Samsung Galaxy Note 6: Με Snapdragon 823 και κάμερα 25MP;

Μετά την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, σειρά θα πάρει το Samsung Galaxy Note 6, το οποίο αρχίζει να απασχολεί όλο και περισσότερο τα leaks. Οι νέες αναφορές το θέλουν να φορά επεξεργαστή Snapdragon 823.

Οι ίδιες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα εμφανίζουν μαζί με το Samsung Galaxy Note 6, μια άγνωστη συσκευή της Sony και το LG G Flex 3, ενώ γίνεται λόγος και για κάμερα 25 Megapixel.

Για το Samsung Galaxy Note 6, έχει ακουστεί ότι ενσωματώνει οθόνη 5.8 ιντσών QHD, μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 64 και 128GB. Αναμένεται να έχει πιστοποίηση IP68 για να αντέχει μισή ώρα σε 1.5 μέτρο νερού και σκάνερ ίριδας.

Υπάρχει μια φημολογία, ότι αντί για Αύγουστο με Σεπτέμβριο, μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα τον Ιούλιο με Android N. Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

galaxy note 6 sd823, Samsung Galaxy Note 6: Με Snapdragon 823 και κάμερα 25MP;

galaxy note 6 sd823, Samsung Galaxy Note 6: Με Snapdragon 823 και κάμερα 25MP;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Αμφιβάλλω αν ισχύει κάτι απο ολα αυτά..πιο γήινο θα είναι ..

dark_master

Αυτό λέει ότι θα τον φοράει και ότι η κάμερα υποστηρίζει μέχρι 25MP. Δεν σημαίνει ότι θα έχει κάμερα 25MP κάμερα το Note 6

Geochris7

Το μόνο που ισχύει είναι ότι θα είναι αδιάβροχο σαν το s7. Τα υπόλοιπα είναι όπως πάντα πολύ υπερβολικά! Προσοχή στις μεταφράσεις!
+1 dark master.

Γιώργος Κ.

Θα ειναι το απόλυτο κινητό του 16 εφόσον έχει κάρτα μνήμης, αποσπώμενη και μεγάλη μπαταρία και μια λογική τιμή. Τα αλλα τα καλα πάνω κάτω ξέρουμε οτι θα τα έχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.