Samsung Galaxy Note 9: Από 940 δολάρια στην Ινδονησία

Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 9: Από 940 δολάρια στην Ινδονησία

To πολυαναμενόμενο Galaxy Note 9 ανακοινώνεται επίσημα στις 9 Αυγούστου αλλά δεν υπάρχει μέρα χωρίς διαρροή που να αποκαλύπτει και κάτι νέο για τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται από την Ινδονησία, όπου το νέο flagship smartphone εμφανίστηκε για προ-παραγγελία αποκαλύπτοντας την τιμή του.

To Galaxy Note 9 εμφανίστηκε στα IDR13.500.000, δηλαδή περίπου 940 δολάρια, για την έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου. Αντίστοιχα, η έκδοση των 512GB θα κοστίζει IDR17.500.000, περίπου 1215 δολάρια.

Στις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, μαύρο, μπλε και copper (το τελευταίο σύμφωνα με τη διαρροή μόνο στην 128άρα έκδοση). Οι προ-παραγγελίες θα διαρκέσουν το διάστημα από την 1η έως την 9η Αυγούστου, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο μοντέλο.

Οι τιμές της Ινδονησίας ευθυγραμμίζονται με τις τιμές που διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα από τον tipster Roland Quandt (@rquandt), με κόστος μεταξύ €1050 και €1250, για τις δύο εκδόσεις της νέας κορεάτικης ναυαρχίδας στην Ευρώπη. Η φωτογραφία αποκαλύπτει επίσης ότι η το S Pen της μπλε έκδοσης θα είναι όντως κίτρινο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Νιώθεις μια γαλήνη στην καρδιά όταν βλέπεις να μην αυξάνονται οι μισθοί και ταυτόχρονα να αυξάνονται όλες οι τιμές των flagships υπέρμετρα τα τελευταία 2 χρόνια. Τα θέλει ο κ** μας.

VasiliS7edge

Theo δεν είναι όλος ο κόσμος Ελλάδα ούτε όλη η Ευρώπη Ελλάδα. Εμείς αν θέλουμε Samsung πλέον κανένα J και πολύ μας είναι αλλιώς υπάρχουν αρκετοί κλονοι τύπου xiaomi και hwauwai που είναι τσάμπα.

NtinosMD

Οταν τιμες εκκινησης πλεον φτανουν τα 1200, πρεπει ο καταναλωτης να γινει πιο απαιτητικος με καθε νεο μοντελο και πολυ πιο επικριτικος με αυτο που του πλασαρεται. Θυμαμαι που το πρωτο note το ειχα αγορασει 480 κ μ φαινοταν τοτε πως οντως παιρνω κατι. Πως αλλαζουν οι εποχες …

godis

Ενταξει η τιμη του μπορει να ειναι στο θεο…αλλα οποιος θελει να το αποκτησει δεν εχει παρα να περιμενει κανα εξαμηνο αφοτου εμφανιστει να το αγορασει γυρω στο 650ρη.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ερχεταιο βασιλιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.