Samsung Galaxy Note 8: Διέρρευσε εικόνα διαφημιστικής αφίσας

Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy Note 8: Διέρρευσε εικόνα διαφημιστικής αφίσας

Τους ερχόμενους μήνες ο τεχνολογικός κόσμος αναμένει την παρουσίαση κορυφαίων smartphones όπως το LG V30, τα νέα iPhones (μεταξύ των οποίων μια επετειακή έκδοση) και φυσικά το Galaxy Note 8.

Η Samsung φαίνεται πως έχει αναρρώσει πλήρως από την καταστροφική πορεία του περσινού Note 7, το οποίο παρεμπιπτόντως θα επανακυκλοφορήσει για τρίτη φορά ως ανακατασκευασμένη σειρά. Φυσικά, οι φήμες για το νέο Note είναι αμέτρητες. Πριν από λίγες ώρες λοιπόν είδε τα φώτα της δημοσιότητας μια εικόνα που ρίχνει ακόμα περισσότερο “λάδι στην φωτιά” αναφορικά με την τελική εικόνα του high-end phablet.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία προέρχεται από το Κινέζικο Weibo (που στο παρελθόν έχει προμηθεύσει τα τεχνολογικά sites ανά τον κόσμο με αμέτρητες πληροφορίες) και υποτίθεται πως απεικονίζει μια διαφημιστική αφίσα του πολυαναμενόμενου Galaxy Note 8. Αμέσως παρατηρούμε πως η συσκευή ποζάρει στον φακό μαζί με το S-Pen, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν εξελιχθεί ακόμα περισσότερο η μείνει ίδιο με του Note 7.

Η οθόνη φαίνεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη αναλογία screen-to-body από εκείνη των S8 / S8+. Το πλήκτρο ενεργοποίησης της Bixby έχει ακόμα θέση κάτω από τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου. Αυτό όμως που προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η ύπαρξη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του νέου Note, κάτω από την κάθετη διπλή κάμερα. Φαίνεται τελικά πως οι φήμες που ήθελαν την Samsung να αποτυγχάνει στην ενσωμάτωση του σένσορα πίσω από την οθόνη επαληθεύονται.

Η Sammy μάλλον άκουσε τα παράπονα των κατόχων Galaxy S8 για την άβολη θέση στην οποία βρίσκεται ο αναγνώστης αποτυπωμάτων, μεταφέροντας τον κάτω από τους φακούς. Βέβαια, ο Κορεάτης κατασκευαστής προχώρησε σε άλλη μια αλλαγή. Πλέον το flash και ο μετρητής καρδιακών παλμών βρίσκονται πάνω από την κάμερα, αρκετά μακριά από τα δάκτυλα του μέσου κατόχου όταν κρατάει το κινητό από την βάση του.

Έτσι οι χρήστες θα πρέπει να κρατάνε το Note 8 από την μέση και να τεντώνουν το δάκτυλο τους ώστε αυτό να φτάσει στον μετρητή, κάτι που σημαίνει πως εν τέλει δεν θα γλιτώσουν από αχρείαστη κούραση για να επιτελέσουν μια λειτουργία, απλώς πλέον αυτό δεν θα αφορά τον αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Το Galaxy Note 8 δεν αποτελεί μια μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή, συγκριτικά με τα υπάρχοντα Galaxy S8 και S8+. Η νέα συσκευή της Samsung αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη Infinity Display 6.3 ιντσών, επεξεργαστή (ίσως) τον Qualcomm Snapdragon 836 (μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του 835) και τιμή γύρω στα 1000 ευρώ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο τέλος του Αυγούστου, λίγο πριν το event παρουσίασης των νέων iPhones από την Apple. Στο μέλλον θα δούμε αν το phablet αξίζει τα λεφτά του έναντι των δύο Galaxy S8 προτάσεων, ενώ φυσικά δεν γνωρίζουμε αν η Samsung το κυκλοφορήσει κατευθείαν στην Ευρωπαϊκή αγορά, κάτι που δεν έγινε με το Note 5…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Δεν μπήκε το αποτύπωμα στην οθόνη τελικά. Να δούμε ποιος θα το καταφέρει πρώτος.

ΝΙΚΟΣ

όπου κ να μπει , το ίδιο είναι. Παπ..ιές . Είναι αυτή πρόοδος δλδ ? Ν αλλάζουμε θέσεις σε πραγματάκια και να προσπαθούμε να πείσουμε πως αξίζουν τα extra πολλά χρήματα για “αναβάθμιση” ?

VasiliS7edge

Νίκος πραγματικά πιστεύεις ότι το Note 8 θα έχει σαν κραχτη το αποτύπωμα για να σε χρεώσει? Θα κάνει 50 χιλιάδες άλλα πράγματα που κάτι One Plus και iPhone τα βλέπουν μόνο με Hubble ?

NLS

Θα το έχει λογικά πρώτο το iPhone.
Θα έχει λογικά τα προβλήματα που διαπίστωσαν στη Samsung, απλά (α) την Samsung δεν την παίρνει να κάνει άλλο λάθος, δεν συγχωρείται τίποτα, (β) την Apple την παίρνει να κάνει ότι θέλει μια και ταΐζει τους χρήστες τις ότι θέλει και εκείνοι κάνουν ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα ΜΑΚΡΑΝ ο καλύτερος τρόπος ξεκλειδώματος με αποτύπωμα (και το έλεγα πολύ πριν το κάνει η Samsung) είναι στην πλάτη ΚΑΙ ΟΧΙ στο κουμπί (που δεν υπάρχει πια εξάλλου). Μόλις το πιάνεις, πάει το χέρι εκεί μόνο του. Χρόνια το λέω. Για όσους δεν πιάνουν, υπάρχει η ίριδα πια (αρκεί να γίνει πιο wide angle και να βλέπει πιο μακριά), αλλά και οι always on οθόνες καλύπτουν πολλές ανάγκες.
Φυσικά δεν μιλάμε για την κοτσάνα τοποθέτηση που έχει στο S8(+).
Επίσης δεν θα με χάλαγε (έτσι θα γίνει τελικά σε 1-2 χρόνια) να έχει και μπρος και πίσω.

ΝΙΚΟΣ

Βασίλη είναι γενικό σχόλιο και δεν αφορά τις εταιρείες , αλλά την φιλολογία από τους σχολιαστές άρθρων. Αναφέρονται πολύ συχνά σε αυτό ,σαν να πρόκειται κάτι σπουδαίο. Ε δεν είναι. Απλά όλοι ψάχνουν κάτι διαφορετικό να δώσουν για marketing σκοπούς. Α εγώ το έβγαλα πρώτος, α εγώ το έφτιαξα καλύτερα

Πέτρος Π

@VasiliS7edge : Σιγά τα 50.000 άλλα πράγματα που κάνει…. Θέλεις να μας αναφέρεις μερικά να δούμε? Γιατί εγώ δεν βρίσκω κανένα… Νομίζω και με κινητά των 300 € τα ίδια πράγματα θα κάνεις.. Τα υπόλοιπα είναι στην φαντασία του καθενός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.