Samsung Galaxy S5 Active, εμφανίστηκε στο GFX με 5.2’’ οθόνη ανάλυσης 1080×1920

Το Samsung Galaxy S5 Active λέγεται ότι μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμη και μέσα στο 2014 και περιμένουμε να έχει περισσότερη αντοχή στο νερό από το την κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S5. H κανονική έκδοση αντέχει για περίπου μισή ώρα σε ένα μέτρο βάθος ενώ το Active θα μπορεί να βγει ζωντανό μετά από περίπου μια ώρα σε 1,5 μέτρα βάθος.

Το Samsung Galaxy S5 Active εμφανίστηκε στο GFX Benchmark site και βλέπουμε τα χαρακτηριστικά του. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το GFX θα έχει 5.2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920, η οθόνη είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από την 5.1 ιντσών του Samsung Galaxy S5. Επιπλέον, αναμένουμε quad-core Snapdragon 800 CPU 2.5GHz, Adreno 330 GPU, 2GB RAM και 11GB ελεύθερη μνήμη. Η μπροστινή και πίσω κάμερα είναι 16MP και 2MP αντίστοιχα ενώ θα τρέχει με Android 4.4.2.

Η συσκευή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αν έβγαινε με μπαταρία μεγαλύτερη από 2800mAh.

, Samsung Galaxy S5 Active, εμφανίστηκε στο GFX με 5.2’’ οθόνη ανάλυσης 1080×1920

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos

Μια ερωτηση παρακαλω (γιατι αισθανομαι λιγο χαζος):
“ενώ το Active θα μπορεί να βγει ζωντανό μετά από περίπου μια ώρα σε 1,5 μέτρα βάθος”.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει σε τι μπορει να χρησιμευσει αυτη η σουπερ ιδιοτητα σε συνθηκες πραγματικης ζωης ενος μεσου ανθρωπου (και οχι του James Bond)?

Λευτέρης

Για φωτογραφίες σε κάποια πισίνα προσωπικά θα μου χρησίμευε άμα σαρεσουν οι φωτογραφίες.Για άλλους θα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι 😉

manos

Ενδιαφέρον ακούγεται. Αλλά γιατί να χρειάζεσαι μία ολόκληρη ώρα για να βγάλεις τη φωτογραφία στην πισίνα? Η μισή ώρα που αντέχει το S5 δεν αρκεί?

rafael

φιλε @manos η εργασια δεν ειναι παντα σε ιδανικα περιβαλλοντα. ενας μηχανικος που βρισκεται σε εργοταξιο, ενας που δουλευει μηχανηματα σε αντιξοες συνθηκες, ενας αγροτης, πστεψε με χρειαζεται ακριβως αυτο. το κινητο πεφτει τρωει λασπη και χαλαει στο δευτερολεπτο. εργασοα δεν ειναι μονο γραφειο κουστουμι ιδανικες συνθηκες.!!! φιλικα…α και μη μου πεις οτι δεν εχουν οικονομικες δυνατοτητες αυτες οι ειδικοτητες γιατι εκει ακριβως ειναι το χρημα!!!

manos

Σ’ ευχαριστώ rafael. Αν και δεν μου είναι άμεσα αντιληπτό τι ακριβώς κάνει ο μηχανικός, ο εργάτης, ο αγρότης κτλ. με το κινητό του επί 60 συνεχόμενα λεπτά 1,5 μέτρο μέσα στο νερό, εντούτοις κατάλαβα ότι το S5 Active είναι ένα αναγκαίο εργαλείο δουλειάς. Θα πρέπει λοιπόν να έχει τσουχτερή τιμή μόλις έρθει στην Ελλάδα. Ενδεχομένως να το πουλάνε και μέσα σε καταστήματα επαγγελματικών εργαλείων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών.Ίδωμεν…

nikos

Καταρχήν δεν υπάρχει snapdragon 800 στα 2,5ghz(από όσο ξέρω),οπότε Κώστα μάλλον εννοείτε τον 801.Όσο αφορά αυτό το μοντέλο,ένα sgs5 που αντέχει περισσότερο στο νερό?Γιατί λοιπόν δεν έκαναν κάτι καλύτερο με την αδιαβροχοποιήση του s5 ώστε να αντέχει και αυτό τόσο?Αν έρθει στα ίδια λεφτά ποιος θα πάει να προτιμήσει το s5 τώρα και για πιο λόγο?Εκτος πια αν τα bezel του γίνουν ακόμη πιο μεγάλα και σε 5,2” φαίνεται απαίσιο!

tomnot

Για να δείτε πόσο μα πόσο άσχετοι είναι σε αυτη την εταιρια και με ποση προχειροτητα βγαζουν νες μοντελα σκεφτειτε μονο το εξης. Ποσο δυσκολο ειναι να χειριστεις ενα τηλεφωνο με οθονη 5.2″ οταν η εργασια σου ειναι (οπως ειπε και ο rafael) αγροτης, εργοταξιο κλπ. To εχω δοκιμασει και το ιδανικο μεγεθος ειναι το πολυ 4.5″. Και στην τελικη ειναι αστειο να βγαζουν πανω κατω το σ5 και να το βαφτιζουν active

Mimis

Ακούγεται οτι θα βγει και το S5 Fool edition, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στα φανμποις, και ενσωματώνει χαρακτηριστικα απο S5 απλό, prime και active, μαζί με κάρτα ανταλλαγής για το Galaxy που ήδη έχετε.
Αναμένουμε με ανυπομονησία!

tiamat

συμφωνω με mimis. η samsung δε σεβεται καθολου τιποτα πια. εχει καταντησει η δευτερη πιο απληστη εταιρεια..

john

Απο την στιγμη που ειναι πρωτη και θα ειναι για μια ζωη γιατι απλα μπορει να κανει οτι θελει και οποτε το θελει γιατι εχει τα λεφτα την τεχνολογια και τα εργοστασια…
Μαλλον αλλοι ειναι ασχετοι..

kostas

Έχω εγώ και ένας φίλος το S4 active και έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι και οι δυο δουλεύουμε σε χειρονακτικές εργασίες όχι σε γραφείο … το s5 active φαίνεται ακόμα καλύτερο σε χαρακτηριστικά άντε να δούμε. Η 5’’ οθόνη είναι μια χαρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.