Samsung Galaxy Note 9: Το πρώτο benchmark “δείχνει” Infinity Display και Android 8 Oreo

Samsung Galaxy Note 9 benchmark δείχνει Infinity Display Android Oreo, Samsung Galaxy Note 9: Το πρώτο benchmark “δείχνει” Infinity Display και Android 8 Oreo

Η Samsung αφήνει πλέον πίσω της την ανακοίνωση των Galaxy S9 / S9+ και προετοιμάζεται για την επόμενη high-end πρόταση της χρονιάς, το Galaxy Note 9. Φυσικά, η επισημοποίηση του θα λάβει χώρα από τα μέσα καλοκαιριού και έπειτα, όμως ο κατασκευαστής έχει ξεκινήσει προ πολλού την δημιουργία του.

Για την ακρίβεια, φαίνεται πως το smartphone βρίσκεται στα τελικά στάδια υλοποίησης, αφού η Samsung ήδη κάνει δοκιμές λογισμικού σε πρωτότυπα μοντέλα. Μια συσκευή με κωδικό SM-N960U “πέρασε” από το γνωστό html5test.com και αποκάλυψε δύο από τα βασικά της χαρακτηριστικά. Το benchmark φανέρωσε την έκδοση του Android με την οποία λειτουργεί το κινητό, την Android 8 Oreo, καθώς και την ανάλυση (σε browser) της οθόνης (412×846 pixels) που παραπέμπει στην Infinity Display. Αν συλλογιστεί κανείς πως η κωδική ονομασία του τωρινού Galaxy Note 8 είναι SM-N950, αντιλαμβάνεται πως η συσκευή που άφησε το στίγμα της στο html5test.com δεν είναι άλλη από το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Galaxy Note 9.

Μπορεί οι δύο πληροφορίες να μην αποτελούν εκπλήξεις, όμως υποδεικνύουν πως το κινητό είναι σχεδόν έτοιμο. Αυτό σημαίνει πως σύντομα θα αρχίσουν να διαρρέουν εικόνες και renders που θα το απεικονίζουν. Το παραπάνω benchmark είναι μόνο η αρχή για την κορυφαία φετινή ναυαρχίδα της Samsung. Καθώς φτάνουμε στο καλοκαίρι θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα σχετικά με εκείνη. Προς το παρόν, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως η Sammy θα διατηρήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή και πως επίσης θα υπάρξει απευθείας μετάβαση από το Android 8 Oreo στην επόμενη κύρια έκδοση (αφήνοντας το 8.1 update). Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες πληροφορίες και διαρροές που θα προκύψουν και ελπίζουμε πως εκείνες θα μας διαφωτίσουν περισσότερο.

Samsung Galaxy Note 9 benchmark δείχνει Infinity Display Android Oreo, Samsung Galaxy Note 9: Το πρώτο benchmark “δείχνει” Infinity Display και Android 8 Oreo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Taz_dev

Επιτέλους! Ενα κινητό που να ξεκινάει τουλάχιστον από 1050euro. Για ψιλικατζιδες μας πέρασαν.?

felipos

Με xiaomi μοιαζει

Ηλίας

Να κοιτάξει η Samsung να βάλει μια μπαταρία της προκοπής με καλή χωρητικότητα τουλάχιστον 4500mAh και να αφήσει τα σχεδιαστικά φούντα στην άκρη , αν δεν θέλει να δει τις πωλήσεις της να γκρεμίζονται . Όλα τα βγάζουν δε βγάζουν μια μέρα … με την μπαλαντέζα στο χέρι πρέπει να κυκλοφορείς. ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.