Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OTA

Σύμφωνα με αναφορές, ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat για το Samsung Galaxy S4 Google Play Edition. Μία μέρα αφότου ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης OTA για το HTC One Google Play Edition, ξεκίνησε και για την πρόταση της Samsung. Οι κατασκευάστριες εταιρείες και η Google, έχουν υποσχεθεί ταχύτατες αναβαθμίσεις του Android στις εκδόσεις Google Play των κινητών. Μάλιστα έχουν κάνει λόγο για εφάμιλλες στο χρονοδιάγραμμα με εκείνες της σειράς Nexus, και από ότι φαίνεται έχουν καταφέρει να κρατήσουν την υπόσχεση τους.

Μάλιστα, οι δύο αυτές συσκευές, δηλαδή τα HTC One Google Play Edition και Samsung Galaxy S4 Google Play Edition θα αναβαθμιστούν νωρίτερα και από κάποιες συσκευές της οικογένειας Nexus, αφού υπάρχουν κάποιοι χρήστες συσκευών της σειράς, που ακόμα περιμένουν να “φτάσει” και σε αυτούς η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OTA.

Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OTA

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςΚ

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα?

Κώστας Βλαχάκης

Μόνο Αμερική και μόνο μέσα από το εκει τοπικό Google Play Store.

Ιωάννης

Εγώ στο S4 ακόμα φοράω 4.2.2 !?!?! Λέει έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση. Το αγόρασα από Ελλάδα σε μαγαζί αλλά μάλλον είναι παρεισαγωγή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.