Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3, Android 4.4 KitKat από τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που διέρρευσε, ξέρουμε ποιες θα είναι οι πρώτες συσκευές της Samsung που θα λάβουν την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat. Όπως θα περιμένατε, οι πρώτες που αναμένεται να αναβαθμιστούν, είναι οι ναυαρχίδες της εταιρείας, αυτής και της προηγούμενης χρονιάς, οι Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3 και Samsung Galaxy Note II. Σε λιγότερο από δύο μήνες από τώρα περίπου τα Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3 θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4 KitKat, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2014, ενώ οι άλλες δύο ναυαρχίδες θα “πάρουν” Android 4.4 KiKat την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου του 2014.

Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του Android 4.4 KiKat είναι το Project Svelte, ο αντικαταστάτης του Project Butter. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, o κάτοχος μίας συσκευής με Android 4.4 KitKat μπορεί να έχει μία πιο στρωτή εμπειρία στο UI, καλύτερη διαχείριση της μνήμης και καλύτερο multi-tasking. Δυστυχώς, η προέλευση του roadmap που διέρρευσε δεν μπορεί να ελεγχθεί και έτσι χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί.

Android 4.4 KitKat, Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3, Android 4.4 KitKat από τον Ιανουάριο
Android 4.4 KitKat, Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3, Android 4.4 KitKat από τον Ιανουάριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Θα έχει και συνέχεια το έργο . Αυτά παθαίνεις άμα κάνεις νερά στο τρένο .(tizen ) κτλ.ο νοών νοητο

johnathan elizoglou

Μακαρι να ερθει και το 4.3 στο σ4 ( αν μπορει και εχει ερθει ας μου πει καποιος)
Αλλα καλοδεχουμενο το 4.4 !!!!

Βαγγέλης

Jonathan ποιος ο λόγος να ξοδέψει χρόνο και χρήμα στην έκδοση 4.3 από τη στιγμή που υπάρχει νεότερη και καλύτερη (4.4) έκδοση διαθέσιμη; Εννοείται κατευθείαν στην 4.4. Αν είχε στα πλάνα να βγάλει και ενημέρωση για την 4.3 θα έπρεπε να το έχει κάνει πριν την ανακοίνωση της 4.4. Άσε που νομίζω ότι έχει βγάλει εδώ και καιρό 4.3 για το s4 (δεν ξέρω για ποιες χώρες αλλά έχει βγάλει).

Sotiris

Καλά δεν νομίζω ότι θα ειναι μόνο οι πρώτες μάλλον θα ειναι και οι μοναδικές συσκευές που θα αναβαθμίσει η samsung. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιονιά….!

dimitris

Παιδια εγω κανα μηνα περίπου εχω την 4.3 ελληνικο ειβαι το κιν.Εντάξει καλη αλλα μπορουσε να ηταν και καλητερη…περιμένουμε δηλ. 4.4….
Ερωτηση γιατι επανω στην φοτο εχει το s4 το οκταπυρηνο I 9500 και οχι το 9505??

lorentzos

Και την 4.3 που εχω εδω και ενα μηνα περιπου στο S4 το μονο που βλεπω ειναι να κατεβαινει η μπαταρια σφαιρα Απο το πρωι 100% απογευμα 20% με κανονικη χρηση. Ασε καθε φορα που μπαινω ιντερνετ πεταει μηνυμα οτι καποια εφαρμογη θελει να σου κλεψει πληροφοριες και ολο την μλποκαρη αλλα δεν σου λεει ποια ειναι. Και δεν το κανει μονο σε εμενα αλλα και σε Note 3 με μαμησια 4.3. Κοινος για τα μπαζα εκδοση……

P@NOS

Πραγματικά μένω έκπληκτος!! Θα αναβαθμίσει το S3 στην 4.4??Τα αντίστοιχα της HTC(ONE X) και LG(OPTIMUS 4X) έκλεισαν την καριέρα τους στην 4.2.2!! εδώ η ίδια η GOOGLE δεν θα δώσει την αναβαθμηση στο GALAXY NEXUS που ανακοινώθηκε λίγους μήνες πριν…

LEFTERIS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…ΦΕΙΛΕ LORENTZOS…AYTO TO ΜΝΜ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΝΟΧ ΔΕ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΖΕΙ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ…ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Ι9505 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???

P@NOS

LEFTERIS Ι9500 και Ι9505 μαζι πανε…

GeoLo

Παιδία μήπως έχετε ακούσει τίποτα για το S4 Mini??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!

aris

Δεν παει να κανει οτι θελει.εγω τελειωσα με δαυτους.νταξει καθε μερα ανοιγω wifi και μου κανει εγκατάσταση και απι ενα πρόγραμμα. Παιζουν με την συσκευη μου και δεν μου αρέσει. Αντε γεια καραγκιόζηδες

kostis

@ p@nos το 4Χ είναι επισήμως στην 4.1.2 και εκεί θα μείνει…

KostasB

Σήμερα ήρθε νέα ενημέρωση για το i9505. Έχει κωδικό I9505XXUEMK8. Το κινητό έχει γερμανική rom. Είναι ενημέρωση για βελτιώσεις. Όχι για νέα έκδοση Android.

Κώστας Νάκας

Επιτέλους ήρθε και επίσημα η 4.3 για το s3!!!

mits

Αναβάθμιση έγινε. Είμαι πλέον σε κιτ κατ στο note3 μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4 KitKat Google

Προειδοποίηση ασφάλειας για όσους έχουν παλιότερο Android smartphone

Οι χρήστες Android με παλαιότερες συσκευές λαμβάνουν ειδοποίηση ότι θα διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο hacking από την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4: Αποζημίωση 10 δολάρια θα λάβουν οι κάτοχοι για τα fake benchmark

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια οφείλει στους κατόχους Samsung Galaxy S4 αποζημίωση για τα ψεύτικα benchmarks που είχε παρουσιάσει το 2013.

News Android Android Lollipop Samsung

Samsung Galaxy Note II: Μπορεί να μην αναβαθμιστεί σε όλες τις περιοχές

Μέσα στην εβδομάδα το τμήμα της Samsung στον Περσικό Κόλπο ανακοίνωσε ότι το Samsung Galaxy Note ΙΙ δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop, απογοητεύοντας πολλούς κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής. Στη συνέχεια ήρθε η Samsung Ισπανίας που είπε ότι θα αναβαθμιστεί εκτός απροόπτου.