Galaxy Note 9: Με οθόνη 6,4 ιντσών και μπαταρία 4.000mAh;

Samsung Galaxy Note 9 οθόνη, Galaxy Note 9: Με οθόνη 6,4 ιντσών και μπαταρία 4.000mAh;

Με οθόνη μεγέθους 6,4 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας μέχρι και 4.000mAh θα έρχεται το Samsung Galaxy Note 9, σύμφωνα με πληροφοριοδότες από την Κίνα.

Όσον αφορά στην μπαταρία, ήδη είχαμε ακούσει από τον χρήστη Ice Universe ότι η χωρητικότητά της θα είναι 3.850mAh αλλά σε πιο πρόσφατο tweet του αναφέρει ότι μπορεί να είναι και 4.000mAh. Να υπενθυμίσουμε ότι το Samsung Galaxy S9 Plus έχει χωρητικότητα στα 3.500 mAh.

Όσο για το μέγεθος της οθόνης, ο MMDDJ_ αναφέρει ότι θα είναι 6,4 ίντσες. Ανά τα χρόνια, η σειρά Note έχει επιδείξει αύξηση του μεγέθους της οθόνης, ξεκινώντας από τις 5,3 ίντσες. Το Galaxy Note 8 έρχεται στις 6,3 ίντσες και αναλογία 18,5:9. Με βάση αυτό, το Galaxy Note 9 θα έχει τουλάχιστον τις ίδιες διαστάσεις.

Στα υπόλοιπα, οι πληροφορίες διίστανται για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος με τις μισές να αναφέρουν ότι θα είναι in-display και τις υπόλοιπες να αναφέρουν ότι η εταιρεία δεν προλαβαίνει να ενσωματώσει τον in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο Note 9 και θα κάνει την πρώτη του εμφάνισή στο επόμενο Galaxy S.

Το Samsung Galaxy Note 9 πιθανότατα θα ανακοινωθεί στην IFA που ξεκινά στις 31 Αυγούστου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Νεα τεχνολογια μπαταριας θελουμε … αντε … που ειναι οι κπαταριες γραφενιου; Αν μ λεγαν στις 5.5 ιντσες 4000mah, τοτε ναι… μαλιστα…. αλλα με τετοιο degradation rate που εχουν οι μπαταριες της sammie δεν με συγκινει προσωπικα ο αριθμος ( ο υποθετικος ) του note 9 ποσο μαλλον σε συνδιασμο με 6.4 ιντσες. Δλδ σε 2 χρονια θα μας πουνε οι 7 ιντσες σε μακροστενο ειναι η νεα μοδα …εκει φτακαμαν.

Darth

the light saber!!!!

30fill

Ρε σαμυ ωραίος και λιτός σχεδιασμός.. αλλά το λογότυπο από πίσω πότε θα φύγει που είναι λες και αγοράζεις ψυγείο;

rambo

καλα ρε παιδια πριν λιγο καιρο βγηκε το 8 αν ειναι δυνατον τι θα εχει αυτο καλυτερη μπαταρια και λιγο καλυτερη καμερα;;; Ανα 3 χρονια ουσιαστικες αλλαγες ανα 3 χρονια τηλεφωνα

@papaki

@rambo Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Αυτό έπρεπε να κάνουν όλες οι εταιρείες σε όλα τα υλικά αγαθά για τον άνθρωπο κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.