Το Samsung Galaxy Note 9 με νέα concept renders σε ένα χορταστικό video

Μπορεί η Samsung να παραμένει αναποφάσιστη για τον τελικό σχεδιασμό του Samsung Galaxy Note 9 και τη θέση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ωστόσο η ομάδα της DBS Designing αποφάσισε να δημιουργήσει ξανά δίνοντάς μας μία ιδέα για το πώς μπορεί να είναι.

Γνωστή για τους concept σχεδιασμούς που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν για συσκευές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η DBS Designing ετοίμασε ένα βίντεο με το πώς φαντάζεται την επόμενη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας αλλά και βάσει κάποιων πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της.

Σύμφωνα με το νέο concept βίντεο το νέο phablet της σειράς Note εμφανίζεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα με σχεδιασμό διαφορετικό από τον προκάτοχό του, ο οποίος περιλαμβάνει full bezel-less οθόνη και πιο τετράγωνες άκρες. Στο πίσω μέρος της συσκευής εδρεύει η 12MP dual κάμερα με f/2.4 και f/1.5, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος για τον οποίο έχει γίνει αρκετός ντόρος θα βρίσκεται κάτω από το panel της οθόνης. Η πρόσθια κάμερα θα έχει ανάλυση 8MP.

Επίσης, το Galaxy Note 9 θα έρχεται με 6.3 ιντσών QHD+ Super AMOLED οθόνη, προηγμένη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία χωρητικότητας 3850 mAh, λειτουργικό Android P, λειτουργία Bixby 2.0 και αδιάβροχο σώμα.

Το Samsung Galaxy Note 9 φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πολλά από τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να διαψευστούν ή αντίστοιχα να επιβεβαιωθούν. Για την ώρα απολαύστε το παραπάνω video.

Note 9, Το Samsung Galaxy Note 9 με νέα concept renders σε ένα χορταστικό video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stef

Εχω το n8 ειναι ενα καταπληκτικο κινητο.αυτο αν ειναι αληθινο σκιζει σε εμφανιση και δυνατοτητες.πολυ μπροστα η samsung οτι να λεμε.καλη ανασταση καλο πασχα με υγεια πανω απο ολα σε ολο τον κοσμο.

Λευτέρης

Μακάρι. Κάθε χρόνο τα note είναι τρομερά εργαλεία και φέτος λέω να μεταβώ από τη σειρά s στη note!

Φωτης

Για μενα η σειρα note ειναι πολυ μπροστα απο Samsung..Αν δεν παρω το iphone x που για μενα το θεωρώ το ιδανικο κινητο αμεσως μετα θα πηγαινα σε note 9!!

Assos

Καλό δείχνει, αλλά όσο υπάρχει 18/9 οθόνη δεν το ακουμπάω. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να επιστρέψουν όλες οι εταιρίες στο 16/9

Dimitris

Note 8 , S9, A8, Φοβερα ολα.Περιμενουμε και το Note 9!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.