Samsung Galaxy S Duos 2, Επίσημο με 4 ίντσες οθόνη και 768MB RAM

Μόλις εχθές διέρρευσαν και φωτογραφίες και στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S Duos 2, και σήμερα η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το νέο entry-level δίκαρτο smartphone της. Το Samsung Galaxy S Duos 2 είναι ο διάδοχος του γνωστού entry-level dual SIM κινητού της Samsung με την ονομασία Samsung Galaxy S Duos. Η πώληση του ξεκίνησε ήδη στην Ινδία προς 185 δολάρια

Το νέο Samsung Galaxy S Duos 2 (GT-S7582UWA) ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz και εξοπλίζεται με 768MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω microSD έως και κατά 64GB. Διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 4 ιντσών WVGA (480 x 800 pixels). Η βασική κάμερα έχει αισθητήρα 5.0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash ενώ στην πρόσοψη υπάρχει ακόμη μία VGA για βιντεοκλήσεις.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1500mAh. Το Samsung Galaxy S Duos 2 “τρέχει” Android 4.2 Jelly Bean με το γνωστό TouchWiz UI της Samsung.

Samsung Galaxy S Duos 2
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2
Επεξεργαστής: 1.2GHz διπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 768MB
3G/ HSPA+
Οθόνη: 4.0 ίντσες, TFT, 480 x 800 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, 720p
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: MicroSD (έως και 64GB)
Wi-Fi 802.11n, GPS, Bluetooth, microUSB 2.0
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 121.5 x 63.1 x 10.57 χλστ.
Βάρος: 118 γρ.

Samsung Galaxy S Duos 2, Samsung Galaxy S Duos 2, Επίσημο με 4 ίντσες οθόνη και 768MB RAMSamsung Galaxy S Duos 2, Samsung Galaxy S Duos 2, Επίσημο με 4 ίντσες οθόνη και 768MB RAM

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πανος.λαστ

Τεφαρικι πραγμα αυτη η samsung την αμαν teleshoping μου θυμιζει ενα πραγμα

nikosroggas

RAM 768GB 😛

forneverarrow

Έχει android 4.2 η συγκεκριμένη συσκευή και το S3 mini που έχει παραπάνω ram δεν έχει πάρει ακομα update πάνω απο την 4.1.2…. Άμα ξαναπάρω Samsung γράψε μου. Δηλαδή με το στανιο να δώσουμε 600€ Για να έχουμε updated λειτουργικό; Αν ειναι έτσι θα πάρω iPhone να τελειώνει η υπόθεση…

Nikos K

Με την κυκλοφορία του Motorola Moto G σε τόσο ανταγωνιστική τιμή, τέτοιες συσκευές φαίνονται πραγματικά κοροϊδία…

keysmith

όλα θα εξαρτηθούν από την τιμή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι νομίζω το “καλύτερο” 4” και δίκαρτο και επώνυμο. Για όποιον θέλει “μικρό” (εδώ που φτάσαμε με τα 5΄΄) επώνυμο κινητάκι να κάνει τη δουλειά του είναι εκπληκτικό.. Βελτιώθηκε από το παλιό (στα 150 τώρα) στο CPU και στο video (720p πλέον) όπου και έπασχε ελαφρώς και για όσους του ένοιαζε. Με ανταγωνιστή το LG L5 II Duos που στοιχίζει 140€ με χειρότερα specs το αναμένω στα 180€ το πολύ.. Θα βολέψει πολλούς που θέλουν α) μικρό β) επώνυμο γ) δίκαρτο δ) αξιοπρεπή κάμερα/βιντεο.

To Moto G ΠΟΛΥ ενδιαφέρον (!) αλλα δεν βλέπω να είναι δίκαρτο.. μη συγκρίνουμε ανομοιογενή πράγματα λοιπόν. (ελλάδα θα έρθει το g?).

Παπαδόπουλος Σωτήρης

Προτιμώ το Samsung galaxy core duos , με λίγα παραπάνω ευρώ

Γιώργος

Παιδιά το παράγγειλα πριν λίγες μέρες χωρίς να το έχω ακόμα στα χέρια μου και δεν ξέρω αν άξιζε!!!κοιτώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν βρήκα μεγάλες διαφορές από το galaxy siii mini αν εξαιρέσεις την μνήμη και τον τύπο της οθόνης αφής!!!!ελπίζω να μην πάνε τα χρήματα μου χαμένα!!!!

Danae t.

Το κινητο το εχω εδω και ενα μηνα και ειναι τελειο!Καταπληκτικη καμερα,ειναι τελειο!Δεν ειναι απο τα πιο μικρα που εχω δει παντως δεν ειναι ουτε μεγαλο ουτε μικρο!Παρτε το αξιζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.