Samsung Galaxy Note 9: Νέα πατέντα υποδεικνύει in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Samsung Galaxy Note 9 νέα πατέντα υποδεικνύει in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων, Samsung Galaxy Note 9: Νέα πατέντα υποδεικνύει in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Μπορεί ο τεχνολογικός κόσμος να αναμένει με ανυπομονησία την επισημοποίηση των Galaxy S9 και S9+ από την Samsung, όμως η εταιρεία προετοιμάζει και τον νέο Note εκπρόσωπο που θα δούμε στις αρχές Φθινοπώρου. Αν και ακόμα είναι νωρίς, οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με μια πατέντα της Samsung που είδε τα φώτα της δημοσιότητας πριν λίγο, το επερχόμενο Galaxy Note 9 αναμένεται να ενσωματώνει αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Ο Κορεάτης κατασκευαστής φαίνεται πως θα έχει “τελειοποιήσει” την τεχνολογία μέχρι την παρουσίαση της συσκευής και θα είναι σε θέση να την ενσωματώσει σε εκείνη. Παρατηρώντας την πατέντα, μάλλον η Samsung την κατέθεσε σχετικά πρόσφατα, αφού η συσκευή-σχέδιο ακολουθεί την bezel-less γραμμή και φαίνεται να έχει μακρόστενη οθόνη αναλογίας 18:9. Κάτι τέτοιο δίνει ακόμα μεγαλύτερη βάση στο ενδεχόμενο ύπαρξης in-screen αισθητήρα κάτω από την Gorilla Glass επικάλυψη του Galaxy Note 9.

Όπως προαναφέρθηκε, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσουμε ή να απορρίψουμε πληροφορίες και διαρροές που αφορούν την επόμενη Note πρόταση. Με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα μετά την επισημοποίηση των S9 / S9+, οι ειδήσεις που αφορούν το Note 9 θα κάνουν πιο τακτικά την εμφάνιση τους. Όπως και να έχει, εμείς ελπίζουμε πως το phablet θα ενσωματώνει όντως αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη, αφού πρόκειται για μια εξαιρετικά βολική καινοτομία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
combo

Επιτέλους!Τρέλανέ μας….

helios

Επιστροφή στο 2014 και το galaxy s5. Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ θα μου άρεσε να κυλάμε το δάχτυλο στην οθόνη παρά να το ακουμπάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.