Samsung Galaxy S Light Luxury με Snapdragon 660, 4GB RAM και Infinity Display;

Samsung Galaxy S Light Luxury snapdragon 660 4gb ram 64gb, Samsung Galaxy S Light Luxury με Snapdragon 660, 4GB RAM και Infinity Display;

Το Samsung Galaxy S Light Luxury, το οποίο γνωρίζαμε σαν Galaxy S8 Lite μέχρι σήμερα, αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας και η Samsung θέλει να το προωθήσει σαν μια πολυτελή συσκευή με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή.

Η Samsung ενημέρωσε πως η παρουσίαση του Galaxy S Light Luxury θα γίνει μπροστά σε εκατό άτομα στα γραφεία της εταιρείας στο Πεκίνο, και φαίνεται πως έχουμε μια mid-range πρόταση με τεχνικά χαρακτηριστικά που δε θα αφήσουν παραπονεμένους τους καταναλωτές.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη Infinity Display στις 5.8 ίντσες ανάλυσης Full HD+, ενώ στην εσωτερικό θα βρούμε το Snapdragon 660, 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης τα οποία μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση καρτών microSD.

Η κύρια κάμερα αποτελείται από μονό φακό στα 16MP ενώ η εμπρόσθια θα βρίσκεται στα 8MP, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στα δεξιά της οπίσθιας κάμερας, ενώ η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 3000mAh.

Το Samsung Galaxy S Light Luxury θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo, θα κυκλοφορήσει για την αγορά της Κίνας ενώ είναι άγνωστο το πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε αγορές εκτός Κίνας.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

s light luxury?! δλδ σαν να σ λενε οκ specwise θα ειναι χαμηλων τονων ( light ), αλλα τιμολογιακα θα βαραει κοκκινο ( luxury )?

Agnostos13

@NtinosMD:
Όχι…
Eίναι γι αυτούς που θέλουν να λένε οτι έχουν hi-end μουράτη συσκευή αλλά δεν τους βγαίνουν τα λεφτά. Προκειμένου λοιπόν να τα δώσουν στις κινεζοεταιρείες σου λέει η Samsung…έλα εδώ…σου έχω συσκευή που είναι ίδια με το S8 σε τιμή mid-range! Και για να μην νομίζεις οτι σε κορόιδεψα και σου έδωσα δευτεροκλασάτη είναι και luxury edition!

Τακης

Δεν νομιζω να ερθει προς τα εδω γιατι δεν νομιζω να την προτιμησει καποιος. Μονο τιμολογιακα να το παρεις , το Α8 ηταν 400 αυτο το S Luxury edition (εχει και το S για να μην ξεχνιομαστε) θα εχει σιγουρα 499ευρω οταν το s8 αυτην την στιγμη ειναι στα 474

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.