Samsung Galaxy Note 6: Αναφορές για οθόνη 5.8″ και μνήμη RAM 6GB

Με δεδομένο ότι το Samsung Galaxy S7 είναι κοντά στην κυκλοφορία και ότι αρκετά leaks έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ίσως είναι καιρός και για άλλες αποκαλύψεις/φήμες, όπως αυτές που θα αφορούν στο Samsung Galaxy Note 6.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, το phablet της Samsung το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει σε 6 μήνες, θα φέρει αλλαγές στο μέγεθος της οθόνης η οποία θα φτάσει στις 5.8 ίντσες και την μνήμη RAM η οποία θα έχει το εκπληκτικό μέγεθος των 6 GB.

Η μεγαλύτερη οθόνη ίσως δεν είναι και τόσο αρνητικό στοιχείο, αφού αρκετές εταιρείες μπορούν πλέον να χωρέσουν μεγαλύτερες οθόνες σε ιδίου μέγεθος σασι με παλαιότερες συσκευές. Για παράδειγμα μια οθόνη 5.8 ιντσών θα μπορούσε να χωρέσει στο σώμα του Samsung Galaxy Note 5, αλλά αυτό ταυτόχρονα θα σήμαινε ότι μια οθόνη ανάλυσης 2560×1440 θα είχε μικρότερο pixel density, πράγμα που ίσως δεν άλλαζε και πολλά σε πραγματική εμπειρία χρήσης.

Το πιο αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό είναι τα 6GB μνήμη RAM. Μόλις πέρσι τα high-end smartphones έκαναν το άλμα στα 4GB RAM, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φαίνεται πολύ λογικό ένα δεύτερο άλμα τόσο γρήγορα. Από την άλλη, η Samsung θέλει πάντα να δείχνει ότι η σειρά Galaxy Note είναι η κορυφαία όσον αφορά στα specs, οπότε δεν το αποκλείουμε.

Κατά τα άλλα, το Samsung Galaxy Note 6 λέγεται ότι θα έρθει με πιο γρήγορη 64GB και 128GB ενσωματωμένη μνήμη, S Pen με 1024 σημεία πίεσης και 12 megapixel κάμερα με Super OIS Plus. Επίσης μάλλον θα δούμε δύο μοντέλα με διαφορετικούς επεξεργαστές.

Σχετικά με την microSD, που είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς, δεν υπάρχει καμία πληροφορία και ίσως να μην δούμε την επιστροφή της.

Προς το παρόν κρατάμε επιφυλάξεις για τις διαρροές και περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες να μάθουμε περισσότερα.

samsung galaxy note 6 specs leaked, Samsung Galaxy Note 6: Αναφορές για οθόνη 5.8″ και μνήμη RAM 6GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikolakis

Εδώ δεν έχει έρθει ακόμη το Note 5 στην Ελλάδα και έχει κυκλοφορήσει εδώ και πόσο καιρό…!!!!

Don mitso mou

Εγώ μια που χρησιμοποιώ το gear vr για δουλειά, θα θελα να δω 4K ανάλυση.

Μιχάλης

1024 σημεια πιεσης; απο αυτο καταλαβαινεις οτι η ειδηση ειναι μουφα. 2048 χρησιμοποιουν σε νοτε 4-5 οποτε εξαιρετικα αμφιβολο να κανουν τετοι πισωγυρισμα..

παπαροκάς tiamat

Ο μιχαλης εχει δικιο! Απο το note 4 τα note εχουν 2048 επιπεδα πιεσης του digitizer

Απο κει και περα η samsung εχει αποδειξει οτι αμα θελει καταφερνει να κανει τα 4 giga ram της υπερηχητικης ταχυτητας ddr 4 αχρηστα ! τα 2 giga ddr 2 του note 2 κάνουν καλυτερη δουλεια στο multitasking 😂😂😂

John

Εχω το Note 2 (πολυ ικανοποιημενος) και το Note 6 θα ειναι το επομενο μου κινητο… οταν βγει το Note 7!

Παρης

Τι μας νοιαζει,μηπως θα ερθει Ελλαδα η Ευρωπη?

vasilist

Ίσως τώρα ή Samsung με 6 GB ram να της μείνουν τουλάχιστον 2gb για τον χρήστη γιατί με το touchwiz αν και έχει βελτιωθεί τα 4 δεν της έφταναν.
Πολύ καλή στο hardware αλλά πρέπει να δώσει και μεγάλη προσοχή στο software
Βλέπε windows phone/iPhone με 1 gb πάνε μια χαρά, αν και δεν έχουν real multitask αλλά ποιος δίνει σημασία από την στιγμή που ανοίγουν όλα γρήγορα. LG πολύ γρήγορα με καλύτερη διαχείρηση ram, zenfone 2 αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς του multitask και στην διαχείρηση ram μπράβο στην Asus. Κτλ

Nick

Αν δεν κάνω λάθος 8GB RAM GDDR5 έχει το PS4, βέβαια θα μου πείτε δεν συγκρίνεται παιχνιδομηχανη με τηλέφωνο. Όπως και να χει το βρίσκω τρομερά υπερβολικό για να είναι αληθινό. Για άλλη μια φορά θα πω ότι για μένα σημασία έχει το πως τα πάει η συσκευή σε πραγματικά δεδομένα, στην πραγματικότητα δηλαδή, στην καθημερινότητα πόσο γρήγορο είναι και αν έχει πραγματικό multitasking ταχύτατο και αξιόπιστο και όχι τα νούμερα από μόνα τους. Ας τρέχει νεράκι αλαγκάριστα η συσκευή και ας γράφει στα χαρτιά ότι έχει και 512 MB RAM που λέει ο λόγος. Ίσα ίσα, μεγαλύτερη η μαγκιά. Κάτοχος Xperia Z3 (3GB RAM LDDR4) για να προλάβω όσους με “φωτογραφισουν” ως Apple fanboy.

vasilist

@nick έτσι όπως τα λες είναι αλλά με 512 και 1gb το τηλέφωνο κλείνει τις εφαρμογές η τις παγώνει στον δίσκο γιατί και η samsung έχει multitask αλλά τρώει τόσο ram το touchwiz που κλείνει τις εφραμογές στο background και τις ξανα ανοίγει όταν επιστρέφεις πράγμα που κάνει και το iphone και τα windows phone.
Σαν τοπ selling brand θα έπρεπε να έχει και το ποιο light interface, στο κάτω κάτω για όποιον θέλει άστο stock android ρε παιδί μου που τρώει μόνο 300-600mb ραμ και τα άλλα 3.5gb να πάνε στον χρήστη.
Γιαυτό και πολοί μετά απο καιρό φοράνε AOSP η CM12+ το stock android είναι πολύ γρήγορο και Light.
Προσωπικά θα ήθελα ένα note 6 με το λειτουργικό της Asus για super ταχύτητα και Multitask.

Android & Windows User

Δεν πάνε καλά εκεί στη Samsung ……………. 6 GB RAM έχει το laptop μου που έχει Core i3 και 8 GB RAM έχει το desktop μου που έχει Core i5 και nVidia GTX 750ti 2GB vRAM δηλαδή αν το Note 6 έχει 6GB RAM τότε το Note 7 θα έχει 8 GB RAM που συγκριτικά με Η/Υ οι επεξεργαστές των smartphones είναι ένα τίποτα μπροστά σε ένα επεξεργαστή laptop / desktop συν της άλλης όπως το Galaxy S6 πιάνει το 70 % της RAM με άχρηστο λογισμικό έτσι και το Note 6 θα έχει μόνο 2 GB RAM για χρήση και θα ρουφάει όλη την μπαταρία τελικά καλά κάνουν μερικοί και πάνε στα iPhone αφού το iPhone με dual core cpu και 2GB RAM φτάνει σε απόδοση ένα Samsung octa core με 3 και 6GB RAM έλεος πια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 αλλά ξέρετε γιατί η Samsung έχει φορτώσει το Android με του κόσμου την σαβούρα ένω η Apple έχει stock το κλειστό iOS λογισμικό της ενώ η Samsung έχει καλό hardware η Apple έχει καλό software και το software είναι αυτό που μετράει και μετά το δυνατό hardware. Τα Apple fanboys έχουν κάπου δίκιο και κράζουν γιατί τα iPhone και iPads δέχονται… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.