Samsung Galaxy Note 8: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με τα 256GB για την Κορέα

Samsung Galaxy Note 8 256GB, Samsung Galaxy Note 8: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με τα 256GB για την Κορέα

Κι επίσημα επιβεβαιώθηκε η έκδοση του Samsung Galaxy Note 8 με τα 256GB αποθηκευτικό χώρο στην Κορέα. Προς το παρόν ο πάροχος KT Olleh θα προσφέρει και την έκδοση των 64GB και των 256GB σε Midnight Black και Deep Sea Blue χρώματα.

Η KT Olleh αποτελεί την πρώτη εταιρεία που επιβεβαιώνει την διανομή της έκδοσης των 256GB, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για την εν λόγω έκδοση σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Επίσης, έχει ακουστεί ότι η Samsung εργάζεται για μια Emperor Edition του Galaxy Note 8 με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Ωστόσο, το αν κάτι τέτοιο ισχύει παραμένει αβέβαιο. Όμως, λάνσαρε μια Emperor Edition για το Galaxy S8 Plus με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο σε διάφορες Ασιατικές αγορές.

Αν η έκδοση τα πήγε καλά στις εν λόγω αγορές, δεν αποκλείεται να ισχύουν και οι φήμες της Emperor Edition για το Galaxy Note 8.

Πάντως στην Ελλάδα μέχρι στιγμής, η έκδοση των 64GB κοστίζει 1029 ευρώ κι έρχεται με το DeX station αξίας 149,90 ευρώ, άρα μπορούμε να φανταστούμε, ότι σε περίπτωση που λανσαριστεί η έκδοση των 256GB η τιμή θα εκτοξευτεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ante_geia

Καλά ότι να ναι αυτή η Samsung … 256 με 8GB ram. Και γιατί δεν το δίνει σε όλο τον κόσμο να τελειώνουμε ρε παιδί μου την έκδοση των 8GB Ram; ; Καλά απαράδεκτο

Χρησταρας

Μενει να δουμε αν οι 2 επιπλεον ram θα επηρεάσουν την απόδοση της συσκευής. Εγω ειμαι περιεργος να δω αν το απλο note 8 ειναι πιο γρήγορο απο το s8 εξαιτίας και πάλι της διαφοράς στη ram.

ΝΙΚΟΣ

Με i7 ή i5 έρχεται το λαπτοπάκι?
Ούπς συγνώμη παιδιά , νόμιζα πως ήταν το galaxy book

bezilys

@ΝΙΚΟΣ τώρα δεν ξέρω άμα το λες ειρωνικά λόγο των χρημάτων που ζητάει ή την αποθηκευτική μνήμη τον 256g αλλά με τόσα χρήματα όντως θα έσπερνες έναν πολύ καλό υπολογιστή

ΝΙΚΟΣ

Η παράνοια των υψηλών τιμών με χαρακτηριστικά καλών laptops για να δελεάσουν και να έχεις μια συσκευή για 3 χρόνια,θα τελειώσει. Αν το note με exynos είχε 5 χρόνια support και σύντομα updates λειτουργικού και ασφαλείας ,θα το δεχόμουν.Αλλιώς είναι κοροϊδία. Και το Dex φυσικά δωρεάν.

Χρησταρας

Προφανώς το dex που δίνει δώρο δεν ειναι δώρο αλλα συμπεριλαμβάνεται ουσιαστικά στην τιμή. Η στρατηγική αυτη θυμίζει την αντίστοιχη της σονυ με το playstation plus που αρχικα για να χρυσώσει το χάπι στους καταναλωτές έδινε μερικά καλα παιχνίδια δώρο κάθε μηνα για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πλέον τα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Οποτε το βρίσκω πολυ λογικο τα επόμενα galaxy s να κοστίζουν 800 χωρις σουπερ ακουστικα η καποιο αλλο εξτρα και το note 1000 πλας χωρίς κι αυτό επισης περιφερειακά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Τα Samsung smarphones θα παίρνουν seamless updates – Η αρχή θα γίνει με το Galaxy A55

Η δυνατότητα seemless update στα Android που εισήχθη από την Google το 2016 υιοθετήθηκε από τους περισσότερους κατασκευαστές Android.