Samsung Galaxy Note 8: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 8 Oreo;

Samsung Galaxy Note 8 ξεκίνησε αναβάθμιση Android 8 Oreo, Samsung Galaxy Note 8: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 8 Oreo;

H Samsung ετοιμάζει εδώ και καιρό την κυκλοφορία του Android 8 Oreo για πολλές συσκευές της, εκτός των Galaxy S8 / S8+ που το έχουν ήδη λάβει. Φυσικά, στις συσκευές αυτές ανήκει και το Galaxy Note 8, η νεότερη προσθήκη της επιτυχημένης και top-tier Note σειράς της Sammie.

Παρά το γεγονός πως η αναβάθμιση για το Note 8 αναμενόταν λίγες εβδομάδες αργότερα, υπάρχουν αναφορές χρηστών που υποστηρίζουν πως εκείνη έχει αρχίσει να αποστέλλεται ήδη. Μάλιστα, ένας κάτοχος του smartphone από την Γαλλία δημοσίευσε πληροφορίες της ενημέρωσης, αποδεικνύοντας πως πρόκειται όντως για την όγδοη κύρια Android έκδοση. Εν ολίγοις, είναι πιθανό η Samsung να έχει ξεκινήσει ήδη την αναβάθμιση των Galaxy Note 8 μοντέλων ανά την γη αλλά σε αρκετά αργούς ρυθμούς, επισπεύδοντας την διαδικασία σύντομα. Ένας λόγος που το κάνει αυτό ίσως είναι ο έλεγχος για πιθανά προβλήματα και δυσλειτουργίες που προκύψουν στις συσκευές που ήδη δέχονται την αναβάθμιση.

Όσοι έχετε στην κατοχή σας τον τελευταίο Galaxy Note εκπρόσωπο, μπορείτε από σήμερα να ελέγχετε πιο τακτικά το μενού αναβαθμίσεων για την περίπτωση που το Android Oreo έχει καταφτάσει. Η αλήθεια είναι πως η Samsung δεν έχει γνωστοποιήσει κάτι ακόμα και, όπως προαναφέρθηκε, περιμέναμε το update (στο Note 8) να ξεκινήσει λίγο αργότερα, όμως τελικά ενδέχεται η κατάσταση να είναι λίγο διαφορετική. Όπως και να έχει, τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα δείξουν αν όντως το Oreo διατίθεται στα Note 8 smartphones ή απλά οι αναφορές των χρηστών είναι ψευδείς.

Samsung Galaxy Note 8 ξεκίνησε αναβάθμιση Android 8 Oreo, Samsung Galaxy Note 8: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 8 Oreo;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sheeple

Ακόμα τίποτα… Είμαστε κοντά απ’ ότι όλα δείχνουν.
Κρίμα που δεν θα υποστηρίζει Project Treble το firmware

Ηλιας

μολις το εβαλα ειναι αρκετα καλο

King 3

Μόλις το πήρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.