Samsung Galaxy S21 series: Έρχονται χωρίς ακουστικά και φορτιστή στο πακέτο αγοράς

Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 series: Έρχονται χωρίς ακουστικά και φορτιστή στο πακέτο αγοράς

Η Samsung θα ακολουθήσει τα βήματα της Apple και θα προσφέρει τα smartphone της σειράς Galaxy S21 χωρίς ακουστικά και φορτιστή στο πακέτο αγοράς. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον ρυθμιστικό οργανισμό Anatel της Βραζιλίας, αν και ήδη υπήρχε η εν λόγω φήμη εδώ και καιρό.

Ο οργανισμός προειδοποιεί για την έλλειψη φορτιστή και ακουστικών στο πακέτο αγοράς, αν και από όσο γνωρίζουμε στη Βραζιλία η Samsung θα πρέπει να προσφέρει ξεχωριστά έστω τον φορτιστή. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όπως τα iPhone 12, τα smartphones της σειράς Galaxy S21 θα περιέχουν μόνο το καλώδιο φόρτισης Type-C και τίποτα άλλο από παρελκόμενα εντός της συσκευασίας.

Η Samsung βέβαια είχε προλάβει να κάνει το troll της στην Apple για την έλλειψη φορτιστή, όμως τελικά ακολουθεί τα βήματα της. Επίσης, μπορεί εμείς στην Ευρώπη να έχουμε ακουστικά στο πακέτο αγοράς, όμως στην Αμερική έχουν ήδη αφαιρεθεί από την έλευση της σειράς Galaxy Note 20. Το θέμα είναι βέβαια να δούμε ποια θα είναι η δικαιολογία της εταιρείας.

Εσείς τι πιστεύετε; Σας επηρεάζει ή όχι η έλλειψη φορτιστή και ακουστικών;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aggelos

Δεν φταίει η Samsung και η Apple , αυτοί που αγοράζουν τα κινητά τους φταίνε που είναι θύματα.

Στέλιος

σωστός!!!!!!!!!!!!!!

Konstantine

Μετά σας φαίνεται ακριβό το Mate 40 pro (& ας μην κυκλοφόρησε ακόμα εδώ). 900 ευρώ θα ξεκινάει το πλαστικό s21 με αποκορύφωμα τα 1350 του ultra(& χωρίς micro sd). & καταλήγετε χωρίς φορτιστή & ακουστικά. Περίφημα…πρώην κάτοχος s7 edge(φανταστικό) & s20 ultra(αποτυχία)

Κάτοχος Huawei p40 pro(τέλειο)

SUPS 👨‍⚖️

απατα θα πανε τ πλαστικα και το ξερουν απλα θελουν να προωθησουν το ultra μοντελο….Παρολ αυτα με παρεξενευει καθως το s20+ εκανε εξαιρετικες πωλησεις.

warrior1

Ειμαι κατοχος του S20+ ειναι κινηταρα

Konstantine

Ήμουν του ultra & δυσαρεστήθηκα. Παρεμπιπτόντως το s20 plus το έχει ένας φίλος μου & με εξέπληξε ευχάριστα. Κάμερα καλύτερη από ultra & ας είναι 12άρα.

Γιωργος

Δεν πανε απατα (δυστυχώς).. Δες πόσο πουλαει η σειρα Galaxy A…. Με τιμες στο θεο και πλαστικα κινητα.

SUPS 👨‍⚖️

για τη σειρα Note και οπου να ναι s21 εννοουσα

Konstantine

Επειδή έχω μια καλή γνώμη & για τα δύο (το ultra το είχα, το plus το έχει ένας φίλος μου) μπορώ να πω δικαίως έκανε καλύτερες πωλήσεις.

GeoT29

Αποτυχία το s20 ultra?? οτι να ναι ρε φιλε…

Konstantine

Όχι ότι να ναι. Είσαι κάτοχος & ξέρεις? Κάμερες, θερμοκρασία, μπαταρία. & αν δεν πιστεύεις εμένα δες & τα reviews. Κρίμα γιατί μπορούσε να κάνει τη διαφορά. & όπως είπε ένας πιο πάνω, καλύτερο ήταν το s20 plus. Ας δούμε τα καινούργια & ξαναμιλάμε.

GeoT29

Προφανώς και το έχω εδώ και 4 μήνες και εκφέρω την άποψή μου. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι η μπαταρία που στα 120Hz με φουλ χρήση όλη μέρα απλά πρέπει να το φορτίζω για την επόμενη. Κανένα πρόβλημα θερμοκρασίας οτι και αν του τρέξω και σοβαρά η κάμερα στα αρνητικά? Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, απλά μην λέμε ανακρίβειες απλά για να τις πούμε.

Konstantine

Καθόλου ανακρίβειες & όταν μπαίνω να σχολιάσω, που δεν το κάνω συχνά, λέω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Εγώ που το είχα πάρει day 1 από κωτσόβολο παρατήρησα με χρήση στα 120hz με φουλ χρήση δεν έβγαινε η μέρα. Η κάμερα δεν εστίαζε καλά. Μόνο η υπερευρυγώνια ήταν καλή διότι & ο τηλεφακός ήταν για πέταμα. Όσον αφορά τη θερμοκρασία η αλήθεια είναι ότι στη φουλ χρήση την καταλάβαινες για τα καλά. Ενάμιση μήνα το κράτησα & γειά σας. Όπως εκφέρεις τη γνώμη σου ως κάτοχος της συσκευής, έτσι την εκφέρω & γω ως πρώην κάτοχος της. Μπορεί με τα update να διορθώθηκαν κάποια πράγματα, ωστόσο όταν παίρνω συσκευή δεν μπορώ να περιμένω να περάσει κάνα εξάμηνο για να δω τί μπορεί να κάνει. Με 1400 ευρώ έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις & καλά κάνω. Αυτά από μένα.

Τακης

λυπηρό…η Samsung ακολουθεί, οτι κάνει η Apple, που δυστυχώς ειναι εις βάρος των καταναλωτών! Εκεί που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, γίνεται θιασώτης, της δήθεν εξέλιξης.

Panos

Μ’ αρέσει που την κορόιδευε την Apple η Samy για τους φορτιστές και τώρα βαδίζει στα βήματα της… Ε ρε ξεφτίλες που είναι οι Κορεάτες

SUPS 👨‍⚖️

ενταξει εδω μεσα μερικοι τ λεγαμε οτι θα το κανουν ολοι οπως το jack και μας λεγανε fanboys…Περαστικα σας…Ξαναλεω ομως οτι η ΕΕ δεν προκειται να τους εμποδισει, οποτε μονο αν καθε χωρα ξεχωριστα νομοθετησει την υποχρεωση να τα εχουν…αν και αμφιβαλλω οτι τους ενδιαφερει…

Konstantine

Όπως η Γαλλία, όπου τα iPhone πωλούνται τουλάχιστον με ακουστικά.

Chris

Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά όλο αυτό μου κάνει λίγο κατάντια!
1ον αντιγράφει την apple σε ότι “περικοπή” έχει κάνει και 2ον, εκτός αυτού, μας τα κοστολογουν ένα βουνό λεφτά και τσιγκουνεύοντε ένα φορτιστή και ενα ζευγάρι ακουστικά που μπαίνανε και στις πιο φθηνές συσκευές.

SUPS 👨‍⚖️

Το ότι γλυτώνουν κόστη μερικά εκατομμύρια ενώ δεν μειώνεται η τιμή τους πώς σου φαίνεται για αρχή?

Antonis Marinos

Για να τα λέμε σωστά για όλους και όχι μόνο να κοροϊδεύουμε την Apple, ναι μεν υπάρχει Οδηγία (2014/53/ΕΕ) για συμβατότητα συσκευών με τυπικό/κοινό φορτιστή, αλλά (α) η Οδηγία δεν λέει πουθενά περί ΜΗ παροχής φορτιστή (ή ακουστικών), και (β) είναι προφανές ότι οι πιο μεγάλες συσκευές με μεγάλες μπαταρίες θα χάσουν την fast-charging δυνατότητα που έχουν φορτίζοντας από τον ειδικό φορτιστή (όπως τα Samsung).

Άρα οι αφαιρέσεις εξαρτημάτων και γενικά παροχών από το προσφερόμενο πακέτο είναι για καθαρά οικονομικούς λόγους και τίποτα άλλο, έστω και των 30-40 ευρώ που κοστίζουν (retail) ο φορτιστής και ένα καλό ενσύρματο handsfree.

Τουλάχιστον εγώ στο Ultra πρόλαβα και τα δύο, οπότε για την ώρα την έχω γλυτώσει…

jonjon

Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί! Αν έβγαζαν ένα πρόγραμμα να επιστρέψεις τους παλιούς φορτιστές και ακουστικά για ανακύκλωση και να έχεις μία γενναία έκπτωση στην τιμή δεκτών.

Last edited 3 years πριν by jonjon
JohnWave

Ξεφτίλα πραγματικά. Όποια αισχροκερδή κίνηση κάνει η Apple, δίνει αμέσως την ελευθερία στους ανταγωνιστές της να κάνουν την ίδια. Και το κακό είναι πως αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική και οι υπόλοιπες εταιρίες. Ακόμα και η Xiaomι όσο θα μεγαλώνει τόσο θα αισθάνεται πιο ελεύθερη να ακολουθήσει και εκείνη αισχροκερδείς πολιτικές. Το θέμα είναι να μη γίνει η αρχή και το πρόβλημα είναι ότι η Apple πάντα θα κάνει την αρχή γιατί έχει μονοπώλιο στο λογισμικό της και κατάλληλο πελατολόγιο.

VasiliS20

Ρε Ελληναρες, τι γκρινιάζετε; εδω έχετε την αγαπημένη σας Xiaomi που χαρίζει πράμα. Παρτε τα Xiaomi και αφήστε την Apple και την Samsung να κάνουν αυτό που πιστεύουν. Νομίζετε δεν γνωρίζουν οτι υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες; Απλώς κατάλαβαν οτι πλέον δεν εχει σημασία το μερίδιο αγορας, αλλα τα κερδη απο τις υπηρεσίες που πουλάς. Αγοράζεις Samsung κινητό και πλέον εχεις 3 χρόνια αναβάθμιση και service όπου και να πας.
Α χαριζω type-c φορτιστές. Εχω 3,4 που κάθονται.

SUPS 👨‍⚖️

Αν δεν την ένοιαζε την Apple το μερίδιο αγοράς δεν θα έβγαζε 5 διαφορετικα iphone φέτος και θα έμενε με δύο όπως παλιά…

Δημητρης

Κρατήστε στα χέρια ένα Sony Xperia 1 ii καί ξανασυζηταμε….

Paschalis

ε είναι να σε πιάνει μια αηδία …

Ηλίας

Χαχαχα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.