Samsung, Ετοιμάζει εκδόσεις La Fleur των Galaxy S4, Galaxy Trend, Galaxy Core και άλλων

Μετά την αποκάλυψη του Samsung Galaxy S4 mini La Fleur Edition στην αγορά της Γερμανίας την προηγούμενη εβδομάδα, η Samsung φημολογείται ότι ετοιμάζεται να διαθέτει και άλλα smartphones που θα ανήκουν στην ίδια σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει “La Fleur” εκδόσεις και των συσκευών Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Trend, Samsung Galaxy Core κ.ά.

Την δεύτερη εβδομάδα της νέας χρονιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Trend La Fleur Edition ενώ μία εβδομάδα μετά θα κυκλοφορήσει και το Samsung Galaxy Core La Fleur Edition.

Το Samsung Galaxy S4 La Fleur Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουάριου. Και αυτό όπως και τα άλλα κινητά θα διατεθούν σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης (όπως στη Γερμανία) και της Ασίας.

Samsung La Fleur, Samsung, Ετοιμάζει εκδόσεις La Fleur των Galaxy S4, Galaxy Trend, Galaxy Core και άλλωνSamsung La Fleur, Samsung, Ετοιμάζει εκδόσεις La Fleur των Galaxy S4, Galaxy Trend, Galaxy Core και άλλων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Πιο Κινεζιλα… πεθαίνεις… :-/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.