδ η ford που εκανε το πρωτο αμαξι και ειχε ολες τις αλλες ετερειες για ν τις φτιαχνιυν εξαρτηματα σημενει οτι ford εχει τα καλυτερα αμαξια. Οχι, δεν σημενει οτι οταν καποιος δεν εκανε κατι πρωτος δεν μπορει να το εξελιξει και να αφησει τον πρωτοπορο πολυ πισω βλεπε σμαρτφον μερια…. αυτα απο μενα οσο για αυτο που βλεπω μακαρι να ειναι αληθεια θα σκισει κυριολεκτικα και περινενα πως και πως innovation στο κοματι smartphone phablet tablet all in one 😀

JohnWave

Αυτή η καινοτομία μου αρέσει σε αντίθεση με εκείνη του G Flex. Άντε να ξυπνήσουν σιγά σιγά όλες οι εταιρίες μπας και φτάσουν την LG που τα τελευταία χρόνια είναι η μόνη που προχωρά μπροστά.

dark_master

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω μαζί σας.
Για παράδειγμα:
Samsung:
Κυρτη οθόνη (παρόλο που το εν λόγω μοντέλο δεν ήρθε ποτέ στα μέρη μας)
S Pen και οι λειτουργίες του.
Apple:
Fingerprint scanner(αν κ το εχει χρησιμοποιησει η HTC στο P5600).
LG:
Κυρτη οθόνη (LG Flex)
Πίσω πλήκτρα
HTC:
Ultra pixel camera (με διφορούμενα κατά πολλούς αποτέλεσματα-αναλόγως το τι θέλει ο καθένας θα έλεγα εγώ)
Boom Sound με διπλά στέρεο ηχεία και ενισχυτές
Nokia:
Pureview τεχνολογία με απιστευτα αποτέλεσματα αλλά και με μεγάλο όγκο φωτογραφιών για μένα.
Λειτουργίες τύπου ‘re zoom στη φωτογραφία αλλά lytro.

Κοινώς όλες οι εταιρείες έχουν προσφέρει κάτι απλώς με το ρυθμό που προχωρά η τεχνολογια εμάς μας φαίνεται στάσιμο.
Sony δεν συμπεριέλαβα μέσα γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η αδιαβροχοποιηση η οποία όμως δεν είναι η πρώτη εταιρεία που το εφάρμοσε καθώς Sharp,Panasonic κτλ το έχουν εφαρμόσει πολύ καιρό πιο πριν.

Leonidas

@dark_master νομιζω πως η sony εβαλε πρωτη FHD αναλυση σε οθονη κινητου με το xperia Z, κατι δεν ειναι κι αυτο; Βεβαια μπορει να θυμαμαι λαθως…

Ανδρέας Παναγή

@τομ
Είσαι αντικειμενικός γιατι οντώς αποτι εχω προσέξει απο αλλα σχόλια σου σε ποστ του s5 δεν το πας και πολυ..
@Panos7GR
Μην λέμε ότι θέλουμε.. Κυρτές οθόνες παρουσιασέ η σαμμυ πολυ πριν την lg απλα δεν εφαρμοσε σε καποιο smartphone οπως έκανε η lg
Πλέον η σαμμυ εχει ξεκινήσει για πολύ μεγάλα πράγματα και αυτό το αποδεικνυουν οι ουρές που υπήρχαν για το s5 η apple πρεπει να αρχίσει να φοβάται 🙂

Tom

Εγω την κυρτη οθονη δεν την θεωρω καινοτομια ουτε αν την εκανε η LG ουτε η Samsung πρωτη. Ειναι απλα κατι που δεν με αφορα. Ειναι δηλαδη κατι διαφορετικο απλα για να ειναι κατι διαφορετικο. Οπως και τα πληκτρα πισω της LG μονο που αυτο ας πουμε οτι υπηρετει τα πολυ λεπτα πλαισια του G2 που αν σε καποιον αρεσουν τοτε ειναι αναντικαταστατα. Εγω μιλαω για πιο γενικα πραγματα. Πριν χρονια η apple εφτιαξε αυτο που λεμε smartphone, και ακομα και αν δεν ηταν το πρωτο ηταν αυτο που ειχε την καλυτερη εφαρμογη και εκανε τον κοσμο να λεει ναι αυτο το θελω απο κει που ελεγε ενταξει κλαιν κινητο ειναι τι τις χρειαζομαι ολες αυτες τι λειτουργιες. Μετα ηρθε η samsung και εκανε τα κινητα μεγαλα με τρελα specs και στην πραξη εφερε το android να ειναι οσο πρωτοκλασατο ειναι σημερα. Δεν εννοω αλλαγες απο γενια σε γενια εννοω κατι μεγαλυτερο κατι καινουριο που με τα χρονια θα γινει το νεο στανταρ. Και το LG G2 δεν εφερε κατι καινουριο για τον φιλο που με ρωταει πανω. Απλα πεταξε πολλα speccs σε μια πλαστικη συσκευη με μοντερνο design. Δεν ειναι καινοτομια αυτο σορρυ ο κοσμος απλα θα θυμαται το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.