Τα Samsung Galaxy P30 και P30+ με τριπλή κάμερα και LCD οθόνη;

samsung galaxy p30 p30+ τριπλή κάμερα lcd οθόνη, Τα Samsung Galaxy P30 και P30+ με τριπλή κάμερα και LCD οθόνη;

H Samsung όπως είναι γνωστό χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια, αποκλειστικά οθόνες AMOLED και αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει αφού σύμφωνα με φήμες, τα νέα Galaxy με ονομασία P30 και P30+ θα έχουν οθόνη LCD.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις νέες Galaxy συσκευές δεν αναφέρουν κάτι σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό τους, παρά το ότι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα διατηρήσουν την αναλογία 18:9 στην οθόνη τους. Επιπλέον, οι φήμες αναφέρουν ότι τα smartphones προορίζονται για τις αγορές της Ινδίας και της Κίνας, κάτι που πιθανόν να δηλώνει ότι τα δύο smartphone θα ανήκουν στην κατηγορία των mid-range και θα εφοδιαστούν με Snapdragon επεξεργαστή.

Αναφορικά με το σχεδιασμό τους, δεν αποκλείεται να έχουμε μια unibody κατασκευή από γυαλί αλλά και πιθανόν μέχρι τρεις κάμερες στην πλάτη της συσκευής, με τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει να θυμίζουν τους αντίστοιχους gradient χρωματισμούς που χρησιμοποιεί η Huawei. Αυτό θα το διαπιστώσουμε όταν τα smartphone κυκλοφορήσουν για τις αγορές της Κίνας και της Ινδίας κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Σε μια χρονια περασε και την huawei μπραβο σαμυ, τα επόμενα να τα ονομάσεις galaxy xs και galaxy xs max

JohnWave

O νέος τρόπος marketing! :p Πως θα λέγεται η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei; P30. Ωραία θα βγάλουμε μια φθηνή συσκευή με αυτό το όνομα ώστε να γίνει η σύνδεση στο μυαλο του κόσμου “P30=φθηνό”. Η Huawei πρέπει να αντεπιτεθεί και να να βγάλει μια entry level συσκευή με όνομα S10 :p

Panagiotis

Εντάξει σαμυ το ξεφτίλισες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.