Samsung Galaxy Note 9: Press render αποκαλύπτει την ομοιότητα με το Note 8

9, Samsung Galaxy Note 9: Press render αποκαλύπτει την ομοιότητα με το Note 8

Το Android Headlines εξασφάλισε την πρώτη ξεκάθαρη φωτογραφία του Samsung Galaxy Note 9 που εμφανίζει τα press renders του νέου μοντέλου, το οποίο όλως τυχαίως δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες διαφορές με τον προκάτοχό του, Galaxy Note 8, τουλάχιστον από αυτή τη γωνία λήψης.

Την ίδια βέβαια σχεδιαστική πολιτική ακολούθησε η Samsung σε ό,τι αφορά στα μοντέλα της σειράς Galaxy S9 και αυτά της προγενέστερης σειράς Galaxy S8, οπότε και η νέα ομοιότητα δεν θα έπρεπε ίσως να μας κάνει εντύπωση.

H φωτογραφία με τα press renders εμφανίζει μονάχα την πρόσθια όψη της νέας ναυαρχίδας όπου μπορούμε να διακρίνουμε ελαφρώς πιο λεπτά bezels στο κάτω μέρος και την ίδια edge-to-edge “Infinity Display” οθόνη της εταιρείας, με μεγαλύτερη σύμφωνα με τις φήμες διαγώνιο. Το ίδιο ισχύει και για τα φυσικά πλήκτρα τα οποία είναι τοποθετημένα στην ίδια θέση. Προφανώς σύμφωνα και με προηγούμενες διαρροές οι μεγαλύτερες αλλαγές όσον αφορά στο κομμάτι του σχεδιασμού του Note 9 θα υπάρξουν στο πίσω μέρος, όπου φιλοξενούνται οι φακοί της διπλής κάμερας σε οριζόντια διάταξη, το LED flash και ο ψηφιακός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Το Galaxy Note9 θα ανακοινωθεί επίσημα σε ένα ακόμα Samsung Galaxy Unpacked event που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη στις 9 Αυγούστου. Αναμένεται εξοπλισμένο με το πλήθος των τεχνικών χαρακτηριστικών που συναντάμε στο Galaxy S9+ με μεγαλύτερη φυσικά οθόνη στις 6.4 ίντσες, αναβαθμισμένη γραφίδα S Pen με Bluetooth υποστήριξη και άλλες λειτουργίες, μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, καθώς επίσης και ίσως έκδοση των 8GB RAM.

Τέλος, το Galaxy Note 9 αναμένεται να παρουσιαστεί σε πέντε αρχικά χρωματισμούς: Midnight Black, Coral Blue, Orchid Gray, Teddy Brown και Titanium Gray με το πρώτο να αποκαλύπτεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστέριος Στέλιος

Όταν διαβάζεις κάθε μέρα πως όλα τα καινοτόμα “υλικά” αλλά και οι αλλαγές στο σχεδιασμό θα έρθουν στα s10 & NOTE10 , πως να πας να δώσεις 1000€ για ένα s10+ με πενάκι που θα έχει Bluetooth και μπαταρία 3.800+ μah ???

giorgosgek

οι αλλαγες θα ερθουν στο s11 η στο note 11, ετσι πανε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.