Η τιμή των Samsung Galaxy S4 και Galaxy S4 mini Black Edition στην Ελλάδα

H Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διάθεση των Samsung Galaxy S4 και Galaxy S4 mini Black Edition στην ελληνική αγορά. Τα νέα facelift Galaxy έχουν πίσω καπάκι (πλάτη) από πλαστικό που θυμίζει δέρμα και εναρμονίζεται με τη σχεδιαστική γραμμή που πρώτο εισήγαγε το Galaxy Note 3. Περιλαμβάνουν 8 νέα wallpaper καθώς και πολλούς νέους ήχους κλήσης.

Η συσκευή πωλείται σε μία κομψή μαύρη συσκευασία και συμπληρώνεται από σετ αξεσουάρ, όπως φορτιστής, καλώδιο δεδομένων και ακουστικά σε μαύρο χρώμα.

Σύμφωνα με την Samsung Electronics Hellas, “Οι νέες αυτές εκδόσεις προσφέρουν στους καταναλωτές την καινοτόμα τεχνολογία των Samsung Galaxy S4 σε συνδυασμό με premium σχεδιασμό”.

• Samsung Galaxy S4 Black Edition: Τιμή 499 ευρώ
• Samsung Galaxy S4 mini Black Edition: Τιμή 449 ευρώ

Samsung Galaxy S4
Το Galaxy S4 διαθέτει Full HD Super AMOLED οθόνη 5 ιντσών (441ppi), προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και έμφαση στη λεπτομέρεια. Εξοπλισμένο με μια ισχυρή οπίσθια κάμερα 13 MP και τη λειτουργία “Dual Camera” επιτρέπει στον χρήστη την ταυτόχρονη χρήση της εμπρόσθιας και οπίσθιας κάμερας. Στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Galaxy S4 περιλαμβάνονται οι λειτουργίες “Air View” και “Air Gesture” καθώς επίσης η λειτουργία S Health.

Samsung Galaxy S4 mini
Με οθόνη 4,3″ qHD Super AMOLED, βάρος μόλις 107 γραμμάρια, το Galaxy S4 mini μεταφέρεται εύκολα. Χαρακτηρίζεται από υψηλές επιδόσεις, καθώς είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή 1,7 GHz, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτελούν γρήγορα και εύκολα δύσκολες και απαιτητικές εργασίες. Το Galaxy S4 mini υποστηρίζει πολλές “έξυπνες” λειτουργίες και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο Galaxy S4 και έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν κάθε πτυχή της ζωής μας.

, Η τιμή των Samsung Galaxy S4 και Galaxy S4 mini Black Edition στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Premium και πλαστικό δε πάνε μαζί..

Dimitris F.

Πιστεύω οτι αυτός ο σχεδιασμός ταιριάζει περισσότερο στο S4 παρά στα Note 3..!

Λευτέρης

Το καπάκι κάνει και στο galaxy s4 I9505 σαν ανταλλακτικό ή δεν ταιριάζει? τόσο καιρό το ψάχνω αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει! 😉

nikos

Πολύ μικρή η διαφορά στην τιμή για δύο κινητά που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους…αν κάποιος θέλει να πάρει κάποιο από τα δύο(αν και σε αυτά τα λεφτά βρισκεις 10 φορές καλύτερα smartphone) δεν νομίζω να τσιγκουνευτεί τα 50€ ώστε να πάρει το πολύ καλύτερο sgs4

Τομ

Αυτο που βλεπουμε στην εικονα πιο ειναι; Πολυ ομορφο

johnyM

εγώ που το έχω μια βδομάδα τώρα μπορώ να πω οτι είναι ωραίο εμφανισιακά το μόνο που αλλάζει είναι το καπάκι που είναι σαν του note 3 και γενικά το μαύρο τελείως χρώμα του..και κάποια extra wallpapers και ήχοι..το μόνο κακό είναι οτι δεν έχει πάρει την 4,4 ακόμα..
@ λευτερης..σε black mist κάνει και δεν έχει μεγάλη διαφορά μπροστά με πίσω… 😛

Λευτέρης

Κάτι ήξερα και πήρα το Black Mist! 😛 ευχαριστώ!

KostasB

Και γω θέλω το καπάκι πίσω. Νομίζω θα ταιριάζει και στα απλά μαύρα.

Spiros

@τομ ειναι to galaxy s4 mini

Tom

@Spiros

Ξερουμε αν το s4 black θα εχει επισης τετοιο καπακι.

Οχι τιποτα αλλο με ψηνει αν ειναι ετσι αντι να παρω κατι νεας γενιας να παρω το s4.

Sot11

Το συγκεκριμένο s4 ειναι με τον sd 800 η με τον 600 όπως το πρώτο μοντέλο;;;;

Τομ

@Sot ε με τον 600 αν ηταν με τον 800 το GS5 δεν θα ειχε λογο υπαρξης 😀

Sot11

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα ρωτάω γιατι ειχε βγει και μια έκδοση του s4 με τον 800 οπότε σκέφτηκα μήπως ειναι βασισμένο σε αυτη την έκδοση το συγκεκριμένο.

Αντρέας

Πολύ πιο ωραίο

V Ambos

Γιατι μπερδευτικα τωρα νεο S4 ειναι αυτο ?? Και μενα το καπακι πισω με ενδιαφερει εαν ειναι το ιδιο με το mini. Παρακαλω για περεταιρω διευκρινισεις επι του θεματος……

V Ambos

Ώραια ψάχνοντας στο γοογλε υπάρχει στη Γερμανία με 394. Μέσα σε λίγες μέρες έπεσε η τιμή. Το μίνι 255 ευρώ.

Theo

Πως γίνεται το κανονικό s4 να πωλείται 689 ευρώ και αυτό μόνο 499 ;; Μιλάω πάντα για κανονικές τιμές κι όχι σκρουτζ. Επίσης κάτι άκυρο, έβγαλαν τα air view και air gesture από το s5 ; Γτ δεν αναφέρεται πουθενά. 😕😕

karkavelas

“The problem is that the S4 Black Edition is available in the UK exclusively at Phones4U, which asks quite a lot of money for an unlocked unit: $830 (£499.89).”

Κώστα σίγουρα δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στην τιμή;

JohnGR

Theo, η επίσημη τιμή του S4 έχει πέσει στα 486€.

Solon

Ας φέρουν στην Ελλάδα το S4 9506 με τον Snapdragon 800 κι ας αφήσουνε τις Black editions στην ησυχία τους. Είναι η πραγματική ναυαρχίδα της Samsung αυτή τη στιγμή και δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα την στιγμή που οι αντίστοιχες ναυαρχίδες της LG και της Sony κυκλοφορούν εδώ και μήνες.

Konstantine

Κώστα, υπάρχει περίπτωση να δούμε κανά hands on του s4 black edition?

ignatios

καλησπερα στο techblog!Ρε παιδια το απλο s4 mini i9195 με το i9195 εχουν καποιες διαφορες εκτος απο την υποφαινομενη φυσικα??οπως πχ να θεωρηθει αλλο μοντελο,να εχει διαφορετικη υποστηριξη λογισμικου και τετοιου ειδους γενικα???

Panos

Καλησπέρα και από μένα, θα ήθελα μια μικρή διευκρίνηση όσο το s4 mini,εκτός από τα 16gb εσωτερική μνήμη που υποθέτω πως έχει τι διαφορες έχει με αυτό εδώ που κοστίζει 188 € ;; Η απλά έχει πέσει η τιμή του;
https://www.ebw.gr/el/Product/97895/Samsung-Galaxy-S4-Mini?

mpamphs

προτιμω το καπακι του note 3
αλλα εχω μια ερωτηση τι ειναι το nfc μπορει να μου πει καποιος

Νικολας

Ωραια,θα ηταν ωραιο να ειχε το s4 καπακι αλα νοτε 3,Μπαμπη το NFC(Near Field Connection) είναι να συνδεεις 2 κινητα αγγιζοντας τα καπακια τους,δηλαδη σαν να εχεις bluetooth απλα δεν κανεις ρυθμισεις και ακουμπάς τα καπακια των κινητων μονο.Αυτο το NFC είναι στο εσωτερικο του καπακιου του κινητου,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.