Samsung Galaxy S4 I9506, Με Snapdragon 800 στην Ευρώπη

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, παρά με μία απλή, λιτή ανακοίνωση στην Σουηδία αρχικά, το Samsung Galaxy S4 (I9506) με τον Snapdragon 800 έφτασε στην Γηραιά Ήπειρο. Το νέο Samsung I9506 Galaxy S4 με LTE+ (LTE-A, LTE Advanced) δεν έχει φτάσει στα καταστήματα επίσημα ωστόσο έκανε την εμφάνιση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung στην Γερμανία.

Οι προδιαγραφές του κάνουν λόγο για quad-core chipset με συχνότητα λειτουργίας 2,3GHz και με υποστήριξη Cat 4 LTE. Κατά τα άλλα, οι προδιαγραφές είναι όμοιες με αυτές που γνωρίζαμε για το best seller της Samsung.

Για την ώρα, γίνεται λόγος για τις αποχρώσεις White Frost και Black Mist, ωστόσο το “κανονικό” Galaxy S4 έχει κυκλοφορήσει και σε Aurora Red, Arctic Blue, Purple Mirage, Brown Autumn και Pink Twilight. Άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις αποχρώσεις στην Ευρώπη. Ένας online retailer το έχει συμπεριλάβει στις λίστες του με κόστος $950. Να πούμε επίσης, ότι και το Galaxy S4 Active αναμένεται να ανανεωθεί με τον Snapdragon 800 επίσης.

Samsung Galaxy S4 Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 I9506, Με Snapdragon 800 στην Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
0legri0

Πιστευω να ειναι εγκατεστημενη η 4.3 απο τη μανα του.

lebron21

Και τωρα ας μιλησουν για Ζ1 οσους τους βασταει

μιχαλης

Μέγα φάουλ απ την samsung..ειναι σαν να ακυρώνει ολους τους κατοχους του κανονικου s4.

dark_master

@LeBron21 καλο θα ήταν να μη θανατιζομαστε. Το γεγονός ότι έφεραν μια έκδοση του μοντέλου τους που ακυρώνει τις ηδη υπαρχουσες εκδοσεις του υπάρχοντος μοντέλου δεν είναι καλό γιατί δείχνει ασέβεια προς τους καταναλωτές της.

LP

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜ Ναι… Samung κάνε λίγο κράτει…!

Seba

Οσοι θελουνα να το παρουν ασ μην το παρουν να περιμενουν καλυτερα για το s5

tech21man

Ζ1 θα επαιρνα. Και g2 πριν απο αυτο. Μεγαλη ηττα να απαξιωνεις τα s4 ετσι με τον 600. Ασε που σε λιγο καιρο ερχεται το 5ρι ακριβως γιατι με τον 600 δεν ειχε τα αποτελεσματα που ηθελε η samsung.

Lefteris

Εντάξει η σαμμυ έκανε πραγματική βλακεια με αυτη τη κίνηση, αυτό δείχνει πραγματικά ασέβεια και αν κάνει και την υπέρτατη βλακεια που λένε οι φήμες δηλαδή s5 το Γενάρη πάει το έχασε το μπαλάκι η σαμμυ! Αν και δυστυχώς εμένα με κρατάει λόγω native βιντεοκλησης καθώς είναι η μόνη ναυαρχίδα που το έχει αυτο!

Kratos

@lebron21 Εγώ αν ήμουν κάτοχος s4 μετά από αυτό θα πήγαινα να αυτοκτονήσω..!!
Έχω ακούσει τα χίλια μύρια για το πόσο η Sony απαξίωσε το Ζ μετά την κυκλοφορία του Ζ1, που στην τελική μπορεί να μην έκλεισε χρόνο, αλλά το Ζ1 ήρθε πλήρως αναβαθμισμένο σαν άξια συνέχεια. Και όχι μετά από ένα 6μηνο να μου πλασάρει ένα νέο επεξεργαστή + LTE, απαξιώνοντας η ίδια τη ναυαρχίδα της πολύ φτηνά μόνο και μόνο για να “κλέψει” πελάτες έως ότου μας κάνει την τιμή και το S5.

Και σκεφτόμουν να αγοράσω το S4 πριν κάνα-δύο μήνες.
Άγιο είχαμε.! lol

Δεν έχω θέμα με την πολιτική της Samsung, αλλά όχι και να μπικάρουν το Ζ1 με κάθε ευκαιρία.
Ζηλιάρηδες… χαχαχα

akis

αν ημουν κατοχος του Σ4, δεν θα μου αρεσε καθολου αυτη η κινηση. Τωρα δεν ειμαι, και αν θα σκεφτω σοβαρα να παρω το Σ5 αμεσως μετα την ανακοινωση του…

jonjon

Λόγω ανταγωνισμού και μόνο για κόψει από ζ1 , και πόσα θα υπάρχουν από αυτά θα είναι σαν αυτά με τον οκτα όλοι θέλουμε ενα αλλά δεν υπάρχει. Έτσι και αλλιώς θα βγάλει και το 5 , Στην καφετέρια που θα τρέχω antutu θα τους περνάω όλους ήμαρτον!!! Οι ναυαρχίδα τις κάθε εταιρίας έχει ζωή 6-8 μήνες τεσπα.

lebron21

Eμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου, εχω το S4 δεν τραβαω καθολου ζορυ γιατι ειναι αψογο και ταχυτατο ειδη οπως ειναι. Και τι εγινε δηλαδη ? ουτως η αλλως η εξελιξη τρεχει με τρελλους ρυθμους και δεν την προλαβαινουμε με τιποτα, θα φαω σκαλωμα δηλαδη..? καρφι δεν μου καιγετε και γουσταρω να βλεπω τα κινητα να απειλουν σιγα σιγα και τους υπολογιστες. Η Samsung εχει αυτη την πολιτικη εμεις θα την αλλαξουμε..γιατι δηλαδη ,κανει κατι κακο ? δινει παντα και ταχυτατα το οτι καλυτερο εχει και αυτο ειναι προς τιμη της για αυτο ειναι και πρωτη στον κοσμο σε πωλησεις. Ολα τα βαλαντια μπορουν να ικανοποιηθουν γιατι δινει συσκευες για ολους και οχι μονο για πλουσιους(apple)

Solon

Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι στο χώρο του Android οι εταιρίες δεν έχουν άλλη επιλογή; Το Android δεν είναι Winphone και iOS όπου οι εξελίξεις έρχονται μια φορά το χρόνο όποτε τις χωνέψει η μαμά εταιρία. Στο Android υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός και εξελίξεις κάθε μήνα. Αν δεν τις ακολουθήσεις αφήνεις τους ανταγωνιστές σου να παίζουνε μόνοι τους στο γήπεδο. Από τι στιγμή που επιλέγεις Android ξέρεις πως σε 3 μήνες το κινητό σου θα είναι ξεπερασμένο και σε 1 χρόνο αρχαίο. Αυτό είναι το κόστος του να μπορείς να έχεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όποτε γουστάρεις να αγοράσεις. Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν ο CEO της Samsung; Θα αφήνατε την ναυαρχίδα σας με υποδεέστερο επεξεργαστή για 6 ολόκληρους μήνες μέχρι να βγει το S5 την στιγμή που LG και Sony θα σαρώνανε; Στο Android δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις. Το Android οδηγεί πλέον τις εξελίξεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αν δεν τις προλάβεις χάνεσε. Κάποτε η Apple έλεγε πως δεν υπάρχει tablet κάτω από 10′, τώρα τρέχει να προλάβει κομμάτι από την πίτα. Ότι είναι εκνευριστικό να πληρώνεις 700 ευρώ και μέσα σε 3 μήνες να έχει βγει καλύτερο μοντέλο στην αγορά, ναι είναι εκνευριστικό. Αλλά σε ένα… Συνέχεια »

lebron21

Σωστος….Ο Solon

dark_master

Το θέμα είναι ότι φέτος η Sammy έχει χάσει τη μπάλα.Πρώτα μια ολόκληρη σειρά από S4 με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δεύτερον με τα region lock,Knox και ούτω καθεξής. Το γεγονός ότι είναι πρώτη σε πωλήσεις δεν μου λέει κάτι. Και η Nokia ήταν κ είδαμε που έφτασε.
Σημασία δεν έχουν μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και η υποστήριξη των συσκευών. Η HTC επιτέλους σοβαρευτηκε, έβγαλε μια ναυαρχίδα για ένα χρόνο κ όπως φαίνεται έπιασε να την υποστηρίζει σωστά. Η Sony και η LG για μένα θα πρέπει να την ακολουθήσουν. Τρανό παράδειγμα ότι με το να βγάζεις συνέχεια συσκευές δεν πας μπροστά είναι η Xiaomi (η οποία βγάζει μια ναυαρχίδα το χρόνο) και την υποστηρίζει συνέχεια.
Το HW συνεχώς εξελισσόταν και θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Αυτο όμως που μένει είναι η υποστήριξη και ο σεβασμός στον καταναλωτή.

sosimple

Ρε πάτε καλά; Επειδή πηρατε το s4 πρέπει να σταματήσει η εξέλιξη για να μη χασει αξία η συσκευή σας; Όχι στο s2 έπρεπε να μείνει για να μη χάσει αξία η δικιά μου συσκευή. Καλά θέλετε και τα γράφετε αυτά ή σας ξεφεύγουν; Οπώς γραφεί και ο solon, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί. Όλες οι ανταγωνίστριες εταιρίες έχουν προτάσεις με τον 800αρι. Όταν το g2 έχει ίδιο μέγεθος, μεγαλύτερη οθόνη και 800 επεξεργαστή στα 450€, ποιος θα πάρει τώρα το s4; Επομένως απο οποία άποψη και να το δεις καλά κάνει. Απλα δεν έπρεπε όντως να έχει βγάλει τόσες παραλαγές του s4 με μηδαμινές διαφορές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημήτρης

Ξέρει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα?

bill r

Πάνω που είχα ανησυχήσει η σαμμυ δεν θα εβγαζε και άλλο s4. Αλλά ενταξει τωρα καθησυχαστικά!!

tiamat

τα πραγματα εχουν ως εξης..
η εταιρεια δε κοροιδεψε ουτε πουλησε κανεναν.

η ναυαρχηδα “s” ηταν να κυκλοφορησει το μαρτη. τοτε απο τη qualcomm υπηρχε διαθεσιμος ο 600 ως high end επεξεργαστης και αυτον διεθεσε και η samsung με το s4.

τωρα βλεπουμε τον κινεζο μαζι με sony,lg,nokia να διαθετουν τον πολυ ανωτερο 800 στις ναυαρχιδες τους. αν αφησει το s4 με τον 600 θα’ναι σαν να το υποβαθμιζει και να αποδεχεται οτι ειναι ξεπερασμενο απο τις αλλες εταιρειες ,οποτε αναγκαστικως και εκεινη ακολουθει στα βηματα των αλλων για να μπορει να τους ανταγωνιστει.

δεν υπαρχει κανενα μα κανενα κακο σε αυτο

chris

tiamat +1

spyros

που πας ρε καραμητρο..υπαρχει ενας a7 εκει εξω

stratos

με απλα λογια οταν βγηκε το s4 ο snap 800 δεν υπηρχε. Το ιδιο συμβαινει και με το one. Το z1 και g2 κυκλοφορησαν προσφατα. Και επειδη η σαμμυ δεν ειναι ητψ δεν εμεινε με σταυρωμενα τα χερια και εβγαλε ανανεωμενο μοντελο για να μην μενει πίσω στον ανταγωνισμο .

sosimple

Το ποσο καλα κανει, φαίνεται στην περίπτωση μου. Περιμενα να πεσει αρκετα το s4 για να το παρω. Τωρα που έκρινα οτι εχει καλη τιμη, πετάγεται η lg με το g2 με 800αρη μεγ μπαταρια, οθονη κλπ λιγο ακριβότερο απο s4. Αναγκαστικά δεν αγοράζεις το S4 με αυτα τα δεδομένα. Γι αυτο σημερα παρήγγειλα το g2.. Αν υπηρχε s4 με 800αρη μπορει να έπαιρνα το s4. Με λιγα λόγια επειγει να το φερει, γιατί μεχρι να βγει s5 θα χασει πολλες πωλησεις. Και το δικο μου παράδειγμα ειναι ο κανόνας σε οποιον αγοραζει τωρα..

Hanns

Επειδη ολοι κραζετε και δεν καταλαβαινετε την ειδηση.. Αυτη η εκδοση βγηκε λογω το LTE-A ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ SPECS.. Το αν ειναι 1.9 η 2.2 μικρη η διαφορα.. Επισης οσοι ξερουν πραγματικα απο τεχνολογια παιζει ρολο και η GPU.. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑ ΤΟ MARKETING

ghad21

spyros@ συγκρινεις α7 με 1gb ram με α15 και 2γιγα?Hello fan boy!

ghad21

Αραγε το iπαπατζα παιζει 4k video?Οχι?Και που ειναι το περιεργο?

lebron21

Ουτε παιζει ουτε γραφει αλλωστε για να το κανει θελει hardware με @@@

Nightmare

@ghad21

Άλλο οι ονομασίες Αx της Apple και άλλο της ARM. Το αναφέρω σε περίπτωση που τα μπερδεύεις.

Cj Georgio

Όταν λέτε αυτή η έκδοση βγήκε λόγο ότι έχει lte τι εννοείτε; s4 έχω και μια χαρά 4g σήμα πιάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.