Samsung Galaxy S5 Active, εμφανίζεται σε hands-on video

Το Samsung Galaxy S5 Active το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη περιμένουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 και είναι η πιο ανθεκτική έκδοση του Samsung Galaxy S5. Έχουμε δει ήδη κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και σήμερα κυκλοφόρησαν videos στο YouTube τα οποία δείχνουν hands on τη συσκευή.

Μιλάμε για μια AT&T έκδοση και βλέπουμε ότι μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy S5 αλλά το fingerprint reader έχει αντικατασταθεί από τρία φυσικά κουμπιά. To μοντέλο με την κωδική ονομασία SM-G870A τρέχει με Android 4.4.2, έχει αποσπώμενη μπαταρία, αισθητήρα καρδιακών παλμών, μοιάζει να έχει την ίδια TouchWiz version με το Samsung Galaxy S5.

Σύμφωνα και με προηγούμενα leaks η συσκευή θα έχει 5.2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920, η οθόνη είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από την 5.1 ιντσών του Samsung Galaxy S5. Επιπλέον, αναμένουμε quad-core Snapdragon 800 CPU 2.5GHz, Adreno 330 GPU, 2GB RAM και 11GB ελεύθερη μνήμη. Η μπροστινή και πίσω κάμερα είναι 16MP και 2MP αντίστοιχα. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα.

, Samsung Galaxy S5 Active, εμφανίζεται σε hands-on video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Μακράν πιιο ωραία design τα Active.

Enzo

Εφόσον σκόπευαν να βγάλουν το Active, θα έπρεπε το S5 να μην ειναι αδιάβροχο και να έχει τα μικρότερα bezels της αγοράς.

greg

μπα τι μας λες ? σιγα τα bezel που εχει για αδιαβροχο δηλαδη να σου πεσει κανενα ποτιρι νερο και μετα να κλες για τα λεφτα σου ? νομιζω πως ειναι κοπλε το s5 το μονο θεμα για μενα ειναι οτι δεν εχει ραδιο

νικ

Xαλια ειναι εμφανισιακα παλι…το χουν στο αιμα τους αυτοι οι κορεατες δε προκειται να αλλαξουν ποτε…κωστα μου θυμιζει αυο που πεταγες στη βεραντα κ το καταβρεχες χαχα!

Enzo

@greg Αυτό που λέω είναι ότι αν θες αδιάβροχο κινητό, η samsung σε καλύπτει με το active. Αν θες κινητό με μικρά πλαίσια δεν σε καλύπτει.

Εγώ γι αυτό κατέληξα στο ΝΟΤΕ 3, ενώ περίμενα πως και πως το S5…

greg

@enzo ναι το νοτε ειναι τελειο απλα πολυ big για τσεπη και δεν εχει και αυτο μικρα bezel καλητερα να εχει λιγο bezel και ν α ειναι αδιαβροχο παρα να ειναι στην τυχη του κοιτα φιλε εγω ειχα το g2 αλλα απο θεμα καμερας και ταχυτητας δεν … και σημερα παω για s5

Sot11

Μ αρέσει που εγώ πίστευα οτι το s5 δεν μπορεί να βγει σε πιο άσχημη έκδοση! Να που διαψεύστηκα…

stef

@greg σε λιγο θα μας πεις οτι δεν ειναι γρηγορο το g2 και θα τρελαθω. μολις δειτε 1gb παραπανω και κατι MHz παραπανω δεν σας καλυπτει το προηγουμενο. γι αυτο εχει καταντησει ετσι σκατοκοινωνια

Στεφος

Εργαλείο αλλά για να μην πάρω το κανονικό s5

Αντρέας

Πολύ καλύτερο από το σ5.
Στεφο πάρε To Active.

greg

@stef επειδη ειμαι κατοχος κατι γνωριζω βαλε skype and google μαζι και δες μονος σου τι λεω δεν ειπα οτι ειναι χαλια ειναι σιγουρα το καλητερο κινητο της lg και μου αρεσει πολυ αλλα εχει καποια θεματα νομιζω το g3 θα ειναι ποιο προσσεγμενο !!!

Ventura07

Περυσι ο λογος υπαξης του active ηταν η ip67 εν αντιθεση με το s4
φετος που το s5 ειναι αδιαβροχο το active τι ρολο βαραει στην αγορα?
ειδικα απο την στιγμη που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το s5?
κατι σε στυλ s5 neo?

Γιώργος

σε λίγο εσείς θα σκοτώνετε για μηδενικά bezels…έλεος δηλαδή, μη γίνεστε πρόβατα και θέλετε ότι σας πλασάρουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.