Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο press render;

galaxy note 8 press render, Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο press render;

Οι απόψεις για την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 διίστανται με κάποιους να λένε ότι μπορεί να γίνει μέσα Αυγούστου και άλλους να κάνουν λόγο για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου στην IFA 2017 στο Βερολίνο. Όπως και να έχει το κινητό θα έρθει σε λιγότερο από τρίμηνο και απασχολεί αρκετά.

Πρόσφατα πέρασε από τη βάση δεδομένων του HTML5Test όπου φάνηκε να φορά Android 7.1.1 Nougat.

Σήμερα έχουμε μια εικόνα που λέγεται ότι είναι press render του Samsung Galaxy Note 8. Αν και δεν αποκλείουμε τίποτα, να πούμε ότι φαίνεται περισσότερο σαν ένα τεντωμένο Samsung Galaxy S8+ και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να έχει αρκετά στοιχεία από τη σειρά S8, όσον αφορά στο design και ένα από αυτά είναι η Infinity Display. Αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών QHD, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 και 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη, όπως το S8. Επίσης λέγεται ότι θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Snapdragon 836

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikitas

καλησπερα,για το note 7 το {τροποποιημενο} οπως λεγανε θα το ξανακυκλοφορησουν στην αγορα,εχουμε καποια ενημερωση?? ευχαρηστω

Max91

οχι οτι μου χρειαζονται αλλα αν βγει πρεπει να εχει οπωσδηποτε τον sd836 6gb ram και σιγουρα κατι “καινουργιο” επειδη αν δεν τα εχει αυτα θα ειναι ενα S8+ με πενακι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.