Το Samsung Galaxy Note 9 με νέα concept renders σε ένα χορταστικό video

Μπορεί η Samsung να παραμένει αναποφάσιστη για τον τελικό σχεδιασμό του Samsung Galaxy Note 9 και τη θέση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ωστόσο η ομάδα της DBS Designing αποφάσισε να δημιουργήσει ξανά δίνοντάς μας μία ιδέα για το πώς μπορεί να είναι.

Γνωστή για τους concept σχεδιασμούς που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν για συσκευές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η DBS Designing ετοίμασε ένα βίντεο με το πώς φαντάζεται την επόμενη ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας αλλά και βάσει κάποιων πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της.

Σύμφωνα με το νέο concept βίντεο το νέο phablet της σειράς Note εμφανίζεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα με σχεδιασμό διαφορετικό από τον προκάτοχό του, ο οποίος περιλαμβάνει full bezel-less οθόνη και πιο τετράγωνες άκρες. Στο πίσω μέρος της συσκευής εδρεύει η 12MP dual κάμερα με f/2.4 και f/1.5, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος για τον οποίο έχει γίνει αρκετός ντόρος θα βρίσκεται κάτω από το panel της οθόνης. Η πρόσθια κάμερα θα έχει ανάλυση 8MP.

Επίσης, το Galaxy Note 9 θα έρχεται με 6.3 ιντσών QHD+ Super AMOLED οθόνη, προηγμένη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία χωρητικότητας 3850 mAh, λειτουργικό Android P, λειτουργία Bixby 2.0 και αδιάβροχο σώμα.

Το Samsung Galaxy Note 9 φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πολλά από τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να διαψευστούν ή αντίστοιχα να επιβεβαιωθούν. Για την ώρα απολαύστε το παραπάνω video.

Note 9, Το Samsung Galaxy Note 9 με νέα concept renders σε ένα χορταστικό video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stef

Εχω το n8 ειναι ενα καταπληκτικο κινητο.αυτο αν ειναι αληθινο σκιζει σε εμφανιση και δυνατοτητες.πολυ μπροστα η samsung οτι να λεμε.καλη ανασταση καλο πασχα με υγεια πανω απο ολα σε ολο τον κοσμο.

Λευτέρης

Μακάρι. Κάθε χρόνο τα note είναι τρομερά εργαλεία και φέτος λέω να μεταβώ από τη σειρά s στη note!

Φωτης

Για μενα η σειρα note ειναι πολυ μπροστα απο Samsung..Αν δεν παρω το iphone x που για μενα το θεωρώ το ιδανικο κινητο αμεσως μετα θα πηγαινα σε note 9!!

Assos

Καλό δείχνει, αλλά όσο υπάρχει 18/9 οθόνη δεν το ακουμπάω. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να επιστρέψουν όλες οι εταιρίες στο 16/9

Dimitris

Note 8 , S9, A8, Φοβερα ολα.Περιμενουμε και το Note 9!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.