Το Samsung Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει με πέντε κάμερες;

Samsung Galaxy S10 πέντε κάμερες, Το Samsung Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει με πέντε κάμερες;

Οι φήμες για το Galaxy S10 της Samsung που αναμένεται στις αρχές του 2019 δε σταματούν, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα είναι εφοδιασμένο με πέντε κάμερες.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Νότιο Κορέα, κάνουν λόγο πως θα έχουμε τρεις συσκευές της σειράς Galaxy S10, ενώ το η κορυφαία έκδοση από τις ναυαρχίδες της Samsung θα διαθέτει πέντε κάμερες συνολικά, τρεις στην πλάτη και δύο selfie κάμερες, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας.

Επιπλέον, αυτό το νέο χαρακτηριστικό, εφόσον η πληροφορία αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, θα είναι η κύρια διαφορά ανάμεσα σε Galaxy S10 Plus και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς S10, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε στην επίσημη παρουσίαση των συσκευών στις αρχές του 2019.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

ΡΕΕ
Μη βάζετε παραπλανητικούς τίτλους στις ειδήσεις!
Γράψτε συνολικά πέντε κάμερες!
Πραγματικά τα τελευταία χρόνια το techblog με έχει κουράσει με όλο το clickbaiting και τα κακογραμμένα άρθρα, και δεν είναι ένα και δύο, είναι πολλά!
Διαβάζω τη σελίδα από την αρχή της σχεδόν και πλέον την έχω σιχαθεί
Όσο έγραφε τα άρθρα μόνο ο Κώστας όλα κομπλέ, τώρα που δεν έχει χρόνο και μπήκαν πολλοί αρθρογράφοι η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα
Έλεος δηλαδή!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το μεγαλύτερο δίλημμα ειναι παμε!

1.για μια φθηνη συσκευη 5,8 που μας βολευει σαν μεγεθος? (s9)
2.για note 9με τα μαγικά του?
3.s10 με καμερα που θα διαλύσει τα παντα στο διαβα της και αναγνώριση δακτυλικου στην οθονη αντί την αβολη θεση του note

υγ.
Λευτέρης και γω τρελαίνομαι όταν βλεπω hoaxes και clickbaits.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

Αν θελετε να ενημερωθείτε σωστα απλα διαβαστε τι λεει το πλήρες άρθρο του forbes για το s10 Yes, you should start getting excited about the Galaxy S10. Why? Because not only have leaks told us to expect an all-new design, ’ultrasonic’ in-display reader, fast updates and a true Face ID rival, now Samsung itself has confirmed this 10th-anniversary phone will be much more than a normal upgrade… The comments (picked up by SamMobile), come from none other than Samsung Mobile division CEO DJ Koh. Speaking to Chinese media this week, he boasted that design changes to the Galaxy S10 design will be “very significant”. And he promised a crowd-pleasing upgrade as well. The Galaxy S10 will be Samsung’s most ambitious smartphone in years. Concept pictured.CONCEPT CREATOR When pushed for specific details Koh declined, but his statement not only means Samsung has officially confirmed the device for the first time. It also lends considerable credence to multiple reports that Samsung will cut away almost all bezels from the phone and dramatically increase its size. Furthermore, Koh did give away one extra titbit revealing the Galaxy S10 will be released in “amazing” colours. Given Samsung has been criticised for a) not being… Συνέχεια »

kostas

τρεις συσκευες και η μεγαλη θα εχει 1700 ευρω….παμε στοιχημα???

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

kostas το ιδιο λεει και το forbes στο τέλος…
the only downside being the eye-watering price of the top model.
And I wonder where Samsung got that idea…
λέγοντας οτι η τρελή τιμή που θα δουμε στο νεο μοντέλο θαναι ιδεα παρμένη απο αλλου… (υπονοώντας φυσικά την Apple! )

πραγματικά η apple κανει τρελη ζημια στις τσέπες ολων μας έμμεσα η άμεσα σπρώχνοντας τις τιμές ολοένα προς τα πάνω…

kostas

Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš
εγω ειμαι φαν και των δυο εταιριων.εχω ενα s7 edge και ενα ipad pro 10.5
και τα δυο ειναι τρομερα.στο κινητο θα αλλαξω μπαταρια και θα την βγαλω αλλα 2,5 χρονια τουλαχιστον.και το ipad σκοπευω να το κρατησω οσο αντεξει….και αν αλλαξω κινητο, θα παρω 1-2 μοντελο πιο πισω.δεν ξαναδινω πλεον τοσα λεφτα

Enzo

Να γελάς και να κλαις είναι η Samsung! Προσθέτει κάμερες, πυρήνες και ram για να εντυπωσιάσει και επι της ουσίας δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα κινέζικο.

Αν θες value for money η λύση είναι Huawei. Αν θες το καλύτερο κινητό ανεξαρτήτως χρημάτων, η λύση είναι Iphone. Τέλος

JohnWave

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, καταρχάς το ξέρεις ότι στο S10 το απλό, δεν θα μπει τριπλή κάμερα.To πιθανότερο δλδ. Βέβαια αν η 3η κάμερα θα είναι wide angle, τότε απλά θα χάσεις αυτή τη δυνατότητα. Επίσης λογικά το S10 θα μεγαλώσει λίγο σε διαγώνιο οθόνης αφού τα bezels θα μειωθούν. Αυτό σημαίνει ότι θα φτάνεις λίγο δυσκολότερα το notification bar αν χειρίζεσαι τη συσκευή με το ένα χέρι. Όσο για την τιμή απομένει να δούμε ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η Samsung. Υπάρχουν τρεις δρόμοι : α) Να αυξήσει τιμές για να περάσει η σειρά S στο μυαλό του καταναλωτή ως premium/ανώτερη σε σχέση με τις ναυαρχίδες από Κίνα, άσχετα με το τι θα ισχύει στην πράξη. Μπορεί να πουλήσει λιγότερες συσκευές αλλά θα έχει υψηλότερο κέρδος ανά μονάδα. Αυτός είναι ο “Apple δρόμος”. β) Να παραμείνει στις ίδιες τιμές ώστε να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι της Apple και να μην απομακρυνθεί πολύ από τις τιμές των ναυαρχίδων των ανταγωνιστών της Κίνας. γ) Να μειώσει τιμές φοβούμενη πολύ τον ανταγωνισμό από την Κίνα. Το “γ” το θεωρώ απίθανο, το “β” πιθανό και το “α” το πιθανότερο. Δεν νομίζω όμως ότι η αύξηση θα είναι τρελή. Αν το S9+ κυκλοφόρησε στα… Συνέχεια »

@Λευτέρης

Καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σου στο άρθρο. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως όταν αναφερόμαστε σε φημολογία σχετικά με τις κάμερες ξεκαθαρίζουμε το ότι θα έχει Χ κάμερες στο πίσω μέρος, Υ selfie κάμερες. Όταν όμως δεν αναφέρουμε που ειναι οι κάμερες, ενοούμε συνολικές στον αριθμό. Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφερόμαστε στο συνολικό αριθμό.

Έτσι έγινε και στο άρθρο για το LG V40 όπου αναφέρουμε “…ανακοινώνεται με 5 κάμερες;” εννοώντας στο σύνολό τους.

https://techblog.gr/mobile/to-lg-v40-anakoinonetai-to-septemvri-me-5-kameres/

Ενώ για το Nokia smartphone με τις 5 κάμερες στην πλάτη, αναφέρουμε “…πέντε κάμερες στο πίσω μέρος”.

https://techblog.gr/mobile/real-life-fotografia-deichnei-to-nokia-smartphone-me-tis-pente-kameres-sto-piso-meros/

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

kostas νομίζω πολύς κοσμος σκέφτεται ετσι…

πχ προτιμω στις διακοπες μου να ξοδευω 1000 – 1200euro αντι 600 + αλλα 600 σε κινητο…

με αυτή τη λογικη σκέφτομαι το θηριο note9 512giga και να το κρατησω χαλαρά 6 χρονια…

τι θα μου λειψει με τέτοια καμεραρα? μπαταρια? με 8giga ραμ? με τετοια οθοναρα, ηχειαρες και storage στο μελλον?? + oτι ειναι δικαρτο!

μονο λιγο τα καλα games φοβαμαι γιατι ο exynos δεν ειναι και οτι καλύτερο….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

johnwave ναι και γω νομίζω το σεναριο Α ειναι το επικρατεστερο…

θα λανσαρει αντι δυο, 3 συσκευες φέτος μιμούμενη ξανα τον μπαμπά Apple και θα αυξήσει εκ νεου τις τιμες προς τα πάνω, πάλι μιμούμενη τον μπαμπά Apple

Φωτης

Enzo@ + 1000 φιλε!!!Αν κ τα note μαζι με τα iphone x ειναι μια κατηγορια απο μονα τους θα πω αυτο για την samsung..Α ρε iphone που σας χρειάζεται..Μακαρι να ειναι μεμονωμένο περιστατικό..Note 9 πήρε φωτιά κ εβγαζε καπνούς μετα απο υπερθέρμανση..Να βρασω τοτε την υδροψυξη..Ξυπνάνε μνήμες απο την μαυρη εποχή του note 7..

Pelopidas

Καποιο κινητο με 22 καμερες, 8 φλας και 4 SIM θα παραχθει ποτε;
Ετσι για να ξερουμε που βαδιζουμε βρε αδερφε.

Αντι να αναλυσκονται ολοι οι κατασκευαστες σε αχρηστα features, γιατι δεν φτιαχνουν κατι πραγματικα χρησιμο; Stylus, για παραδειγμα, πρεπει να προσφερει μονο η Samsung; Η καινοτομια πρεπει να εχει στοχο τον καταναλωτη και οχι την καινοτομια αυτη καθεαυτη.

Τι αλλο εχω να προτεινω; Αμισθι τιποτα. Ως γνωστον, το New Product Development, πρεπει να αμοιβεται. Και καποιοι το εχουμε σπουδασει αυτο, εξ΄αυτου του λογου εκνευριζομαστε με τις 40 καμερες και τα σχετικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.