Samsung Galaxy Note 6: Ο κωδικός μοντέλου δείχνει κυκλοφορία Ευρώπη

Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση των Κορεατών είναι το Samsung Galaxy Note 6 και έχει ξεκινήσει να διαρρέει συχνά. Υπάρχουν αναφορές ότι μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και τον Ιούλιο με Android N, δηλαδή νωρίτερα από το Samsung Galaxy Note 5.

Μιας και μιλάμε για το Samsung Galaxy Note 5 να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung δεν το κυκλοφόρησε Ευρώπη και ώθησε τους χρήστες προς το Samsung Galaxy S6 edge+. Αυτό ήταν κάτι που προφανώς δεν άρεσε σε πολλούς fans της σειράς Note στην Ευρώπη, αλλά με το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 6, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά.

Διέρρευσε η κωδική ονομασία Grace και η λίστα με τους αριθμούς μοντέλου, που υποδεικνύουν ότι το Galaxy Note 6 θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη. Η δεξιά στήλη με μπλε γράμματα δείχνει το ευρωπαϊκό μοντέλο SM-N930FD_SWA_DX, όλες οι εκδόσεις του phablet έχουν τον ίδιο αριθμό SM-N930 και προστίθενται κάποια γράμματα. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό μοντέλου σημαίνει ότι μπορεί να γίνει πιο γρήγορη η διαδικασία της αναβάθμισης.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μέχρι στιγμής το Samsung Galaxy Note 6 έχει ακουστεί ότι θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών, μνήμη RAM 6GB, κάμερα 12 Megapixel, αντοχή στο νερό και σκάνερ ίριδας. Βεβαίως, τίποτα απ όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο.

samsung galaxy note 6, Samsung Galaxy Note 6: Ο κωδικός μοντέλου δείχνει κυκλοφορία Ευρώπη

samsung galaxy note 6, Samsung Galaxy Note 6: Ο κωδικός μοντέλου δείχνει κυκλοφορία Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike89

Ο Βασιλιας επιστρεφει….

NtinosMD

Χανομαστε χανομαστε σε ολους υποκρινομαστε , χανοματστε χανομαστε κι ολο κρυφα βρισκομαστε …. αυτο θα του τραγουδαω οταν με το καλο κυκλοφορησει

Babadook

Το ευρωπαϊκό δεν είναι το τελευταίο στη λίστα (EUR OPEN)? Το SEA αν δεν κάνω λάθος είναι (Southeast Asia). Επίσης βλέπω ότι θα κυκλοφόρησει και dual Sim σε κάποιες χώρες (FD).

Pazzo

Αυτή τη φορα θα το τσιμπίσω. βλέποντας το πολύ καλό note 4 τι μπορεί να κάνει, υπολογίζοντας και τις πολύ καλές αναβαθμίσεις που θα πάρει αφού θα είναι καλύτερο του s7 σε καποιους τομείς.
Περιμένω τις κάμερες,ποιότητα,sar, ip68 και sd card του s7, αλλά θα ήθελα type C,καλύτερα ηχεία, μπαταριάρα και ίσως κάποια εκπληξη σε θέμα hardware(ram?) ή ακόμα και οθόνη(όχι ότι το s7 υστερεί αλλά ας κάνει ένα άλμα μπροστά) και όποια καινοτομία που θα υπάρξει καλοδεχούμενη. ευχομαι να σκεφτούν και αυτούς που τους βολεύει το camera button που βρίσκεις σε Lumia και Sony. Και πάνω απόλα να τα καταφέρουν αυτά, χωρίς να σου ανεβάζει θερμοκρασίες, όπως πολύ καλά το καταφέρνει το iPhone.
Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, δεν ζητάω κάτι τρελό την στιγμή που θα κοστίζει 900ευρώ το απαιτώ. Βασιλιάς θα είναι και πρέπει να τους πατάει όλους σε όλους τους τομείς.

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ NOTE ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΗΚΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΤΕ 3 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΝΟΤΕ 6 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 2016 ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

thanasis

αναρωτιεμαι αν θα ναι φθηνοτερο απο τα edge λογω μη κυρτης οθονης.. αν φυσικα δεν εχει κυρτη οθονη.

ChrisG

@ thanasis θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και λόγω wacom και penaki δεν θα είναι φθηνότερο.ποτέ τα Notes δεν ήταν φθηνότερα απο κανένα άλλο.μιλάμε για το top κινητό της εταιρείας.φθηνό θα είναι μετά απο 6-8 μήνες.

Ρομπέρτο

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι φθηνό το κόβω στα 700-800 ευρώ αν όντως έχει αυτά τα χαρακτιριετικα που γράφουνε μην σου παραπάνω αλλά πιστεύω ότι θα είναι δυνατό μηχάνημα

Dapitium

Shut up and take my money!

Ρομπέρτο

Ισχύει αυτό που λέει ο ο Chris g μετά από 6-8 μήνες θα είναι φθηνότερο αλλά περιμένουμε να δούμε τι σόι πράγμα θα φτιάξει η Samsung μακάρι να ισχύουν αυτά που γράφονται

ΚΩΣΤΑΣ

Τι?12 megapixel camera? Στο note5 εχω 16αρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.