Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο teaser;

Samsung Galaxy Note 8 teaser, Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο teaser;

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 στις 23 Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε κάτι περισσότερο από έναν μήνα μέχρι να παρουσιαστεί από την ίδια τη Samsung.

Το μόνο που έχουμε μέχρι στιγμής είναι διάφορες φήμες και διαρροές, ενώ είναι πιθανό η Samsung να δημοσίευσε το πρώτο teaser.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Twitter ο λογαριασμός Samsung Exynos, ανέβασε την παραπάνω εικόνα για να προωθήσει τον Exynos 8895, μαζί με μια εικόνα από smartphone. Το chipset έχει μπει στο Samsung Galaxy S8, αλλά το συγκεκριμένο render δεν ανήκει στο S8. Το bezel στην επάνω πλευρά είναι πιο λεπτό, ενώ στο πλάι μοιάζει σχεδόν ανύπαρκτο.

Πολλοί θεωρούν ότι αυτό ίσως να είναι το πρώτο teaser της Samsung για το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 8. Το κινητό αναμένεται σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Exynos 8895 και μια με Snapdragon 835 (ίσως 836). Φυσικά, η ίδια δεν αναφέρεται στο Note 8, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Οι πηγές λένε ότι το Samsung Galaxy Note 8 θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Σεπτέμβριο, μεταξύ άλλων αναμένουμε S-Pen, διπλή κάμερα στην πλάτη, αλλά όχι ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.