Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση IFA 2016 και έχουμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy Note 7. Το Note 7 έχει οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED QHD με Gorilla Glass 5 και είναι αδιάβροχο. Έρχεται με σκάνερ ίριδας για μεγαλύτερη ασφάλεια και είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας θύρα USB Type-C.

Η κάμερα του Note 7 είναι 12 Megapixel, δανεισμένη από το Galaxy S7, και μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή video 2160p.

Ο επεξεργαστής του Note 7 είναι ο Exynos 8890 και δεέχεται κάρτες μνήμης micro SD έως και 256GB. Το Galaxy Note 7 τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήμτος Android Marshmallow (όχι Android Nougat) και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3500 mAh.

, Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

, Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

, Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

, Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

, Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

, Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

, Samsung Galaxy Note 7 hands-on video [IFA 2016]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

δυναμιτης το κινητο κωστα?δεν σε πηραν ακομα μεσα για τρομοκρατια?

micr0g

Πανεμορφη συσκευη,φοβερη ο8ονη και εμφανιση.Δεν ξερω κατα ποσο 8α με βολεψει η μεταβαση απο 4.7 σε 5.7.
Στις 5.5 με το edge δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα,αλλα αυτο ειναι μεγαλο ρε γμτ.

fotis

Κωστα μην το κρατας κινδυνος

ChristosT

Εργαλείο…οθονάρα, πενάκι με το οποίο κάνεις τα πάντα, μπέζελς σχεδόν μηδενικά, κάμερα κορυφαία σε όλες τις συνθήκες, λειτουργικό σφαίρα πλέον με αμέτρητες ελευθερίες, ποιότητα κορυφαία, microsd (τι καλύτερο). Ένα smartphone για κάθε χρήστη. Απο τον πιό απλό μέχρι τον επαγγελματία.

Agnostos13

Πυροτεχνουργος ο Κωστας!

Δημητρης

Μην σκασει καμια μπαταρια προσεχε..

Darth

ωχχ!!! τα εγκαύματα? χτύπησες πολύ?

Spyros

Το τραγικό είναι ότι ο καθένας προσπαθεί να φανεί αστείος αλλά δεν τα καταφέρνει. Το τηλέφωνο τα σπάει! Πολύ καλά τα είπες Κώστα

Darth

@Spyros δεν εχεις άδικο!! μετά την έκρηξη τα σπάει!!

το ίδιο και τα fanboys που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα

Νικος

Ρε darth ποια αδικαιολογητα…περιμενουμε το κινητο με μεγαλη ανυπομονησια και ειμαστε νευριασμενοι με τη κωλοεταιρεια-συνεργατη της samsung που εδωσε αυτη τη παρτιδα μπαταριων.

ChristosT

Ο Νίκος έχει δίκιο. Το πρόβλημα στο κινητό είναι η μπαταρία και στην κορέα απο έναν μάπα συνεργάτη. Το κινητό είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε τσέπη. Τώρα τα αστειάκια περί εκρήξεων κλπ δείχνουν το επίπεδο ωριμότητας στο να φιλτράρει μία πληροφορία ένα άτομο.
Το κινητό δεν έχει πρόβλημα αυτού καθεαυτού και όποιος το θέλει σύντομα θα το έχει.
Έχει τόσα πράγματα και features στο λειτουργικό του και πετάει, που άν τα είχε οποιοδήποτε κινητό και λειτουργικό θα λαγκάριζε τρελά. Αντικειμενικά οφείλουμε να αναγνωρίζουμε την πρόοδο τόσο στο hardware όσο και στο software που έχει κάνει η samsung τα τελευταία 2-3 χρονια.
Εδώ άλλοι σας πασάρουν τα ίδια χαρακτηριστικά (ονόματα να μην λέμε) ανά 2 μοντέλα και τους τα στάζετε τα χιλιάρικα με την μία.

ChristosT

Απλά η Samsung την πάτησε διότι άν είχε αποσπώμενη μπαταρία με την αλλαγή ή την αποστολή μίας καινούραιας μπαταρίας θα τελείωνε στην στιγμή απλά και χωρίς πολλά έξοδα. Το φωνάζουμε τόσα χρόνια να γίνει αλλά δυστυχώς σε αυτό δεν έχουμε ακουστεί. Κακώς κατά την άποψη μου.

Darth

@Darth τα αδικαιολόγητα είναι τα σχόλια των fanboys που οτι και αν κάνει εταιρεία (οποία και αν είναι αυτή) την υποστηρίζουν , το άσπρο το κανουν μαύρο, και το άσπρο το λευκαίνουν και άλλο

και γενικά fanboysmos είναι αρρώστια (ψυχολογική ναι μεν αλλά και παλι αρρώστια )

nick2010

Καλη συσκευή, κομπλέ, αλλα δεν το ρισκάρω…

Thanoslam

Ξέρω γιατί έκανες hands on. Γιατί μέσα στην έκθεση έχουνε το καλύτερο σύστημα πυρόσβεσης.

petros

οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια, αν εκανε κανα 150 ευρω η συσκευή θα πεφτανε σαν ακριδες σαν το J5, αλλα τωρα που ξεκιναει στα 800 plus σε ολους βρωμάει

vasiliS7edge

Είχα κλειδώσει στο μυαλό μου το μπλε αλλά τώρα Κωστα με εβαλες σε σκέψεις με το μαυρο , να ειχαμε και την επιλογή για συσκευή χωρίς το logo θα ηταν ακόμα καλυτερα.

Nick

Μπράβο στον Κώστα που έκανε hands on εγώ στην θέση του από τον φόβο να μην σκάσει ούτε καν θα πλησιαζα. Από τις εικόνες είδαμε ότι κάνει σοβαρή ζημεια…ελπίζω να μην σκάσει στα χέρια κανενός…

Tek nick

Χάλια όπως κάθε Samsung!!!!! Άσε που το λευκό κιτρινιζει πολύ στην οθόνη και έχουμε 2016 για κινητά με οθόνη του 1980!!!!!!

NtinosMD

Φοβερο κινητο … και τα σχολια περι εκρηξης τουλαχιστον καθυστερημενα. Ελα να ερχεται επισημα σιγα σιγα !!!!

flash

Αφού δεν ανατιναχτηκε την ωρα του hands on, μην το πεις πουθενα. Τυχερός είσαι παίξε joker!!

bezilys

Μην ξεχνάμε εκτός από της έκρηξης που έχει είναι και το gorilla glass 5 που έχει που γραζουνιεται εύκολα ακόμα και με νύχι!!

Anakin

Φανταστικο κινητό μπράβο στη Samsung οποίο θέλει μετριότητα πάει σε άλλη εταιρία

John

Όσοι έχουν Κινέζικα κινητά της πλάκας με τιμή 150 ευρώ max από παγκοσμίως άγνωστες μάρκες (SUMI , Doggy κτλ) να μην σχολιάζουν γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν πόσο κομπλεξικοί είναι (και μιλάνε και για ασθένειες γιατί κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια).

Chris_BMW

Ποιο τέρας ρε Βλαχάκη ;;;Αυτό ειναι πιο αργό απο το περσινό I phone … Το Πραγματικό τέρας έρχεται σε δυο μέρες … Κάτι διαβάζω σήμερα για επιβεβαιωμένα A10 chip στα 2.4(!) GHZ…Κ 3 GB ram… Για την ιστορία το 6s ειναι χρονισμένο στο 1.84GHZ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.