Samsung Galaxy S4, Δοκιμάζεται η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat;

Καλά νέα έρχονται για τους κατόχους του Samsung Galaxy S4 (GT-i9500), φαίνεται ότι η Samsung έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει την έκδοση Android 4.4 KitKat και ίσως την διαθέσει σχετικά σύντομα. Ακούγεται όμως ότι αυτή δεν είναι αρκετά σταθερή ακόμα οπότε η Samsung θα έχει ακόμα δουλειά να κάνει με αυτή πριν το release της.

To Galaxy S4 είναι ένα από τα δημοφιλή smartphones της Samsung μαζί φυσικά με τη σειρά Galaxy Note που πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μόνο στην Νότιο Κορέα έχει πουλήσει πάνω από 10 εκ. τεμάχια από τότε που ξεκίνησε η σειρά.

Samsung Galaxy S4 Android 4.4 KitKat, Samsung Galaxy S4, Δοκιμάζεται η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστής Π.

https://techblog.gr/software/samsung-considering-android-4-4-kitkat-for-low-cost-devices-8729/ Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την αναβάθμιση των συσκευών του παραπάνω άρθρου σε 4.4 kit kat(έχω το s advance);;;;;;;

Λευτέρης

Αντε να δούμε!

gt77

Λες να με τρελανει κ να μην παω για το S5;;

Λευτέρης

φίλε @gt77 έχω και εγώ s4 και σκέφτομαι να το πουλήσω για το s5…πόσα λες να πιάνει τότε? εννοείται πως θα πάω για το s5 αν έχει eye scanner!!!

Φώτης

Note 3 η note 4..Για μενα ειναι μονόδρομος..Αν συνηθίσεις την οθονη δεν ξανα γυρνάς πίσω σε μικρότερη..Κ τα note γενικα ειναι πάντα διαφορετικα απο τα αλλα κινητά..

gt77

Λευτερη καθε χρονο πουλαω την προηγουμενη σειρα Sκ περνω την επομενη ξεκινωντας απο το s2.Εκτιμω οτι αν ερθει το s5 τον Απριλιο πες κ λιγο μετα να το παρεις τοs4 θα κοστιζει απο 300 με 350 παντα σε τι κατασταση θα ειναι κ απο που ειναι αγορασμενο …θεωρω απο σκρουτζ μπορει κ χαμηλοτερα εγω τοχω απο πλαισιο με εγγυηση μεχρι Ιουνιο του 15.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.

για το s3 εχει ακουστει τιποτα….? γιατι οσοι εβαλαν την 4.3 ακομα βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο………….

gt77

Λευτερη το s4 τον Απριλιο με Μαιο θα πιανει απο 300 με 350 τ ρα καποιο σκρουτζηδες πιθανον θα το δινουν κ κατω απο 300 κ θα το ξεφτιλισουν ηδη σημ το δα να το δινει καποιος 320 δηλ λιγο παραπανω απο s3. Πλακα μας κανουν;;

forneverarrow

Καλά… σε λίγο θα βγει το S5 και άντε γεια το update. Λέγαμε για την HTC αλλά τελικά και η Samsung μας δουλεύει. Όσο βλέπω το S4 κάθε μέρα με την 4.2.2 τρελαίνομαι! Πληρώνουμε τόσα για high end συσκευή και το S3 πήρε update σε 4.3 πριν από το S4!

Κωνσταντίνος

Για S4 mini ούτε λόγος.. Απογοητεύτηκα πολύ με την Samsung… Έχουμε μείνει εμείς με την 4.2.2, και το Xperia T (που είναι και 2 χρονών τηλέφωνο), παίρνει αναβάθμιση σε 4.3. Απαράδεκτο. Όλες οι εταιρίες βγάζουν αναβαθμίσεις για τα κινητά τους, ενω η Samsung, καθεται και αχολείται με μ@#!*&$ς. (Να βγάλει δάφορες άκυρες συσκευές!!..) Σκέτη απογοήτευση.

johnathan elizoglou

#Forneverarrow το σ4 έχει πάρει από τον Δεκέμβριο την 4.3 😉 στο λέω γιατί εγώ το αναβάθμισα !! Το πήρα από γερμανο.

doc77

Με το καλό να έρθει. ……

Panos

Αυτή είναι υποστήριξη! Να παρακαλάτε για μία κ τελευταία αναβάθμιση…

Stavros

Μεγάλη ξεφτίλα για της εταιρείες οι ναυαρχίδες τους να μην μπορούν να αναβαθμιστούν άμεσα η και καθόλου. Να χαρώ τα τετραπυρηνα και τα οχταπηρυνα. Τους έχει ξεφτιλίσει η apple για τα καλα.

Λευτέρης

λίγο άκυρο αυτό με την Apple.Μια συσκευή βγάζει,μόνο αυτή χρησιμοποιεί ios.Αρα δεν γίνεται να αργήσει ή να μην αργήσει!

gio

Δεν προσπαθω να καμω τον εξυπνο αλλα το moto g μου, των 155€, απο χθες το βραδυ τρεχει 4.4.2

Υγ: πρωην κατοχος της σειρας Galaxy

Αλέξανδρος Σ.

@ Λευτέρης, το ότι βγάζει μια συσκευή δεν αποτελεί δικαιολογία για τις άλλες εταιρίες ούτε μαξιλαράκι για να χαλαρώσουν… Αυτό είναι το καλό της Apple και εκεί έχει επενδύσει.. Κάθε εταιρία θα έπρεπε να προσφέρει ανάλογη υποστήριξη άσχετα με τον αν βγάζει ένα η περισσότερα κινητά.. Αυτή αποφασίζει για την τακτική που θα ακολουθήσει, συνεπώς η ελλιπής υποστήριξη αν και επηρεάζεται από το γεγονός ότι πολλές εταιρίες βγάζουν αρκετά μοντέλα, δεν παύει να αποτελεί μειονέκτημα.

Όπως και να χει, μια χαρά ημερομηνία είναι για το s4, και μάλιστα αρκετά γρήγορα την έδωσε και σε σχέση με άλλες εταιρίες, αρκεί βέβαια να λειτουργούν όλα ρολόι, αποφεύγοντας τα λάθη των προβληματικων πρόσφατων αναβαθμισεων.

Makis

Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά τελικά όλες αυτές οι πολυπόθητες αναβαθμίσεις δε λένε και τίποτε ουσιαστικό. Να μου πείς από Froyo σε KitKat, ναι, αλλά από 4.2.2 σε 4.3…εντάξει δεν έγινε και τίποτε. Νομίζω πρέπει να τις “ξεχάσουμε” και να ηρεμήσουμε…άσε τα κολλήματα που τρώνε μετά οι συσκευές και ψάχνουμε να δούμε τι έγινε, ή ακόμη και να αγοράσουμε καινούριο, πάλι.

Mike GTi

Εγω εχω το note 3 και το κινητο ειναι κατι παραπάνω απο άριστο. Εφόσον ειναι αριστο γιατι να κλαψω αν δεν παρω το kitkat η το kinder bueno. Μην τρελαίνεστε με τις αναβαθμίσεις. Καθε τι νεο καλο είναι δεν λεω αλλα αν εχεις καλη βαση δεν χρειάζεται παντα να περιμένεις.

forneverarrow

@johnathan: φίλε μένω Κύπρο και το πήρα από Κυπριακό κατάστημα. Έχει άλλο firmware εμάς εδώ. Αφού τσεκάρω κάθε μέρα από το Kies και από το update του κινητού και μου λέει ότι η τελευταία έκδοση είναι η 4.2.2!

Enki

φιλε μου απο κυπρο θα εχεiς το i9500..ας ερθει νε το καλο η κιτ κατ κ βλεπουμε!!παιδια ενα ειναι τηλ …samsung galaxy s4 lte-a E330s

forneverarrow

@Enki: το i9500 έχω. Αλλά γιατί δεν βγάζει το update σε 4.3?

john

Εγω εχω το s4 lte-a e330s και την εκδοση 4.3 την εχω 3 μηνες βλεπεις τους κορεατες τους προσεχουν πολυ…

MANOS

@forneverarrow μήπως είναι στο χέρι του παρόχου σου?
Σε όλη την Ευρώπη η unlocked συσκευές την έχουν πάρει από Oκτώβρη/Δεκέμβρη

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Για το S4 zoom ξερουμε κατι?

doc77

S4 από Γαλλία , αναβάθμιση από Οκτώβριο έχω λάβει!

Marios

@forneverarrow κι εγώ από Κύπρο πήρα το S4 από κατάστημα της Cyta και έχω πάρει την αναβάθμιση από τον Δεκέμβριο…..

Δημητρης

Εμενα απο Γαλλια και εχω παρει την 4.3 απο τον οκτωβρη…..Galaxy S4 GT-I9505

george

Παιδιά εγω εχω το s4 το πείρα απο Γαλλία και εχω την αναβάθμιση απο τον Οκτώβριο ….. και το s4 και το note 3 κατσ την γνώμη μου εινσι μεσα στο top 5 smartphones 2013-2014 (μέχρι στιγμής) το άμα θα κάνετε μια αναβάθμιση από 4.2.2 σε 4.3 δεν λέει πολλά …Εγώ πού το έχω δεν βλέπω καμία σημαντική διαφορά γιαυτό. ..just relax και περιμένετε το kitkat 4.4 😉

nash

Εχω το Galaxy S4 GT-I9505.. Μήπως ξερετε ποτε θα παρουμε την KitKat 4.4; Στην Ευρωπη κυκλοφόρησε απο Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.