Το Samsung Galaxy Note 9 σε έκδοση με 8GB/512GB μνήμη;

Το Samsung Galaxy Note 9, Το Samsung Galaxy Note 9 σε έκδοση με 8GB/512GB μνήμη;

Το Samsung Galaxy Note 9 είναι η επόμενη ναυαρχίδα του κορεάτη κατασκευαστή που θα κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν νωρίτερα από τον προκάτοχό του. Η τελευταία διαρροή κάνει λόγο και για μία έκδοση της συσκευής με 8GB/512GB μνήμη.

Οι προηγούμενες διαρροές είχαν αποκαλύψει μέχρι στιγμής εκδόσεις με 6GB RAM και 64/128/256GB όσον αφορά στους αποθηκευτικούς χώρους του νέου Galaxy Note 9. Δηλαδή, τις ίδιες επιλογές με το Galaxy Note 8.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Ice Universe, ο οποίος μας συνηθίζει σε leaks για την εν λόγω εταιρεία, η Samsung ίσως προσφέρει και μία έκδοση του νέου μοντέλου με 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. O tipster δεν αποκάλυψε επιμέρους στοιχεία, όπως νούμερο έκδοσης ή τη διαθεσιμότητα της συσκευής σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές.

Ελπίζουμε να είναι αλήθεια και όχι ευσεβής πόθος του διάσημου tipster που θα ήθελε να δει τη νέα κορεάτικη ναυαρχίδα και σε αυτά τα μεγέθη.

Μέχρι στιγμής η πολυαναμενόμενη συσκευή έχει εμφανιστεί στο Geekbench με Enynos 9810, 6 GB RAM και Android 8.1 Oreo, ενώ μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί το τελευταίο tip.

Η Samsung πάντως έχει ήδη ανακοινώσει από τα τέλη του περασμένου χρόνου τη μαζική παραγωγή 512GB embedded Universal Flash Storage (eUFS), καθώς και ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το νέο αποθηκευτικό χώρο στα επόμενης γενιάς smartphones και tablets. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν να ξεκινήσει από το Samsung Galaxy Note 9;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν θέλω καν να μαντέψω τι τιμολόγηση μπορεί να είχε ένα τέτοιο μοντέλο από την σαμσουνγκ!! 🙁

vasilis

εμενα αυτο που μ ενοχλει,ειναι πως η ανακοινωση τετοιων χαρακτηριστικων χωρητικοτητας δεν αντιπροσωπευονται επισημα στην χωρα μας,οποτε οποιος ο λογος? το s9+ που εχω ηρθε μονο σε 64gb και νομιζω και το note 8 αν δεν κανω λαθος.

NtinosMD

Korea only edition… καλα κανουν αφου μπορουνε.

Darth

@vasilis καθαρά και μόνο ενημερωτικά άρθρα είναι το τι γίνετε πέρα από την μικρή μας μπανανια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.