Galaxy Note 8: Αποκαλύπτεται πλήρως σε νέα renders

galaxy note 8 press renders, Galaxy Note 8: Αποκαλύπτεται πλήρως σε νέα renders

Το Samsung Galaxy Note 8 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 23 Αυγούστου και οι διαρροές φουντώνουν με την πάροδο των ημερών. ‘Hδη έχουμε μάθει αρκετά σχετικά με τον σχεδιασμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου phablet που αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου.

Πριν από λίγες ώρες είδε τα φώτα της δημοσιότητας μια διαρροή που αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε πρόκειται για το επίσημο λεπτομερές design της συσκευής.

Η διαρροή αποτελείται από renders του νέου Note 8 και προέρχεται από τον κατασκευαστή θηκών Ghostek. Οι εικόνες μαρτυρούν τον σχεδιασμό του smartphone από όλες τις πλευρές και τις γωνίες, δίνοντας μας μια τελική εικόνα για το πως θα είναι ο νέος εκπρόσωπος του Κορεάτη κολοσσού. Σε γενικές γραμμές, το κινητό μοιάζει αρκετά στα Galaxy S8 / S8+, με κυριότερη διαφορά τις πιο αυστηρές γωνίες του Note 8 στα άκρα. Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι η ενσωμάτωση του (νέου) διπλού φακού στο σώμα του υπόλοιπου smartphone χωρίς αυτός να προεξέχει. Φυσικά, στο κάτω δεξί μέρος της συσκευής κρύβεται και το S-Pen, ένα εκ των βασικών χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν την κατηγορία Note από τις υπόλοιπες οικογένειες smartphones.

galaxy note 8 press renders, Galaxy Note 8: Αποκαλύπτεται πλήρως σε νέα renders

Να θυμίσουμε πως το Note 8 αναμένεται να ενσωματώνει την προαναφερθείσα dual-camera με δύο αισθητήρες 12 Megapixel, επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 835 ή Exynos 8895 και συνοδεία 6 GB μνήμης RAM. Η Infinity Display θα είναι κατά 0.1 ίντσα μεγαλύτερη του Galaxy S8+, στις 6.3’ και με 18:9 aspect ratio. Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι μάλλον 3300 mAh. Ουσιαστικά, οι διαφορές με τα Galaxy S8 μοντέλα εντοπίζονται στην προσθήκη 2 GB RAM, τον βελτιωμένο διπλό φακό και το S-Pen.

Όπως προαναφέρθηκε, αν τα renders που διέρρευσε η Ghostek είναι αληθή (κάτι πολύ πιθανό διότι η εταιρεία βασίζεται σε αυτά για την κατασκευή νέων θηκών), τότε μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο design του Note 8. Πλέον ανυπομονούμε για την αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων του phablet από την ίδια τη Samsung στις 23 Αυγούστου. Μένει να δούμε αν ο συνεχιστής της σειράς Galaxy Note μπορεί να κοντράρει στις πωλήσεις το πολυαναμενόμενο iPhone 8, του οποίου η ζήτηση (και η τιμή) θα φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα. Μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα περιμένουμε νέες διαρροές, αυτή την φορά με τα ολοκληρωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

galaxy note 8 press renders, Galaxy Note 8: Αποκαλύπτεται πλήρως σε νέα renders

galaxy note 8 press renders, Galaxy Note 8: Αποκαλύπτεται πλήρως σε νέα renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Όσο το fingerprint scanner είναι σε αυτήν τη ΑΘΛΙΑ θέση, Samsung δεν αγοράζω

Ιωάννης jb

Ότι να ναι..
Από συσκευή για ψαγμένους note 2-3 κατάντησε για εφετζιδες note 5 και μετά

Τασούλα

Σίγουρα απο τα καλύτερα κινητά του 2017 μαζί με S8 και S8+ !

James95

Νταξει το αλλο να περιμενουμε ενα τετραγωνισμενο s8 και παρομοιο hardware και το s pen το οποιο ειναι πολυ χρησιμο.Αλλα αυτο το δαχτ αποτυπωμα γτ δεν το βαζουν επιτελους κατω απ την καμερα να τελειωνουμε… δλδ φαινεται πως εχει καταντησει εμμονη του υπευθυνου στο design… δεν εξηγειται ειναι τρισαθλιο το ολο πλαισιο που σχηματιζεται στο πισω μερος.

Kassandros

Δυστυχώς ούτε κι εγώ προβλέπω να ξαναπαίρνω note με τέτοιο design και τέτοια θέση fingerprint scanner…. Έχει καταντήσει αηδία αυτή η οθόνη 1:2!…. Ούτε η edge οθόνη έχει κάτι να μου πει εκτός από design…. και τρωτότητα στις πτώσεις (ειδικά στο s7 edge μου!)

Σταύρος Χρι

Χαλί το σημείο που είναι το Fingerprint sensor! Αλλά το deal break είναι η μπαταρία…. Η μπαταρία είναι για γέλια…. Με τέτοια οθόνη δεν θα έχει χειρότερη αυτονομία και από κινητά των 100 ευρώ

Giok

Έχω ακόμα το note4 σαν κύριο τηλέφωνο μιας και το s7 edge με τη σπασμένη οθόνη δε θα το φτιάξω ποτε (310€!!!).Πιστεύω πως ούτε εγώ θα ξαναπάω σε note με τέτοια αναλογία οθόνης και τόσο μικρή μπαταρία. Τελικά οι ” καταρες” των Samsung fans όταν βγήκε το note5 (ούτε Ευρώπη, ούτε sd,ούτε αποσπωμενη ,fm,ir) ήταν πάρα πολλές. Πόσο δε μάλλον, τώρα που η επέλαση των Κινέζων με πολύ καλές συσκευές με πολύ λιγότερο κόστος, φέρνει ανακατανομή στην αγορά.

Σταύρος Χρι

Τα note για το σκοπό που ήταν έχουν τελειώσει… Πλέον είναι φρούριο και αρώματα!!

Σταύρος Χρι

*φρουφρου…

Blats

Εμενα μου αρέσει και μου αρέσει πολυ περισσότερο από τα s8,,s8+
Και προτιμώ το δαχτυλικο αποτύπωμα εκει που το έχουν τα Samsung παρα αυτο στρογγυλό πίσω στην πλάτη που βάζουν όλοι οι άλλοι όσο και βολικό να ειναι!

Γιάννος

Η Samsung συνεχίζει να αυτοκτονεί μόνη της. Το προηγούμενο note 7 έπιανε φωτιά, λόγω απροσεξίας της ίδιας της εταιρείας. Τώρα με αυτή τη διάσταση οθόνης το να πάει κάποιος σε note δεν έχει νόημα.

Vangelis

Θέλω να πάρω note και δε με διώχνουν.
Η σειρά γενικά έχει κατιούσα πορεία ,από εκεί που ήταν μια ενδιαφέρουσα συσκευή ,ναυαρχίδα και διαφορετική από την υπόλοιπη γκάμα ,έγινε ένα λίγο πιο μεγάλο s6/s7/s8.
Χαλάσαν και το λογο της οθόνης …
Τι να πω…
Το κακο είναι ότι δε βρίσκω κάτι αντίστοιχο με αυτό που ήταν τα παλιά note.

Vangelis

*με διώχνουν

VasiliS7edge

Όσοι λέτε δεν περνάτε το Note 8 λόγω του fingerprint …με ξεπερνάει.

Τασούλα

Έχει πολύ πλάκα να διαβάζεις σχόλια απο haters και να λένε ότι δεν θα το πάρουν για αστείους λόγους λες και υπήρχε περίπτωση να το πάρουν. Κανα κινέζικο και πολύ σας είναι!

Φιλάκια.

KbAeroRotateX

κάτοχος note3,note5 και τώρα s8+ το δαχτυλικό αποτύπωμα το συνηθίζεις με 2-3 μέρες μετά απορείς πως μπορούσες με το κουμπί/αισθητήρα μπροστά..
όσο για το aspect ratio εχει επιλογές για crop/fit/stretch οπότε το φέρνεις στα μέτρα σου και κερδίζεις one-hand-operation κινητό με θηριώδη 6.2in ΟΘΟΝΑΡΑ αφού είναι σημαντικά πιο στενό.
first try then judge

millionairw

πρωην κατοχος note 4(i loved it..)..λαθος μου που το εδωσα..και πηρα s7 edge..τρωει τα κολληματα του οταν το χρειαζεσαι να κανει πολλα πραγματα ταυτοχρονως δυστηχως..
βλεπω κυρτη οθονη παλι στο note8 και ξενερωνω…οντως φρουφρου..και οπως ειπε και καποιο αλλος τρωτοτητα!
ευχομαι το iphone8 εστω να μην αρχισει τις κυρτοτητες και να παω σε ios για 1η φορα.

Γιάννος

@Τασούλα

Μια που σχολίασες, το κινητό έτσι όπως είναι σχεδιασμένο ταιριάζει περισσότερο σε μια γυναίκα. Όσοι αγάπησαν τη σειρά note (άντρες κατά κύριο λόγο) δεν πρόκειται να πάρουν τώρα αυτό το πράγμα. Είναι τόσο λεπτεπίλεπτος ο σχεδιασμός σε συνδυασμό με αυτήν τη διάσταση οθόνης, που οι άντρες θα φύγουν μακριά. Οποτε σίγουρα δεν είναι θέμα χρημάτων.

bezilys

Ότι και να λέμε εμείς εδώ αυτοί/αυτές που θα το θέλουν να το πάρουν θα το πάρουν ανεξαρτήτως γνώμη μας αν και θα συμφωνήσω με τον @Γιάννος πιο πολύ γυναικείο είναι το κινητό έτσι όπως δείχνει εμφανισιακα!

piko

Και εμενα με ενοχλει ο αισθητηρας αποτυπωματων εκει αλλα samsung ειναι αυτη… Αν δεν κανει την χαριτωμενια της σε καθε συσκευη δεν μπορει.
Προφανως το βαζουν εκει κ οχι κεντρο γιατι αυτο θα απαιτουσε επανασχεδιασμο του εσωτερικου του τηλεφωνου… Το ιδιο και στα S8. Αφου παιρνουν ουσιαστικα το σχεδιασμο της προηγουμενης συσκευης και κανουν αλλαγες.

Beowolf Ahates

Άντε,…να σας ξεπεράσω κι εγώ..
Όσο το αποτύπωμα είναι εκεί δίπλα στην κάμερα, δεν παίρνω. Το σχήμα με χαλάει λιγότερο και θα το παρέβλεπα.
Κάτοχος s6 edge plus, που παλεύει εδώ και κάνα χρόνο να αλλάξει κινητό και δεν βρίσκει ούτε το μοντέλο…ούτε και τον λόγο.
Ούτε lover, ούτε hater κλπ αστεία.
Ηλικία= το άθροισμα των ηλικιών 2-3 μελών που έγραψαν πιο πάνω.

Enzo

Αλήθεια η περόνη που θα είναι? Ή θα εκρήγνυται από μόνο του σαν το ΝΟΤΕ 7?

Μανώλης

@Enzo μη λέμε ότι θέλουμε!!!! Μόνο φωτιά έπιανε δεν έκανε έκρηξη!!! μη τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα!!!! χαχαχα!!!

όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω δύσκολα αλλάζεις από Note 3-4 για κάτι τέτοιο και στα χρήματα που φημολογείται ότι θα είναι…

Όσο για τον όρο “εργαλείο” εξαρτάται από το χρήστη!!! Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καν χρησιμοποιήσει το πενάκι και το ήθελαν για τη μεγάλη οθόνη την οποία πλέον τη βρίσκεις εύκολα στους ανταγωνιστές….

John

LG G6 στα 400 ευρώ , το απόλυτο value for money και ας μην είναι S8 , από το iphone 7 plus πάντως σίγουρα καλύτερο.

bezilys

@Μανώλης τι έχουν τα note 3 4 που θα κάνει αυτόν που θέλει να πάρει note να μην πάρει το note 8?εχουν 3-4 χρόνια διαφορά τεχνολογιας. το 8 υπερτερεί σε πολλά ακόμα και το δάχτυλικο αποτύπωμα που γκρινιάζετε είναι καλύτερο από του 4 που είναι ξεπερασμένο

Γιώργος Κ.

Το τι διαβάζω εδώ μέσα δεν λέγεται. Συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω που γράφει πως τον ξεπερνά που μερικοί δε θα αγοράσετε το note 8 επειδή έχει σε λάθος (κατ΄εσάς) σημείο τον σαρωτή δακτύλου. Μου θυμίζει την διαφήμιση της seat που έδειχνε οτι και καλά εκείνος που διαφήμιζε το αυτοκίνητο δε θα το έπαιρνε τελικά γιατί η ζώνη του τσαλάκωνε το πουκάμισο! Ότι να ναι.

Στα του θέματος τώρα, η σειρά note απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και ειδικά σε αυτούς που κάνουν χρήση του πενακίου καθώς και του touchwiz που προσαρμόζεται σε αυτό. Αλλιώς κάποιος ας πάρει τα απλά galaxy ή ας πάει σε κάποια άλλη εταιρία. Πρώην κάτοχος note 3-4 και πραγματικά ήταν τα καλύτερα κινητά που είχα, επαγγελματικά εργαλεία τα οποία με βοήθησαν απίστευτα στη δουλειά μου.

Αστέριος Στέλιος

Ωραίο τηλέφωνο με πολλά καλούδια αλλά μια που τα ίδια με το S8 + spen. ..
Βρε Samsung βγάζεις που βγάζεις 200 συσκευές το χρόνο τι σε χαλάει να βγάλεις ένα 2ο ΝΟΤΕ 8 με επίπεδη οθόνη με 2.5 ή 3.0 D γυαλί και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως παλιά στο home button ή στο πλάι αλλά Sony ???
Καντο όλο μεταλλικό για αντοχή με διπλή κάμερα IR BLUSTER, FM RADIO κι αν θες να μας τρελάνεις βάλε και αποσπώμενη μπαταρία και that’s it !!!
Δο κι ίνα σε το απλά τι έχεις να χάσεις ???

Αστέριος Στέλιος

* Δοκίμασέ το

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Μετα τον γιγαντα S8 ερχεται η καλυτερη συσκευη παγκοσμιως ξανα απο την Sammy.GALAXY NOTE 8 !!! Το περιμενουμεεεε !!!!!

Ζουράμπι Μελάτζε

Το σημείο που βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων όχι μόνο είναι σε ακατάλληλη θέση αλλά και θα λερώνει και τους φακούς της κάμερας.

Γιωργος

@VasiliS7edge και εμενα με ξεπερναει που το λεει ενα ατομο με τετοιο ονομα..

giorgosgek

Ισως το καλυτερο τηλεφωνο μεχρι στιγμης , αλλα θα συμφωνησω , αυτη η μοδα , διπλη καμερα , το χαλια fingerprint που βαριεται να το βαλει στην οθονη , το ντιζαιν τηλεκοντρολ, εχει παραγινει, θελω 16:9 και οχι “ψαγμενες” αναλογιες , βασικα δεν εχω θεμα με την αναλογια , εχω θεμα που σε αυτες τις ιντσες, ειναι παραειναι μακρυ και το υλικο που ειναι 16:9 δεν θα το βλεπεις τοσο μεγαλο οσο θα ηταν αμα ηταν η οθονη 16:9, οποτε τσαμπα και οι ιντσες και η αναλογια , μονο εφφε και να διαβαζεις νεα σε ολοκληρη την οθονη η να βλεπεις φωτογραφιες οταν ζουμαρεις. Καλοδεχουμενα τα εφφεδακι και οι γκατζετιες αμα ειναι καλα, αλλα οχι να στουμπωσουμε κιολας και να μη βολευεσαι γενικως, πρεπει να ειναι και πρακτικα. Ο κοσμος δεν γουσταρει το fingerprint εκει που ειναι πως να το κανουμε , εσεις που το υποστηριζετε οτι να’ναι ,δεν καταλαβαινετε τι γινεται γυρω σας , εννοειται οτι δεν το κανει χαλια τηλεφωνο σε δυνατοτητες αλλα αν δεν βολευει να το λειτουργησεις τι νοημα εχει. Θα ξαναπω οτι εκει πονταρε η Apple..παλιοτερα τουλαχιστον…σε καποιους τομεις, σε καποιους βασικα ακομα και σημερα ,τελος παντων πιασατε το νοημα.

Λεωνίδας

Προσωπικά το βρίσκω άσχημο. Πολύ εντυπωσιακό βέβαια αλλά χάνει την έννοια του “τηλεφώνου”.Αν θέλουν οι εταιρίες να προσφέρουν το καλύτερο δεν ειναι τόσο το διαστημικό design στο οποίο πρέπει να στραφούν. Βάλτε dual sim, καλή μπαταρία, αδιάβροχο, ανθεκτικά σε πτώσεις υλικά, κι αφήστε τα φρου φρου. Οσο για τα δακτυλικά αποτυπώματα, απορώ πώς δέχεστε και τα χρησιμοποιείτε. Λες και καθυστερούσαμε πολύ με τα μοτιβα ή το με το Pin να ανοίξουμε το κινητό μας…

GR

Κι εγώ με τη σειρά μου να σας ενημερώσω πως διαθέτω χιλιάρικο για να το αγοράσω, αλλά δεν θα το αγοράσω γιατί είμαι ψαγμένος. Χάλια το δακτυλικό, χάλια η οθόνη, το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο. Σας γράφω από την Σαντορίνη όπου φυσάει πολύς αέρα και μου χαλάει τη χωρίστρα.

Δημητρης

Οτι και να κυκλοφορει εκει εξω σαν τις οθονες της Samsung απλα δεν υπαρχει .Παω σε καταστημα που τα εχει ολα στη σειρα τα κοιτω και οταν φτανω στο S8 εκει ειναι που βλεπεις τεραστια διαφορα και ολα ταλλα φαινονται να εχουν “ξεπλυμενες οθονες”.Ολες αυτες οι εταιριες μια και δεν φτανουν την samsung Βαζουν καμια 5000μ μπαταρια μπας και τσιμπησουν κανα πελατη .Ολο το υπολοιπο software/hardware παντα υστερει.Εν αναμονη λοιπον το NOTE – 8 το καλυτερο παγκοσμιως.

Jackblack

Πραγματικα ειναι να απορει κανεις με τις γκρινιες καποιων εδω μεσα χωρις καν να εχουν δει το κινητο!!!καποιος δε θα το παρει λεει επειδη το fingerprint scanner ειναι απο πισω!!
καποιοι ακομα γκρινιαζουν επειδη εχει αφαιρεθει απο τη σειρα Note το ραδιο!!!!, η sd, και η αποσπωμενη μπαταρια!!!!προσωπικα ειμαι κατοχος NOTE 5 64GB!!αν καποιος καταφερει να το γεμισει με πραγματα που χρειαζεται καθημερινα του το δινω τζαμπα!!υπαρχουν επιπλεον τα micro usb sticks για περισσοτερο χωρο!και οσο για το ραδιοφωνο πια εχω βαρεθει να το ακουω αυτο!!
ολοι ειναι στους δρομους και ακουνε ραδιοφωνο?εχω κατεβασει στο κινητο μου 150 τραγουδια μεχρι στιγμης και μπορω αλλα τοσα και τοσα..και επιπλεον υπαρχει και το ιντερνετικο ραδιοφωνο..και πολλα και καλα πακετα κινητης για να μην εχεις ιδιαιτερο προβλημα με mb!!
και οσο για την αποσπωμενη υπαρχουν τα power banks..το μονο ισως μειον να ειναι το αρκετα μεγαλο πλεον μεγεθος του κινητου αλλα και παλι θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε και μετα..

Konstantine

Έχω το S7 edge & μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Θα ήθελα να το κάνω τράμπα με το S8 & θέλω τη γνώμη όσων μπορούν να μου πουν. Η αναλογία είναι ένα μικρό θέμα αλλά θα συμπληρώσω κάτι πάνω σ’αυτό. Όταν βλέπω βιντεάκια στο S7 edge, για παράδειγμα, όπου η αναλογία είναι μεγαλύτερη από 16:9 (όπως σε πολλές ταινίες) εκεί έχουμε περιθώρια πάνω & κάτω (όταν το κρατάμε σε οριζόντια θέση). Με το S8 παρατηρώ ό,τι αυτά τα περιθώρια στενεύουν περισσότερο & σχεδόν εξαφανίζονται επειδή η οθόνη έχει μια πιο ευρεία αναλογία. Πάντως κατ’ εμέ θα έπρεπε να πάρουν τα καλούπια των S7 & S7 edge & εκεί να τραβήξουν τις οθόνες στα όρια. Όχι να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο σαν συσκευές. Εκεί πιστεύω θα έκανε καλύτερη δουλειά γιατί θα είχαμε συνηθίσει τα μεγέθη των προηγούμενων & απλά θα είχαμε μεγαλύτερες οθόνες (π.χ. S3 με S4) Για μένα πιο πολύ το S8 θεωρώ αντικαταστάτη του S7 edge & όχι του απλού S7. Ό,τι είπα είναι απλά η γνώμη μου…!

Konstantine

Επίσης αν μπορούσε η Samsung να κάνει την πίσω διάταξη των καμερών με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάθετη πόσο πιο βολικό θα μπορούσε να έδειχνε?

panossd

Όσοι υπερασπίζεστε με τοσο φανατισμό τα samsung, θα έχετε σίγουρα δει ότι μετα απο καποιους μήνες τα κινητά της αρχίζουν να laggαρουν..κάτοχος s7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.