Samsung Galaxy Note 8: 395.000 προπαραγγελίες στην Κορέα το πρώτο 24ωρο

Samsung Galaxy Note 8 προπαραγγελίες, Samsung Galaxy Note 8: 395.000 προπαραγγελίες στην Κορέα το πρώτο 24ωρο

Τις 395.000 προπαραγγελίες ξεπέρασε στην Κορέα το Samsung Galaxy Note 8 σε ένα 24ωρο, ξεπερνώντας το ρεκόρ του προκατοχού του.

Πολλοί θεωρούσαν ότι με την τιμή κοντά στο χιλιάρικο, η Samsung δεν θα κατάφερνε να βρει τόσο μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό, αλλά απ’ότι φαίνεται τα κατάφερε μια χαρά, ξεπερνώντας τον προκάτοχό της, ο οποίος μετρούσε με 380.000 προπαραγγελίες σε 13 μέρες! Απ’ότι βλέπουμε το Note 8 ξεπέρασε τον αριθμό αυτό απλά σε μια μέρα.

Επίσης, το Samsung Galaxy Note 8 έχει βάλει πλώρη να ξεπεράσει το ρεκόρ των Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus, οι οποίες έκαναν 550.000 παραγγελίες στη χώρα σε 48 ώρες.

Σύμφωνα με τη Samsung, το μοντέλο το οποίο προτίμησε το 65% των ατόμων που έκαναν προπαραγγελία ήταν αυτό των 64GB, ενώ από χρώματα, πιο δημοφιλές αποδείχτηκε το Deep Sea Blue.

Πάντως, το μοντέλο των 256GB στην Κορέα κοστίζει 1.25 εκατ. won που ισοδυναμεί με 916 ευρώ. Στη χώρα προέλευσής του δηλαδή το ακριβότερο Note 8, κοστίζει όσο κοστίζει στην Ευρώπη το φθηνότερο.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προπαραγγελίες μέχρι την Πέμπτη που σταματάνε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Το προηγούμενο έπαιρνε φωτιά και τώρα το 8 κάνει πολύ περισσότερες προπαραγγελιες..
Σαν να λέμε κουτορνιθια

petros

The king is back!!!

Βασίλης

Καμία σχέση Ιωάννη. Υποτίθεται το βελτιώσαν και ο κόσμος έμεινε χωρίς καινούργιο Note για 2 χρόνια, οπότε λοιπόν είναι απόλυτως εύλογο να θέλουν να το παραγγείλουν περισσότεροι απ’ ό,τι πέρσυ. Είναι πολύ καλή συσκευή και ευτυχώς εξελίσσεται.

Παπαροκας tiamat

ο ιωαννης εννοει οτι δε θελει μαλλον και πολυ κοπο να ξεπερασεις ενα κινητο που δεν πωληθηκε ποτε κανονικα….

Beowolf Ahates

Εγώ θέλω να σχολιάσει κάποιος -απ’ τους πάρα πολλούς “καθηγητές”- που έγραφαν τότε ότι κλείνει η Samsung. (!!!)
Να μας πει μόνο πως νιώθει…

John

Λογικό αν είναι κάποιος φαν μιας εταιρείας με 1% μερίδιο αγοράς που βγάζει κινητά τόσο άσχημα και κακόγουστα που γελάνε όλοι μαζί της να βγάζει κόμπλεξ για την πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία και το καλύτερο κινητό της αγοράς.

bezilys

@John και εγώ σου λέω ότι το καλύτερο για φέτος και πιο καινοτόμο κινητό είναι τι xz premium!

tester

@ παπαροκάς δεν υπάρχουν αυτά που λές. Τα Note7 το θέμα με τις εκρήξεις το εμφάνισαν πολυ μετά το στάδιο των παραγγελιών, εδώ μιλάμε για τις πρώτες 24 και 48 ώρες. Σας είναι τόσο δύσκολο κάποιοι να παραδεχτείτε οτι το κινητό πετάει; Μετοχές της Apple έχετε;

Chris_BMW

@tester

Για πες μας φίλε τι ακριβώς λέει ο παπαροκας;;

Πραγματικά ώρες ώρες απορώ θέλετε απλα να κάνετε αντίλογο ρε παιδι μου ;;Να την πείτε στον άλλο ;; Η έχετε δυσκολία στο να κατανοήσετε ένα κείμενο – σχόλιο ;;

Georgerapp

Beta testers να είστε ευγνώμονες για τούς απανταχού βιαστικόυς χρήστες σε ολα τα είδη.

Γιώργος Κ.

Πράγματι ο κόσμος περίμενε πολύ καιρό για ένα νέο και πολύ καλό στα όλα του note , κάτι που έχει το 8 που σημειωτέον πέρασε σε ταχύτητα το μέχρι τώρα πιο γρήγορο κινητό one plus 5 και κέρδισε πολλές ναυαρχιδες στο θέμα αντοχής της μπαταρίας παρά τα 3300 mah του. Αλλά τόσοι πολλοί έδωσαν 1000+ ευρώ για ένα κινητό; Εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Ιωάννης jb

Τιαματ μπερδεύεσαι.. το 5 δεν κυκλοφόρησε.. Το 7 κυκλοφόρησε πολύ καλά αλλά έκανε αυτά που έκανε και αποσύρθηκε..
Μεγάλε αυτήν η εταιρία με το 1% ποσοστό που στην εποχή μας είναι αρκετά καλό διότι υπάρχουν 700 εταιρίες πλέον στον χώρο, φοράει 4k οθόνη ενώ η Samsung του 20% έχει ξεμείνει με 2k και μας πουλάει φούμαρα για χαζές νέου τύπου οθόνες..
Έχει την καλύτερη συσκευή εκεί έξω και όταν βγάλει τέτοια συσκευή η Samsung θα χαίρεστε όλοι και θα μιλάτε για το καλύτερο τηλ..
Ένα πράγμα πως κάνατε με το s7 ενώ η Sony είχε τέτοιο 3 χρόνια πριν…

tester

@Chris_BMW νομίζω οτι είναι απλό αυτό που είπα. Ο Παπαροκάς είπε οτι δεν είναι δύσκολο να ξεπεράσεις σε πωλήσεις ενα κινητό που δεν πωλήθηκε κανονικά. Το άρθρο όμως δεν μιλάει για πωλήσεις μετά απο έξι μήνες ή ένα χρόνο. Μιλάει για πωλήσεις τις πρώτες 24 και 48 ώρες, τότε δλδ που όλοι περίμεναν πως και πως το Note 7 και κανείς δεν ήξερε τίποτα για εκρήξεις κτλ. Ε, σε αυτό το διάστημα το Note8 ξεπουλάει. Τι να κάνουμε δλδ; Μάλιστα λέει οτι θα φτάσει ή θα ξεπεράσει τις πωλήσεις στις 48 ώρες των S8 & S8+ αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό.

JD

@Ioannis jb
Άνοιξε το google και ψάξε best mobile screen , για να σε βοηθήσω γιατί δεν ξέρω αν έχεις τι κατάλληλες γνώσεις για να κάνεις τόσο δύσκολες ενέργειες κάθε χρόνο εδώ και 4-5 χρόνια οι καλύτερες οθόνες στον κόσμο είναι οι AMOLED της σειράς S και NOTE.
Τώρα αν εσύ είσαι τεχνολογικά αναλφάβητος και σου αρέσουν τα εκτρώματα της Sony δικαίωμα σου αλλά όσο και να χτυπιέσαι πάνω από 1% δεν πρόκειται να πουλήσει γιατί τόσο άσχημα κινητά δεν τα αγοράζει το 99% των καταναλωτών με τίποτα.

Georgerapp

Δεν ειναι εκτρώματα οι οθόνες των sony.μπορει να ειναι καλύτερες έστω σε σημεία τα amoled panels των sammy αλλα μαθε να μην εισαι άσπρο μαύρο.γενικα μάθετε να μιλάτε,ειστε εριστικοί προκλητικοί και συνομιλατε σαν οπαδοί και οχι άνθρωποι με παιδεία σε ενα τεχνολογικό forum οπου θα περίμενες να μην υπάρχει τέτοιο επίπεδο.

bezilys

@JD άμα πάει 2% τι θα πεις? Χαχαχα είναι σαν να σε βλέπω από τώρα θα έχεις σκάσει από το κακό σου!

JD

Οι οθόνες των Sony είναι μέτριες ως IPS συγκρινόμενες με τις AMOLED , εκτρώματα είναι τα κινητά λόγω σχεδιασμού.
Ούτε για 2% δεν το βλέπω γιατί κανένας δεν θελει να κυκλοφορεί με τόσο άσχημες συσκευές πλην του 1% των φανατικών σονακηδων που προτιμάνε το δούλεμα απο τους άλλους απο το να αγοράσουν κανένα όμορφο κινητό άλλης μάρκας. LOL

Ιωάννης jb

Έλα να με δουλέψεις που με 669 έχω xz premium…
4k οθόνη ανώτερη στα πάντα πλυν του απόλυτου αλλά υπερβολικού μαύρου…
960 fps slow motion video με το οποίο δημιουργώ αριστουργηματα…
Και δώρο ακουστικά mdr για ήχο από άλλη διάσταση…
Έλα να δούμε ποιος θα δουλέψει ποιον

Agnostos28

Το ότι τσακώνεστε μερικοί για κάτι τόσο υποκειμενικό όπως η ομορφιά ενός κινητού … είναι γεγονός (αντικειμενικό) πως η Sony δεν ακολουθεί τις τάσεις της μόδας με τα μικρά περιθώρια και πως σε πολλούς φαίνεται παρωχημένος ο σχεδιασμός των κινητών της όπως επίσης είναι γεγονός (αντικειμενικό ) ότι με αυτόν τον τρόπο έχει ένα μοναδικό και δικό της στυλ. Τώρα είναι υποκειμενικό αν σε κάποιους δεν αρέσει το πρώτο η το δεύτερο Ιωάννη ελπίζω να μην συγκρίνεις το note 8 με το ΧΖ premium γιατί το Sony χάνει σε πολλά σημεία. Εάν το πας με βάση την τιμή με 100 και ευρώ λιγότερα παίρνει κανείς s8 με μεγαλύτερη φωτεινότερη και γενικά καλύτερη οθόνη. Ναι έχει 4Κ το Sony αλλά αυτό είναι κυρίως στη θεωρία. Κατά τη μεγαλύτερη λειτουργία του κινητού η οθόνη εμφανίζει ανάλυση 1080 Ρ αλλά και σε 4Κ να έτρεχε δεν υπάρχει διαφορά στο μάτι σε τόσο μικρές ίντσες. Οι ips οθόνες σταδιακά θα σβηστούν από το χάρτη και ειδικά τώρα που πήρε την απόφαση η Apple σε λίγο καιρό όλες θα βάλουν led οθόνες. Το βίντεο της αργής κίνησης εντάξει πιο gimmick πεθαίνεις. Την αργή κίνηση ενώ την έχουν όλα τα κινητά πλέον μόνο ένας στους 100… Συνέχεια »

bezilys

@JD το έχετε κάψει εσείς οι χατερς πραγματικά, καλά τόσο πολύ σας πονάει η Sony μπας και σας έχουν κλέψει την γκόμενά με sony!?καλά που το βλέπεις το άσχημο?τι θέλετε εσείς οι χατερς να είναι όλα τα κινητά τα ίδια?
@Agnostos28 και η οθόνη είναι κάτι υποκειμενικό οι amoled έχουν έντονα ψεύτικα χρώματα για μένα και προτιμώ ips για άλλους μπορεί να τους αρέσουν τα έντονα γούστα είναι αυτά!

Dim

Για να τα λέμε όλα Αγνωστε: – Το Note8 έχει σε λάθος σημείο το fingerprint scanner, ενώ το Sony σε ιδανικό σημείο. – Stereo speakers το Premium. Ο ήχος από τα σωστά ακουστικά Σονυ είναι κορυφαίος, έχει Noice Cancelling, πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις. – Super Slow Camera 960p + 3D Creator. Ενώ οι διπλές κάμερες (νεο trend) δεν είναι gimmick? Εδώ να πω ότι θεωρώ τις κάμερες των flagships ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, με ικανοποιούν. – Το Samsung S8 βγήκε το κινητό που σπάει πιο εύκολα από οποιοδήποτε κινητό, λόγω κυρτοτητας οθόνης και no bezels. Και η καινούργια οθόνη 300ευρώ +. Είναι ένα μεγάλο μείον και για το Νοτε8, δε τολμας να μην το έχεις σε θήκη. – Το σημαντικότερο όμως.. LAG. Τα Samsung λαγκαρουν μετά από λίγο καιρό,ανεπιτρεπτο. Μόλις βγήκε speed test Zx Premium vs Note8 στο youtube, το Sony νικητής, που έχει περάσει pixel, iphone7, 1+5. To Premium είναι το πιο γρήγορο κινητό στο κόσμο. Οι πωλήσεις δε μου λένε τίποτα. Μάλλον, αν είμαι εντελώς άσχετος (δεν είναι καθόλου κακό) και θέλω να αγοράσω κινητό στα επόμενα 10 λεπτά, θα κοιτάξω τις πωλήσεις. Αν όμως το ψάχνω βαθύτερα, βρίσκω αυτό που είναι ιδανικό… Συνέχεια »

Agnostos28

Φιλε μου σοβαρά τώρα; θες να κάνουμε σύγκριση με note 8? • Η θέση του fingerprint scanner είναι λόγος για να μην πάρει κάποιος αυτό το κινητό η το s8? Γιατί το είχα δει κι αυτό σε άλλο post ! • Ήχος συμφωνώ αν και δεν έχουμε δει ακόμη για τις ικανότητες του note 8 • gimmick οι διπλές κάμερες; Για αυτό τις υιοθετούν όλοι πλέον; Ακόμη και σε κινητά των 200€; Αλήθεια;;; Δεν είδα όμως κανένας να βάζει super slow motion στο κινητό του γιατί απλά οι καταναλωτές το χρησιμοποιούν ελάχιστα έως καθόλου. Αυτό είναι ο ορισμός του gimmick. Με τις διπλές κάμερες όμως κανείς παπάδες. Αγγίζεις όρια επαγγελματικών φωτογραφικών. Ειδικά το note 8 έχει και macro shot και wide angle view και ois και στις 2 κάμερες. Δηλαδή με λίγα λόγια σε καλύπτει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες • για το ότι σπάνε εύκολα και κοστίζουν μια περιουσία συμφωνώ. Αλλά υπάρχουν εγγυήσεις που σου καλύπτουν ακόμη και το σπάσιμο της οθόνης • είναι το πιο γρήγορο στον κόσμο; Εγώ είδα πάντως από τον xeetcare, πολύ γνωστό reviewer, να κάνει συγκριτικό τεστ μεταξύ note 8 και one plus 5 (το μόνο που είχε κερδίσει το iPhone 7 ως τότε) και το… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Αγνωστε σοβαρεψου λιγάκι..
Μπορείς να καταλάβεις ότι το xz premium αυτή τη στιγμή είναι νούμερο 1 εκεί έξω;
Αν δε μπορείς μπες στη σειρά όπως κάνουν όλοι για να πάρεις μηκογαλαξιες κουτορνιθια

Γιώργος Κ.

Παιδιά το Sony είναι ανεπαίσθητα πιο γρήγορο κάτι που στην καθημερινότητα δε φαίνεται όπως και γενικά με τα περισσότερα κινητά. Ωστόσο το note 8 λόγω μεγαλύτερης ram κρατάει περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές στη μνήμη. Επίσης, ούτε εγώ πιστεύω υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο κινητών και είναι λογικό γιατί το ένα είναι 6 μηνών και η τεχνολογία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Το μόνο ίσως στο οποίο συγκρίνονται είναι η αρχική τους τιμή. 959ε το Sony και 1029 το Samsung. Απαράδεκτα και τα 2. Το Sony τώρα που έπεσε ναι αξίζει αλλά το Samsung όσο φοβερό και να είναι τα 1029 είναι δύο φορές από αυτό που έπρεπε να κάνει κανονικά. Οι διπλές κάμερες πλέον είναι παντού και δεν είναι καθόλου gimmick όπως ειπώθηκε. Επίσης ναι το note 8 βγήκε το κινητό με την καλύτερη οθόνη αλλά μην ξεγραφεται τις ips. Η Sony έβαλε 4Κ φαινομενικά και παρόλο που τρέχει γενικά σε πιο μικρή ανάλυση η ips της είναι πολύ καλή. Επίσης μην κοιτάτε την ανάλυση, δεν παίζει τόσο ρόλο σε τόσες λίγες ίντσες. Πρώην κάτοχος LG 5 που είχε 2Κ οθόνη και επιβεβαιώνω πως το Mate 9 που έχω τώρα θεωρώ πως έχει μια πιο όμορφη οθόνη κι ας είναι 1080Ρ.… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

https://youtu.be/bbZHuB05_K0
Με το s8 που βγήκε μαζί το xz premium είναι σωστό να γίνει σύγκριση…
Το s8 τρώει ξύλο!!!
Το note 8 κάτι κανει, πλέον μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και μόνο στο τομέα κάμερα είναι καλύτερα τα Samsung λόγο του ότι έχουν και μια κάμερα που σου βγάζει και το μάτι.. Αν είχε τόσο χοντροκαμερα και το Sony θα μιλούσαμε για 100% ανωτερότητα απλά η Sony όπως πάντα κοιτάει και το design…
Όταν βάλει η Sammy slow motion video στα 960 fps για να βγάζει βίντεο που όμοια τους βλέπεις μόνο από κάτι πανάκριβες βιντεοκαμερες…
Ηχεία στερεοφωνικα σαν του xz1 που πιάνουν υψηλές εντάσεις και κορυφαία ποιότητα, 4k ανάλυση…
Ξαναμιλάμε

Georgerapp

Αν βάλεις vr στο κεφάλι μετράει και παραμετραει το 4k.
Χαλαρώστε λιγο πάρτε τα sammy κ καλά κάνετε αλλα μας τα έχετε κάνει κουδούνια με το μίσος προς sony.
Βασικά αμφιβάλω αν έχετε καλύτερο κινητό απο homtom στα χέρια σας.αλλιως από ενήλικες τέτοιο κόλλημα δε μπορώ να το δεχθώ.
Θέλατε πάντα κατι sony και δεν είχατε ποτέ τα χρήματα να το αγοράσετε;ψαχνω να βρω λογο που έχετε πάθει ταρακουλο με το 1% που λέτε.

hayate

Σωπα ρε Γιώργος Κ. αξίζει το premium στα 732 ευρώ που είναι τώρα; Που αν δεις τις αξιολογήσεις στο skroutz είναι πολλοί που λένε ότι το κινητό παραμορφώνει τις φώτο ακόμη και όταν αυτές περαστούν σε υπολογιστή και ότι η Sony Hellas δεν έχει απάντηση για το θέμα; Και γιατί να μην πάρει κάποιος s8, one plus 5 ή p10 plus με αρκετά λιγότερα κιόλας χρήματα;

Το note 8 και γενικά η σειρά note δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Είναι μια κατηγορία από μόνη της. Είναι notes δηλαδή σημειωματάρια και βοηθούν πολύ όσους κάνουν μια αντίστοιχη δουλειά. Είναι πιο επαγγελματική κατηγορία, πως να το πω. Δίκαια πούλησε πολύ γρήγορα το 8 γιατί ο κόσμος περίμενε χρόνια για ένα καλό σοβαρό note.

bezilys

Κακά τα ψέματα αλλά παιδιά οι ναυαρχίδες έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που όλες έχουν καλές κάμερες, είναι γρήγορες,τώρα άμα ανοίγει 1 2 δεύτερο λεπτά πιο γρήγορα η αμά η φότο δείχνει λιγάκι πιο ωραία στο ένα είναι τρίχες κατσαρές. Τώρα πλέον αυτό που μετράει στις ναυαρχίδες είναι οι καινοτομίες που προσφέρουν και η Sony έχει προσφέρει φέτος 2 καινοτόμιες κατι που κάνεις άλλος δεν έχει κάνει κάποια καινοτομία γιαυτό και η Sony φέτος έχει το καλύτερο κινητό!

Kostas

άμα μπεις σε ένα λεωφορείο και δεις οτι σχεδόν όλοι έχουν Samsung χάνει το νόημα του το premium!

Ιωάννης jb

Δεν είναι ειρωνεία να μιλάει κάποιος για παραμόρφωση στην φωτογραφία την ώρα που η εταιρία στην οποία είναι ταγμένος βγάζει μακρόστενα παραμορφωμενα κινητά..
Είπε κανείς ότι αξίζει να το πάρει στα 700;;
Αν όμως από δίπλα μου βάλεις το s8+ σίγουρα αξίζει να δώσει κάνεις ένα πενηντάρικο πάνω για το απόλυτο smartphone της αγοράς

Ιωάννης jb

Πόσο μάλλον όταν το έδιναν με 669 +300 ευρώ αξίας ακουστικά mdr….

hayate

Bezilys εκεί που πας να μιλήσεις σωστά εκεί πάλι τα καταστρέφεις όλα. Ποια είναι η καινοτομία; Τα 960 fps? Κάτι που δεν χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των χρηστών που το έχει; στο slow motion γενικά αναφέρομαι. Κάτι που ήδη υπήρχε, άλλη εταιρία το είχε και απλά η Sony το καλυτέρευσε; Το 3d που έβγαλε ναι είναι καινοτομία αλλά που ωφελεί ; Να φτιάχνεις αβαταρς και να τα στέλνεις στο φεις? Καινοτομία θεωρείται κάτι που γίνεται για πρώτη φορά έχει όμως και μια αντίστοιχη σωστή χρήση ευρείας μορφής. Καινοτομία ήταν το δακτυλικο αποτύπωμα που πρώτο έφερε το Motorola atrix, το εξέλιξε η Apple και τώρα όλοι ξεκλειδώνετε με ασφάλεια το κινητό σας. Άλλο που περνάμε από έλεγχο από τις εταιρείες, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Καινοτομία είναι η διπλή κάμερα που έφερε η Apple και που εξέλιξε η Samsung στο note 8 που όλοι κάνουμε ζουμ στη φώτο και βλέπουμε κάτι τετραγωνάκια από την αλλοίωση της εικόνας. Καινοτομία είναι η δεύτερη κάμερα της LG που χωράει ολόκληρο το καράβι σε μια λήψη κι όχι μόνο το καπέλο του καπετάνιου και δε χρειάζεται κάποιος να πάει 50 μέτρα πίσω για να βγάλει μια σωστή φώτο. Καινοτομία είναι η αδιάβροχοποιηση στα κινητά που πρώτη… Συνέχεια »

petros

πουλάει τοσο πολύ το Xz premium που το δίνουν 3-4 μαγαζιά στο σκρουτζ και μάλιστα εχουν βαρεθεί να τα ξεσκονίζουν στα ράφια

hayate

Τι σχέση έχει Ιωάννη το ότι η Samsung και άλλες εταιρείες επέλεξαν την αναλογία 18:9 κάτι που κάνουν όλες πλέον με το γεγονός ότι το xz premium βγάζει παραμορφώμενες φωτογραφίες;;; Διάβασες τι γράφουν πολλοί στο skroutz? Ότι ούτε η ίδια η εταιρία δεν αναγνωρίζει αυτή την αστοχία!! Και δεν είναι ένας και δύο. Ντροπή… Λίγος σεβασμός σε μερικούς που έσκασαν 900+ για να το πάρουν όταν πρωτοβγήκε. Κι επίσης γιατί να δώσει 50 ευρώ παραπάνω κάποιος από το s8; Για να τραβάει φωτογραφία και να είναι διαφορετική από αυτό που περίμενε; Να αλλοιώνεται; Τα 2 κινητά έχουν 150 ευρώ διαφορά στην τιμή και όχι δεν αξίζει κάποιος να δώσει τόσα περισσότερα λεφτά και να ρισκάρει να πέσει σε “χαλασμένη” παρτίδα

bezilys

@hayate κάτσε ρε φίλε καινοτομία δεν είναι η αργή κίνηση στα 960 fps εκεί που τόσο καιρό είχαμε όλοι μόνο 120 και 240 fps!?και ποιος σου είπε ότι δεν χρησιμοποιείτε από το κόσμο? καινοτομία δεν είναι η 4Κ HDR ? Έχει κανείς άλλος 4Κ και δεν το ξέρω? Αλλά ναι άμα την έβγαζε η Samsung ή Apple δεν θα είχατε παράπονο με την Sony έχετε κόμπλεξ. Οι υπόλοιπες εταιρείες δεν έχω δει κάτι το σπουδαίο να κάνουν παραμονο κάτι μικρό βελτιώσεις που κάνουν όλοι.ισως να καινοτομισει η Samsung στο note 8 στην κάμερα με το zoom αλλά πρέπει να το δούμε και στην χρήση πως θα τα παει. Αυτό που λες για την LG το έχει είδη η Sony σε μια μόνο κάμερα! Και τέλος γτ το xz premium δεν μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον δυποτε χρήστη ακόμα και τον πιο απαιτητικό?μόνο αυτούς που χρειάζονται πραγματικά πενάκι αλλά αυτοί δεν είναι ούτε οι μισεί από αυτοί που θα πάρουν το note 8 οι περισσότεροι θ το έχουν γι fb και παιχνίδια

Γιώργος Κ.

Σιγά ρε hayate μη βαράς. Κάποιος ανέφερε πιο πάνω ότι έκανε 600 + και νόμιζα ότι τόσο έκανε. Στα 732 που λες πραγματικά δεν αξίζει. Βασικά κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από 700 ευρώ.

@bezilys έχουν δίκιο όσοι λένε ότι τα notes είναι ξεχωριστή κατηγορία. Προορίζονται για συγκεκριμένα άτομα. Πχ εγώ που είχα το note 3 και το 4 με βόλεψαν πολύ στη δουλειά μου. Ως δημοσιογράφος και φιλόλογος με βοηθούσαν στο να κρατήσω γρήγορα σημειώσεις χωρίς καν να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο, να κάνω σχεδιάγραμματα και να οργανώσω ραντεβού πολύ εύκολα και πολλά άλλα. Και αυτό είναι φουλ καινοτόμο μιας και το θίξατε. Και ναι μεν το Mate 9 που έχω τωρα είναι πολύ καλό σε όλα του, φοβερές κάμερες, εξαιρετική οθόνη, πολύ καλή αυτονομία, ισχυρότατο σήμα, 0 κολλήματα κτλ κτλ αλλά πως να το κάνουμε δεν είναι note. Η συγκεκριμένη σειρά εμένα μου είχε λύσει τα χέρια και μου είχε οργανώσει την καθημερινότητα, κακά τα ψέματα. Και εννοείται θα πάω σε note 8 αλλά μόνο όταν πέσει το λιγότερο στα 500 ευρώ

bezilys

@Γιώργος η διαφορά του note 8 με το xz premium είναι ενα πενάκι μόνο!όσον αφορά την δυνατότητες πάνω κάτω ίδιες θα είναι και το πενάκι δεν θεωρείται για καινοτομία είναι χρονιά σιν ότι είχε βγάλει πενάκι και η Sony το 2013 άσχετα άμα δεν το συνέχισε….

Γιώργος Κ.

Φίλε μου bezilys πολλές έχουν βγάλει πενάκι. Το θέμα είναι ότι οι άλλες εταιρείες το έβγαλαν απλά για να χειρίζεται κάποιος το μενού. Η Samsung όμως έχει παραμετροποίησει πλήρως το TouchWiz και το έχει προσαρμοσει στις ανάγκες του s pen. Εγώ χειρίζομουν ακόμη και ολόκληρο το site (WordPress) μέσα από τη βοήθεια του s pen και ανέβαζα μέχρι και άρθρα με φώτο και βίντεο μέσα από το κινητό. Κάτι που δεν μπορούσα να κάνω μετέπειτα όταν πήγα σε LG g5 γιατί το WordPress θέλει λεπτές κινήσεις κάτι που δε γίνεται με το δάκτυλο. Πολύ βοηθητικό, δε, ήταν το action memo όπου έγραφα πχ μια διεύθυνση και με 2 κινήσεις μου έδινε οδηγίες πως να πάω στο σημείο εκείνο. Ούτε να ανοίξω χάρτες, ούτε να ψαξω που είναι η αναζήτηση για να γράψω τη διεύθυνση, τίποτα. Στο τσακ μπαμ. Και έκανα κι άλλα πολλά που αν θες πάτα στο YouTube να δεις τι μπορεί να κάνει κάποιος με το s pen σε συνδυασμό πάντα με το TouchWiz και θα καταλάβεις ότι τα notes δεν είναι ίδια με κανένα κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή

Dimas

– Αφού έχετε τόσο μεγαλο ενδιαφερον για τις κάμερες, το Sony εχει 2-stage κουμπί για φώτο, και όχι κουμπί Bixby. Αληθεια , το κουμπί Bixby θα το χρησιμοποιησετε πολλές φορές? Είναι πιο χρήσιμο απο ενα κουμπί για φώτο? Ας είμαστε ειλικρινείς. – Γιατι οι κανονικες κάμερες δεν έχουν 2 φακους? Έγινε trend οι δύο κάμερες για ψευτοζουμ (το wide angle ακουγεται πιο ενδιαφερον) και βαζουν ολοι. Στα φθηνα κινητα δουλεύει πολύ ασχημα. – Το 960p δεν ειναι slow motion, παγωνει το χρόνο, είναι πολύ θεαματικό. Οι άλλοι δε μπορούν να το βάλουν , χρειάζεται να το αγοράσουν απο τη Sony, που ειναι πρωτοπόρος στις κάμερες ή κάνω λάθος. – Όπως και ο Cooks της Apple,και εγω πιστεύω οτι το μέλλον είναι το Augmented Reality(ΑR). Η Sony έβαλε το 3D Creator, που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στην IFA. Οι εφαρμογές τώρα θα βγούν.Και με μία κάμερα ε? Oxi και άσχημα για εταιρία με … 1% market share. – Οι πωλήσεις δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο, πιο πολύ παίζουν πχ τα κέρδη/ζημιές. Η Sony έχει κέρδη τα τελευταία τρίμηνα, ενώ LG / HTC ζημιές. Η Samsung πουλουσε S8 kai Νοτε8 στην Αμερική με πολλές προσφορές, υπάρχει μια προσφορά με 1 Note8 +1… Συνέχεια »

John

Απολυτο smartphone της αγορας το XZ premium , με οθονη IPS , σχεδιασμο σαν τουβλο και προβληματικη καμερα…αχαχα…να ναι καλα οι φαν της Sony που μας κανουν και γελαμε. Τελικα και το 1% και πολυ ειναι με τετοιες μπαγκατελες που βγαζουν.

bezilys

@Γιώργος Κ. Οκ αλλά δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο smartphone στην αγορά, εγώ ασπουμε που δεν χρειάζομαι πενάκι γιατι να το πάρω. Σύμφωνο ότι είναι μια κατηγορία από μόνο του γιαυτους που το χρειάζονται πραγματικά το πενάκι για οι μισοί από όλους αυτούς το περνούν, το περνούν για μόστρα και για να σερφαρουν στο fb…
@John κανε μου την χάρη να μην ξαναασχοληθης με την τεχνολογία, μου καρκινιαζεις το ματιά με αυτα που γράφεις!

Ντ. Ζαρ

5-6οπαδοι της Sony πάνε να πείσουν εκατοντάδες. Δυστυχώς η κακογουστιά και το κιτς δεν πείθει, όσο και να φανατιζομαστε. Κι εγώ τα θεωρώ πάρα πολύ καλές συσκευες, αλλά κακογουστες . Όπως επίσης θεωρώ πάρα πολύ καλές και συσκευές από τη Samsung τη Huawei την Apple την LG τη Xiaomi. Κάποιες είναι το ίδιο καλές και πολύ πιο φτηνές. Σχεδόν όλες όμως δεν είναι κακογουστες σαν τη Sony. Καθαρά γιαπωνέζικη αισθητική. Το ίδιο ισχύει και για την οθόνη. Ένα 4κ που δε λειτουργεί συνέχεια. που δε λέει τίποτα τόσο αναιμικο που είναι.
Επειδή όλα είναι υποκειμενικά και ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει, δε μπορούμε να πείσουμε το 99.5 ότι το 0.5 έχει δικιο

bezilys

@ΖΑΡ απλώς αυτό το 99.5 το τελευταίο κινητό sony που είχαν πάρει ήταν το xperia go και το sp και νομίζουν πως έτσι είναι η Sony ακόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.