Samsung Galaxy Note II, Διαθέσιμη η ενημέρωση Android 4.3 OTA

Ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση Android 4.3 για το Samsung Galaxy Note II. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες, η ενημέρωση Android 4.3 OTA επιτέλους ξεκίνησε. Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι χρήστες του Samsung Galaxy S III αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα με την ενημέρωση Android 4.3, που ανάγκασαν την εταιρεία να αναστείλει προσωρινά το “seeding” για την περσινή ναυαρχίδα της. Σύμφωνα πάντως με αναφορές, δεν παρατηρούνται τα προβλήματα που υπήρξαν με το Samsung Galaxy S III.

Οι αλλαγές που φέρνει η ενημέρωση Android 4.3 για το Samsung Galaxy Note II είναι οι παρακάτω, και σε αυτές, περιλαμβάνεται και η υποστήριξη για το Samsung Galaxy Gear, το γνωστό smartwatch της εταιρείας.

TRIM support
OpenGL 3.0 Support
ANT+ Support
Samsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application)
Samsung Wallet comes pre-loaded
• New GPU drivers
Improved RAM management
Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before)
Improved TouchWiz Launcher (Much less launcher redraws and less lag)
• New Samsung Keyboard
• New Samsung Browser (Full screen by default, new tab interface and more) and other apps
• New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications)
• New Camera firmware, Sound & shot
• Minor UI tweaks (Contacts app, Flashlight Widget, dialog boxes etc)
Android 4.3 features – widget lockscreen, daydream

, Samsung Galaxy Note II, Διαθέσιμη η ενημέρωση Android 4.3 OTA

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris1988

Knox ε; Ευχαριστω, δε θα παρω… Custom ROM απο Sotmax και καλα ειναι. Να εχουμε κοντερ δηλαδη στο κινητο και διαφορα τετοια!

Darth

ούτε καν………., μόνο που βλέπω Knox τελείωσε μόνο custom rom……

κανονικά αυτό το knox έπρεπε να είναι προαιρετικό για αυτούς που θέλουν αυτο το πράγμα όχι να είναι με ζόρι σε όλους……………
Knox είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία (για αυτούς που το χρειάζονται και μόνο) αλλά από ότι διαβάζω δεν έχει υλοποιηθεί σωστά και έχει ακομι αρκετά θέματα………

πάντως με το ζόρι σε όλους είναι GIGA FAIL

Άρης

Την κατεβάζω να την δοκιμάσω. Με το KNOX τι παίζει; Δεν μπορείς να βάλεις Custom μετά; Είπα να βάλω και εγώ του SOTMAX αλλά βλέπω BETA 7 είναι τώρα και το Note II μου είναι περισσότερο σαν το γραφείο μου οπότε δεν έχω την πολυτέλεια για συνεχόμενα Updates.

Dionisis

Παιδια εχει κανει κανεις την αναβαθμιση γιατι διαβασα οτι δεν εχει φτασει ακομα Ελλαδα.

Αποστόλης Ρόδος

Ρε που καταντησες κατακαημένη Sammy … να κάνεις ενημερώσεις λογισμικού και να κοιτιούνται οι πελατες σου αναμεταξύ τους πανικοβλημένοι, για το αν θα πρέπει να την κάνουν ή όχι. Και δικάιως δηλαδή.

Αλέξανδρος Σ.

Ρε παιδιά, για το knox είστε σίγουροι;; γιατί σε μένα στο gs4, ναι μεν υπάρχει σαν εικονίδιο αλλά η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί… Πρεπει να το κάνεις χειροκίνητα install.

Panagiotis G

είναι και αυτή τόσο καλή όσο η εκδόσεις για S4 και S3; το Tizen τους μάρανε. εδώ δεν μπορούνε να κάνουν μια σωστή ROM

Αρης

Μπήκε κανονικά χωρίς προβλήματα με Odin 3.07.

Μέχρι στιγμής έχει κανονικά το KNOX και ότι αναφέρει κανονικά το Change Log. Φυσικά και ΔΕΝ έχει καλούδια του Note 3 όπως το Air το οποίο όποιος το θέλει θα το βρει σε Custom. Δεν έχει κανένα κόλλημα όπως έβγαλε το Update του S3, φαίνεται ποιο smooth και είναι μέχρι πάνω κανονικά το background και στην μπάρα πληροφοριών. Υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στην οθόνη που αναφέρουν Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before). Νομίζω ότι είναι ακόμα ποιο φωτεινή.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν Ελληνικά. (Καλύτερα γιατί η μετάφραση τους είναι λίγο…)

Αυτά για τώρα.

Darth

@ Αλέξανδρος Σ είναι σε επίπεδο του bootloader έχει δεν έχει εφαρμογή εκεί είναι

Rafael El Borgini

καλημερα…την πηρε κανενας μεχρι τωρα??

Άρης

@Rafael El Borgini Θα την βρεις στο SamMobile.com και θα πρέπει να την βάλεις με το Odin.

Όσο αφορά τις εντυπώσεις… Ταχύτατη και όμορφη η νέα εφαρμογή Gallery, πολύ καλύτερο το νέο email, ποιο γρήγορη εφαρμογή επαφών, νέο πρόγραμμα sms, νέο πρόγραμμα ημερολόγιο.

Λευτέρης

Αυτή τη στιγμή κατεβάζει αυτόματα το δικό μου NOTE 2 GT-N7105 4G την ενημέρωση.

John

Παιδια οποιοι εγκαταστησατε την επισημη εκδοση του 4.3 στο ΝΟΤΕ 2 πειτε μας τη γνωμη σας!!!

Άρης

@John Διάβασε ποιο πάνω.

Γιάννης

Μια χαρά η 4.3 . έστρωσε και άλλο το κινητό .
μια ερώτηση.
είχα βγάλει τον καιρό από την lockscreen και τώρα δεν το βρίσκω που είναι να το ξαναβάλω. δεν είναι ούτε στα lockscreen options ούτε πουθενά.
ξερει κανείς τπτ?

John

Σε αυτο το βιντεο φαινεται καλουτσικο το update ( https://youtu.be/qjZgyBtfKkc ) αλλα ρε παιδια μηπως το κινητο δε θα εχει τα εφε κινησης οταν μπαινεις στο μενου ή οπουδηποτε αλλου? Σε εσας πως ειναι με την 4.3?

nokse

Εχει λαβει κανεις OTA??Σε μενα τιποτα.

Λευτέρης

Ενώ πριν την ενημέρωση πατούσα το κουμπί S Note και έμπαινα στις σημειώσεις μου, τώρα μου πετάει παράθυρο και λέει “S Note διακόπηκε”. Ανοίγει κανονικά μόλις βγάζω την πένα. Κρίμα ….

modbaraka

No OTA yet . And this will happen . Should i DL any app for that .. please advice

βασιλης

καλησπερα εκανα αναβαθμισει το note 2 και δεν εχει ελληνικα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση

Νικόλας

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Έκανα αναβάθμιση πριν από λίγο αλλά πέρα από τις νέες προσθήκες δεν δουλεύουν (σε εμένα τουλάχιστον) τα “πολλαπλά παράθυρα”… Αν δεν είναι θέμα ρύθμισης στο κινητό( που μάλλον δεν είναι…) τότε πρόκειται για σοβαρή παράλειψη της Samsung…

Ηλίας

παιδιά πως κάνατε την αναβάθμιση? γιατι ota δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα

Λευτέρης

Το δικό μου Note 2 4G έκανε την αναβάθμιση με OTA στις 20/11/2013. Δουλεύουν όλα άψογα και αυτό που ανέφερα παραπάνω για το S note, μετά που έβγαλα το πενάκι και το ξανάβαλα, δεν μου ξαναπαρουσίασε θέμα. Έχει περισσότερες ρυθμίσεις σε όλα τα θέματα , είναι πιο γρήγορο και διαθέτει και το galaxy gear.

Νικόλας

Καλημέρα Ηλία!
Καταρχάς η συσκευή μου είναι αγορασμένη μέσω Skroutz και είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας.Από εκεί και μετά η διαδικασία αναβάθμισης έχει ως εξής:
από τις ρυθμίσεις πηγαίνεις στις πληροφορίες συσκευής και επιλέγουμε ενημέρωση λογισμικού . Μην παραλείψεις να επιλέξεις να γίνει μόνο μέσω Wi fi για να μην έχεις τρελή χρέωση σε περίπτωση ενημέρωσης μέσω 3g δικτύου .
Καλή επιτυχία!

Ηλιας

Καλημερα παιδια! Ok ευχαριστω πολυ απλα ρωτησα μηπως κανατε την διαδικασια μεσω odin γιατι εμενα OTA δεν μου εχει ερθει αλλα και ουτε μεσω kies ειναι διαθεσιμη η ενημερωση ακομα εχω τσεκαρει αρκετές φορες την επιλογη αυτη που προτεινεις Νικο (παρεπιπτοντως και μενα αγορασμένο απο skroutz ειναι international model) anyway ευχαριστω παίδες μαλλον θα χρειαστει να περιμενω λιγο ακομα. ..Νικολα για το προβλημα που εγραψες παραπανω κανε ενα hard reset στο κινητο σου αν δεν εχεις κανει ακομα και πιστευω οτι θα λυθει!

Ηλιας

Γεια σας παιδια! Ευχαριστω για τις πληροφορίες ρωτησα γιατι ηθελα να τσεκαρω τον τροπο με τον οποιο αναβαθμιστηκε η συσκευή σας κυριως διοτι οι περιασοτεροι εχουν βαλει την αναβαθμιση μεσω odin…Νικολα και γω αγορασμενο απο το σκρουτζ το εχω το κιν international model αλλα δυστηχως για καποιο λογο ουτε OTA (εχω ελέγξει πολλες φορες στην ενημερωση λογισμικού) αλλα ουτε μεσω Kies ειναι διαθεσιμη, μαλλον θα χρεαστει να περιμενω λιγο ακομα…οσο για τα προβληματα που εχετε καντε μια επαναφορα την συσκευη αν δεν το εχετε κανει ακομα και πιστευω θα λυθούν!

Ανέστης

Δηλαδή ξεφτίλα η αναβάθμιση καλύτερα που έβαλα custom rom δηλαδή…. Μπράβο Samsung τι να πει κανείς άρχισε και αυτή τις βλακίες. Αν δεν δίνουν και τα καινούργια κολπάκια του note 3 τότε αξίζει να βάλεις δικιά σου rom!

makisjoachim

¨Εκανα σήμερα την αναβάθμιση και πραγματικά είναι ΧΑΛΙΑ!!!! Δεν ανοίγει το s note (λέει διακοπή), δεν μπορώ να βάλω widgets στη lockscreen και δεν ανοίγουν τα ”πολλαπλά παράθυρα”. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα και κάπου αλλού και δεν το έχω καταλάβει ακόμα! Ελπίζω να στείλει η samsung νέα ενημέρωση και να στρώσει αλλιώς θα ξαναβάλω την παιλιότερη έκδοση..Αν γνωρίζει κανένας καμία λύση ας πει..

Λευτέρης

Παιδιά όσοι πάρετε την αναβάθμιση, αμέσως μετά κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έτσι λύνονται ΟΛΑ τα προβλήματα

Λευτέρης

Εννοείται βέβαια ότι δεν χάνετε την αναβάθμιση και τίποτα από τα αρχεία σας.

christoforos

καλησπερα,εγω εχω το note II lte 4G GT-N7105 τo πηρα απο καποιο καταστημα που συνεργαζετε με τη cosmote οταν πρωτο βγηκε η εκδοση αυτη.. ομως δεν μου εχει ερθει η αναβαθμιση …καποιος που εχει αυτη την εκδοση μπορει να με ενημερωση αν του εχει ερθει και γενικα αν ξερει καποιος το λογο που δεν εχει ερθει ακομη .. ευχαριστω και καλα χριστουγεννα !

DarkPhoenix

Καλημέρα/Καλησπέρα..Έχω το Samsung Galaxy S III (το αγόρασα από το e-shop αλλά το μετάνιωσα δεν ξανά αγοράζω από κει) και σήμερα 26/12/13 μου ήρθε η αναβάθμιση 4.3
Όποιος έχει Cosmote μπορεί να κάνει από σήμερα αναβάθμιση !!!! 🙂

Christian Schymanski

Από την ημέρα της αναβάθμισης του κινητού μου samsung galaxy note 2 gtn7105 η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα και το s note διακοπηκε συνέχεια. Τι να κάνω?
Παρακαλώ στείλτε μου ένα email να με ενημερώσετε τι να κάνω!

lefteris kanakis

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.