Samsung Galaxy Note FE η ονομασία του refurbished Note 7;

Samsung Galaxy note fe, Samsung Galaxy Note FE η ονομασία του refurbished Note 7;

Παρά τα όσα έγιναν με τις εκρήξεις, το Samsung Galaxy Note 7 ήταν ένα πολλά υποσχόμενο smartphone, το οποίο η Samsung είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να περάσει στην ιστορία. Η εταιρεία πολύ σύντομα σχεδιάζει την επανακυκλοφορία του refurbished Galaxy Note 7.

Η νέα έκδοση έχει καθιερωθεί να αποκαλείται Samsung Galaxy Note 7R (εκ του Refurbished). Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες από τα κορεάτικα media μιλούν για το Samsung Galaxy Note FE, το οποίο προκύπτει από το Fandom Edition.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Samsung θα δώσει για αρχή 300.000 κομμάτια σε Κορεάτες παρόχους και ότι είναι σχεδόν βέβαιη πως η ζήτηση θα είναι μεγάλη. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, μιας και η τιμή της refurbished έκδοσης θα είναι τουλάχιστον κατά 50% μειωμένη από το αρχικό Samsung Galaxy Note 7.

Επιπλέον, στέλεχος της Samsung φέρεται να έχει δηλώσει πως το κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Ν. Κορέα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Το Samsung Galaxy Note FE, αναμένεται με μικρότερη μπαταρία (στα 3200mAh) από το Note 7, για ευνόητους λόγους. Κατά τα άλλα θα παραμείνει ίδιο με επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB, οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED QHD.

Η τιμή του φημολογείται ότι θα είναι γύρω στα 440 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

FE από το FirE

melkon

FE από το Fire Extinguished μάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.